Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Exminden

1 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor írtunk már róla, hogy az Origo címlapján szinte külön hely van azoknak a híreknek, amik vérszomjas bevándorlók bűneiről számol be. Sokszor ezek ugyan több hónapos, vagy éves hírek, de ezek általában nem számítanak. Ma a címlapon beszámoltak Mamoudou Gassama hőstettéről, aki úgy mentett meg…..
Exminden 2018.05.28 21:14:41
@bbrrr: Mali hivatalos nyelve a francia.
Varánusz A Vezér beszéde 2016.02.29 11:58:58
Mindenórás Tábornok urunk ismét megmondta a tutit. Mert van neki ez a szokása, hogy év elején csokorba köti az elmúlt faszaságokat és azzal hadonászva vetít víziót a következő hónapokra.  Hogy a faszaságok többnyire képzeletbeliek, és amíg a szája jár éppen elveszít két időközi választást az nem…..
Exminden 2016.02.29 22:02:34
@parti_giano: természetesen ez minden más alapítványra is érvényes lesz majd. Vagy legalább a CÖF-re.
Exminden 2016.02.29 22:04:24
@parti_giano: természetesen ez minden más alapítványra is érvényes lesz majd. Vagy legalább a CÖF-re.
Ez az igazi botrány, nem a Simon vagy Rogán-ügy. A rúzsai önkormányzat ülésén a közbiztonság kérdését tárgyalták, ahol Nógrádi Zoltán mórahalmi polgármester, fideszes parlamenti képviselő beszélt erről, amit Tatár Gábor LMP-s képviselő rögzített.Tatárt szerint "az…..
Exminden 2014.04.05 21:25:00
@Fekete Pestis: nem hiszem el, hogy bedőltem ennek az erszényesnek - miközben nekem végül többé-kevésbé igazat adott, másokkal ugyanazt a kezdeti szar dumáját folytatja?
Exminden 2014.04.05 22:30:59
@legelső MortalWombat: Milyen versenyszféra? A téma az, hogy mezőgazdasági munkára a szomszéd országból átjött embereket emberként avagy baromállatként kezelünk-e. És hogy csúnyán visszaüthet, hogy itt most hogyan bánunk velük.
Láttok bármi különöset a fenti kávés dobozon? Pedig engem nagyon meglepett, amikor kézbe vettem. Elmesélem miért! Elhatároztam, hogy veszek egy jegeskávét a moszkvai Balassi Intézettel szemben működő, egész rendesen felszerelt kisboltban. Miután egyik hűtőpultban sem találtam,…..
Exminden 2014.02.28 19:41:16
Nem szeretem a rezsicsökkentést. Egyáltalán nem politikai, hanem egyszerűen környezettudatos megfontolásból. Az energiaárak csökkentése - tekintet nélkül a méltányosságra - nem éppen a takarékosságra ösztönöz, energiát pazarolni meg csúnya dolog. Ehhez képest a BKK…..
"Azt álmodtam guggoltam a tóba, hogy miért azt most nem is hoznám szóba. Lényeg az, hogy mikó' má föl álltam, úgy éreztem nem fázik a lábam..." (via) Van valami mérhetetlenül cuki abban, mikor a Harcos Forradalmárok Gazdasági Géniusza egy német lapnak - vagyis a…..
Exminden 2013.11.26 23:30:26
@dr. jenőke (jenőke): szokjatok már le, de tényleg. Nem lehetetlen. Nekem 25 év permanens dohányzás után már többször is sikerült a trafikálás bevezetése óta. Itthon nem veszünk cigarettát, értem? Piacon sem, mert abban meg kituggyamivan. Nekem holnap fogy el, amit boldogabb helyekről hoztam, utána megint leszokom a legközelebbi kirándulásig, aminek (mármint utazásnak) egyelőre semmi jele. De még mindig (és remélem, örökké) eléggé dühös vagyok, hogy soha, soha ne kuncsorogjak be hozzájuk cigiért.
Exminden 2013.11.27 00:08:25
@punkfrog: persze.De én csak ennyit tehetek ellene most: nem megyek be a boltjukba.
A közbeszerzést intézni legjobb titokban. Naná, akkor nem zavarognak mindenféle visszaélésszerű adatigénylők a hülye kérdéseikkel, nem kell bénábbnál bénább magyarázkodások fölött idegesen tikkelni, hogy nem kacsingatok bazzeg, csak arra válaszolnék mire vertük el a…..
