Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wwolf

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az sajnos előre látható volt, a COVID-19 koronavírus okozta egészségügyi krízishelyzet az áltudományos szektort is mozgósította, napi szinten újabb és újabb megoldások születnek arra, hogyan állítsuk meg a vírust és ha elkaptuk, hogyan gyógyítsuk meg magunkat a természet ajándékaival. Gyűjtés…..
Hobbivá vált, hogy szidjuk az egészségügyet, pedig sok esetben nem a rendszerre kellene panaszkodni, főleg nem az orvosra. A központi ügyelet egy orvos szemével Felelősség hárítás, tudatlanság, beteg magatartás   A mai social media világában egyre divatosabb, hogy mindenki minden apró…..
wwolf 2020.02.21 12:10:52
Magyar surgossegi. 1990. OT ORA varakozas szilankos labbtoressel. 1993, het ora varakozas szivinfarktussal. 1997, 12 ora szilankos csuklotoressel. 1995, nem ugyelet, az orvos tenyerbemaszo mosollyal diktalja le: szemmel lathato elvaltozas nincsen, javaslatom a kedves beteg keressen fel maganrendelesemen. Mindezt az izzo voros szinu, negy centimeterrel megduzzadt csukloizuletre. Mondtam neki ne aggodjon, ekkora aljassag utan ha a kozelembe mer jonni eltorom a nyakat. De volt meg erzestelenites nelkuli fogfuras begyulladt gyokeru fogon, es sorolhatnam orakig. Szoval amikor 10 orvosbol 9 mar 30 eve is bankautomatanak nezte a betegeket akkor nem kell csodalkozni hogy a betegek nem hiszik az orvos egyetlen szavat sem. Eddig 4 (nagyon kulonbozo) orszagban tapasztaltam hogy az orvosok hihetetlen lelkinyugalommal hazudnak es ha olyan kedvuk van olnek(!), amikor tudjak hogy nem lehet oket megfogni miatta. Finnorszagban a lanyomat oltek meg. NY-ban eddig 5 fogorvosbol 4 hazudott a szemembe arrol hogy szerzodesben van-e a biztositommal. Az otodik aki nem hazudott viszont olyan draga hogy csak milliomosok tudjak megfizetni. Jelenleg $6000 dollart akar egy korhaz kifizettetni velem olyan tesztekert amire vilagosan megmondtam hogy ha a biztosito nem, fizeti akkor nem csinaljuk. A reumatologus siman a kepembe hazudott hogy a diagnozisa tesztekkel nem ellenorizheto. Harom egyszeru tesztet is talaltam, ebbol kettot o is ponstosan tudott hogy negativ, a harmadik is az lett (masik orvos felirta). De mivel nem volt kedve velem foglalkozni, egyszerubbnek latta hogy felir egy nem tul veszelyes orvossagot es kidob, mint hogy valodi munkat vegezzen. Szoval nekem orvos ne sirjon hogy neki milyen szar dolga van, mert nem hiszem el. Eddig negy orszagban lattam hogy 10-bol 9 szaralak, aki pont annyit fog megtenni a fizetesert hogy bortonbe ne keruljon.
A körzeti fogorvos érzéstelenítő nélkül kezdte el a fogamat fúrni. Tisztelt Praxis!   Rengeteg horror sztorim van az egészségügyből. A körzeti fogorvos érzéstelenítő nélkül kezdte el a fogamat fúrni, erre hosszas jajgatásba kezdtem, amire ő az mondta adott érzéstelenítőt. Persze mikor felálltam,…..
Vajon milyennek tűnnek az amerikaiak Amerikában külföldi szemmel, egész pontosan magyar szemmel? Milyennek látjuk a gyakori mosolygást, az öltözködésüket, a puritánságukat és még sorolhatnám? Kicsit görbe tükör ez, amivel persze lehet vitatkozni.  Neked mit jelent a magyarság? Hogyan viszonyulsz…..
A szállásfoglalós oldalak vendégértékeléseire alapozott szállásfoglalás után most jöjjön a másik oldal. Egy vendégház, amit tönkretett a booking.com. Levélíró vállalkozónk nem értette, miért nem jönnek foglalások az oldalról, aztán meglátta a lehúzó kommentet, amit…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt MT!   Bemásolom azt, amit a Facebook oldalamon tettem nyilvánossá. Elég a terrorból! Minden támogatást megköszönök! Kedves Emberek! Hosszú évek óta figyelem és szenvedem el jómagam…..
Mindenki azon sír mostanában, mennyire nehéz jó fiatal informatikusokat találni. Meg ha talál is az ember néhányat, megtartani őket hosszú távon meg szinte lehetetlennek tűnik. Biztos rengeteg kifinomult oka van a jelenségnek, de ki szeretnék emelni most két fontos gondolatot, miszerint Az IT…..
Na. Akkor most főzzünk egy teát. Tulajdonképpen füvet is kellene nyírni. Vagy lemosni az autót. Esetleg betenni egy mosást. A szobanövények levele is poros... Vagy szinte bármit inkább csinálnánk, mint hogy nekilássunk ennek a posztnak. De hát nem tudjuk kihagyni...