"Hegyek között, völgyek között,hegyek között zakatol a vonatÉn a legszebb srácok közül,én a legszebb! téged választalak!Egy a jelszónk TARTÓS BÉKE,állj közénk és harcolj érte!Hegyek között, völgyek közöttzaka, zaka, zakatol a vonat...Zakatol a vonat! Ó-Ó!Téged…..
Exminden 2013.10.04 00:10:28
@CSENDES: de má' átvették (az Arborétumot. Felcsút-közeliek)
Régenmindenjobbvót. Ej, hol vannak már a régi szép idők, mikor ÉdesViktor az akkor kormányszóvivő Borókai Gáborral visongva ünnepelte, a kedveslakosság hitelállománya 63 milliárdról 139 milliárdra nőtt egyetlen év alatt. Most ezek ketten azt ünneplik, hogy a szóvivőből…..
Exminden 2013.08.20 20:13:11
@Kuviklacz: @rdos: kösz mindkettőtöknek a linkeket, szóval másnak is szemet szúrt; de hogy jön ide az Alföldi? Én csak kiakadtam azon amit Fehérváron láttam, hogy mit műveltek akárkik az elvileg legbecsesebb régészeti emlékeinkkel. Nem lógok folyton neten, csak másnap tudtam meg, hogy miért is, hát...gyomrom felfordult.Megint.
MaNDA Hollywoodi betűmitológia 2013.07.13 10:00:00
1923. július 13-án, azaz 90 évvel ezelőtt állították fel Los Angeles egyik kopár hegyecskéjének, a Mount Lee-nek a tetején azokat a hatalmas betűket, melyekből összeállt a HOLLYWOOD felirat. Az azóta eltelt évtizedekben a hollywoodi filmgyártás lényegéből eredően virtuális…..
Kapanyél Kutya a kertben 2013.05.30 16:15:00
A kutyatartó kertbarát nyilván nem szeretne lemondani a szép, ápolt kertről, pedig a négylábú kedvenc(ek) és a rendezett díszkert gyakran tűnnek összeegyeztethetetlen dolgoknak. Nem elég, hogy vakondokok, csigák, rágcsálók és egyéb kártevők teszik próbára a hobbikertész…..
Exminden 2013.05.31 22:04:49
@élhetetlen: szép nagy boldog állat :-) grat. a gazdának, aki mentette és felnevelte (és a feleségnek, aki mindkettejüket befogadta).
Sixx bols. pedig tartson gyereket háziállat helyett, biztos annak a gyereknek is jó élete lesz, ha a hasznossága miatt "tartják"
Egyszervolt ország kormánya egyre beljebb trappol a morális ingoványba. Lassan már a látszatra sem figyel senki, lóghat a lóláb ahová akar. Itt a választás a nyakukon wazze, a szétlopott dohánybizniszt ügyesen újra kell osztani, aztán meg láthatatlanná, vizsgálhatatlanná is kell…..
Exminden 2013.04.30 23:25:04
@Marcellusca: azért jó sokan a baleseti adót is érezték (v. mi a neve annak a +30%-nak a kötelezőn felül) Meg a különadókat is (persze, áttételesen). A tranzakciós adót is mindenki érzi. Aki kettőig tud számolni, a MANYUP-ot is érti és érzi. És kussolt és kussol mindenki. Nem lesz ez máshogy a cigivel sem. Majd valahogy mindenki megoldja okosba'.És ha el akarsz intézni valamit a Hivatalba', hát jó, ha lesz nálad egy karton. Én már jártam egyszer abban a világban és már akkor is krvára utáltam.
Exminden 2013.04.30 23:31:49
@Légifarkas: Köszi a biztatást; és most végre legalább egy igazán komoly érv szól a leszokás mellett :-)
(egyébként már korábban felötlött, hogy az én csendes bosszúm az lesz, hogy mindannyiukat - jó állapotban - túlélem, ehhez tényleg le kell tenni a cigit)
Exminden 2013.04.30 23:58:04
@Légifarkas: az érv, az eszköz és a cél szerencsés találkozása. Meg a biztatás :-)
Egyedül maradtál, Viktor. Legalábbis a világnak azon a felvilágosult felén egyedül, ahol az autokratizmus nem erény. Tudom én jól, hogy a hazai átlag fideszes és jobbikos vidáman visszaköltözik a vasfüggöny mögé ha te kijelented nekik, hogy oda mögé majd nem ugat be a világ,…..
Exminden 2013.04.14 01:03:14
@kifordított nagyanyó: nagyanyó, ugye tudod, hogy az itt jelenlevők/olvasgatók számára az OV-Utálat nem ad felmentést más hülyeségek alól? Hiszen a jobberek a maradék demokrácia minden előnyét kihasználva, annak visszametszésére törekszenek? És OV csak úgy tolja alátok a szájatok íze szerinti törvényeket. Büdös életbe nem fogom megérteni, h miért nem nekem, "tisztességes adófizető álompolgárnak" kívánna inkább a kedvére tenni...Tudja vajon, h. ti IS az ellenségei vagytok? :-)
Mivel tegnap azt mertem írni, hogy nem jó ötlet felüljárót építeni a Blahán, sokan azt a következtetést vonták le, hogy én az autók esküdt ellensége vagyok, aki éjszaka dikiccsel járja a várost és kéjesen döfögeti ki gumiabroncsokat. Nos ez nem igaz, autóközlekedésre…..
Kedves Kormányzat,Tőlem aztán költhettek az állami társkeresőre, akár a Táncos Párválasztó nevet viselő rendezvényre is. Eléggé komikusan hangzik az egész, de még valami jó is kisülhet belőle, például lehet, hogy jövő ilyenkor én is a "Fehérvári huszárok"-at fogom…..
Exminden 2013.04.13 21:09:30
@Rick Carton: az utolsó bekezdéshez: Ahogy mondod: "álmos és punnyadt, boldogtalan városrész". Világvége. Tajga.
Azokon a területeken pedig, amelyek kivételezettek a csendrendelet alól, pont az égvilágon semmi nincs (most még legalábbis), ami nyitvatarthatna.
Teljesen normálisak vagyunk mi, emberek?  Sajnos ezt a kérdést föl kell tenni ma az elmúlt napok híradásait olvasva. Mi a büdös lófasz van veletek? Viktor tébolytablettát osztott amit ha bevesztek elszabadul bennetek az instant démon és tombolni kezd? Az csak egy dolog, hogy a…..
Exminden 2013.04.07 01:28:20
@Spániel: pontosan ezt csinálják az iszlám fundamentalisták is (rémlik, h. van vmi kölcsönös szimpátia a Jobbik és érdekes közel-keleti szervezetek között). Kenyeret, valamiféle megélhetést adnak a szegényeknek, "iskolát" a gyerekeiknek, ahol jól megtanulhatják a kölkök, melyik szigszalag rögzíti a legjobban a hasukra a bombát és hogy amikor azt felrobbantják magukkal együtt a megfelelő helyeken, netomhány huri várja őket a Paradicsomban. És cserébe a családról holtomiglan gondoskodik a szervezet. Jó az is érdekes, hogy miért pont a Jobbikról feltételezem ezt a szándékot, amikor kismillió másik szervezet oszt ételt, ruhát, etc.
Exminden 2013.04.07 01:29:45
@Exminden: mármint nem nekem holtomiglan, hanem az érintett családra vonatkozóan.
Már csak egyet kell aludni és itt a Budapest100 kétnapos hacacáréja (teljes program itt), melynek keretében évszázados épületekbe kukkanthatunk be. Az egyik ilyen a mai Radisson Blu Béke Hotel, melyet korábban egyszerűen Béke Szállónak, azelőtt viszont Britanniának hívtak. A…..
Exminden 2013.04.05 23:40:22
@Pistike nem komp lett: ha nincs a II. vh. előtti-alatti balfaszkodás, aminek eredménye lett a komcsi évtizedek, akkor igen, lehetne Budapest egy picit előbb a világvárosok ranglistáján. Az előzményekhez és a körülményekhez képest, szerintem ez még mindig egy csodálatos város :-)
Varánusz Hogyan tovább ellenzék? 2013.03.29 04:45:40
Olvasom és nézem az okfejtéseket arról, mit és hogyan kéne csinálnia az ellenzéknek. Mer'hogy mámma' még csak mámma' van, de ha holnap is csak mámma' lesz akkor baj lesz. Pedig a meccs javában zajlik, és valamiért azt érzem leragadunk a kirakat bámulásánál és elsétálunk kicsit…..
Exminden 2013.03.29 23:05:49
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te tulajdonképpen egészen pontosan mit szeretnél? Barátkozol, offolgatsz, aztán célozatsz, kicsit zsidózgatsz, majd terelsz. Mit akarsz? Mit akarsz?
       Széles Gábor, a Nemzeti Zombihadsereg tábornagya az elmúlt 500 év legnagyobb növekedését és újabb Orbán-kétharmadot vár valamitől, ami heveny érdeklődést váltana ki az OPNI szakembereiben, ha sajnálatos (de kétségkívül előrelátó) módon nem…..