Aki egy picit is jártass az online térben, szokott híreket, blogokat olvasni és a kommenteket is átnyálazza (emberek jelentős része), azok már találkozhattak a "te is bérkommentelő vagy?" kifejezéssel! A bérkommentelő olyan internetes csökevény, akit fizet egy hatalom, egy cég vagy valaki, hogy…..
wwolf 2016.05.24 13:24:22
Akár komoly elégtételt is érezhetnénk itt a Noemisszió blognál most, amikor kiderült: a Volkswagen autógyár semmibe véve az emberek egészségét, az üzleti és ökológiai korrektség minimális, alapvető elvárásait, gátlástalanul csalt, hazudott, trükközött. A hír immáron…..
Végre megszületett az eredmény a Budapesti Közlekedési Vállalat rendelkezésre tartási tenderén. Így újabb hetven korszerű autóbusz érkezik hamarosan a fővárosba.   Tavaly októberben tette közzé részvételi felhívását a BKV 17 plusz három opciós, szóló dízel, valamint…..
A szóbeszéd igaz. Ha Szegeden, az utcán embereket hallasz pusmogni, lehet, hogy pont róla beszélnek. Amikor a buszok, villamosok és autók utasai az ablakon csüngenek kifelé bámulva, lehet, hogy meglátták. Ha már egyszer is volt hozzá szerencséd, hatása alól nehezen vonhatod ki…..
wwolf 2014.07.02 02:15:14
A héten a National Geographic utazási oldala összeszedte a világ 10 legjobb városi szigetét, amelyből természetesen a Margitsziget sem maradhatott ki. Szerintünk Lyon vagy a bécsi Duna-sziget is bőven belefért volna, de így se panaszkodhatunk.A külföldieknek is bejön a…..
wwolf 2014.05.25 22:41:01
Tényleg fél perc alatt újjá lehet varázsolni a lemattult fényszórókat? Szinte ingyen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
wwolf 2014.02.06 17:51:02
A három hónappal korábbi műtétnél az orvos nem követte a protokollt, és nem vette észre. Tisztelt Praxis blog!     Sajnos a bejegyzésem pont tíz évet késik, de gondolom példaértékű. Sajnos ez is a Margit-kórházról szól!      A feleségem, 14…..
A képlet egyszerű: valaki csekkett hamisított, amivel átíratta az autómat, és én még ezért fizettem is neki ezért. Kár, hogy elévült a bűne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A kínai rendőrség kiürítette a Tienanmen teret és lezárta az odavezető utakat, mert egy autó a tömegbe hajtott és kigyulladt a tér közepén. Egy névtelenül nyilatkozó turista azt mondta, hogy robbanást is hallott miután a kocsi lángra lobbant. Egyelőre nem tudni sokat az…..
Barack Obama percekkel éjfél után írta alá csütörtökön azt a törvényt, ami megemeli az adósságplafont, elhárítja az államcsődöt, és a szövetségi kormány is tud végre csinálni ezt-azt, és nem csak ül a kezén, mint egy idióta. Hurrá, mégsem omlik össze a nyugati világ…..
wwolf 2013.10.17 13:26:35
@engelbert: Irdatlan egy taho vagy.
Édesanyám könyörgött, hogy beszéljek az orvossal, vegyék le a gépet, de az orvos fel se vette a telefont, majd félre tette. Délben meghalt megfulladt... Tisztelt Praxis!Jó napot!Én panasszal élnék a deszki szanatóriummal szemben. Édesanyámat kezelték ott és a nagyon nem voltam…..
Ünnepélyes pillanat az egész magyar kerékpáros társadalom számára: egy nagy közlekedési vállalat hivatalos levélben kért elnézést egy egyszerű utcai kerékpárostól azért, mert az egyik sofőrjük direkt ráfeküdt a dudára, hogy lekergesse az útról. A Szegedbicaj blogon…..
Egy kereskedő, aki nem ad el rossz autót. Egy tréfás Golf, ami naponta csak egy percig rossz. Egy elhúzódó hibakeresés, amitől égnek áll a technikus haja. Egy próbaidős, aki vizsgamunkát végez. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A hatóság hirtelen azt kéri, hogy mutasd be az öt éve befizetett illetékről a csekkszelvényt. Ha nem, fizesd be újra. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Magyarországra lassan végérvényesen beszökik az ősz, a maga randa (ámde szükséges) esőivel, az egyre hűvösebb (ez nem annyira szükséges) időjárásával. Remélem, nem tévedek nagyot, ha azt gondolom, jól esik ilyenkor egy út Hawaiira, pláne, ha olyan avatott vezetőnk van, mint…..
Ma tényleg kinyílt a bicska a zsebemben. Nem tudod, miről beszélek?! Szűkebb munkahelyem, a Lángoló Gitárok megjelentetett ma egy cikket a Klipmegosztás rovatban, amelyben szóba került a Dalriada zenekar. A srácok - hogy-hogy nem?! - nem hozsannáztak a videó láttán, mindazonáltal…..