Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kihanemén

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző Való Világ egyik legellentmondásosabb arca VV Éva volt, aki a reality befejezése után sem nagyon találta meg a számítását a (celeb)világban, most meg már a képernyőn sem fogja, mert az RTL kihajította a BelaValó című VV-kísérőműsorból is. VV Éva az egyik adásban…..
Közönségkérdés a világ legjobb német kollégájától: Miért lesz sósabb a fasírt sütés után?           Mármint befűszerezed, megkóstolod (a nyers húst, riszpekt), aztán kisütöd és túl sós. Nem baj, jó lesz a…..
kihanemén 2011.08.08 00:31:05
 Czwetko kaotikus alkotásában egy egész világ van elrejtve, (ami önmagában egy nagyon rossz szóvicc), és a megfejtés egy olyan dalszöveg részlet, amit nem biztos, hogy mindenki ismer, sőt a képet is lehet, hogy két ember rajzolta, de végül azt mongya az ember, hogy van benne…..
kihanemén 2011.06.12 21:25:21
Kapitányként minden lehetséges negatív rekordot megdöntött a válogatott élén. Most vele bukik a sportág?    Mátéfi Eszter több rekordot is tart a magyar kézilabdázásban, pedig csak két éve (évig volt?) szövetségi kapitány. Ő (volt?) az első nő ezen a poszton…..
kihanemén 2011.06.12 20:35:10
@katten: tudod, milyen késésekkel kapják meg a fizetésüket? hogy egy vidéki csapatban milyen bérlakásban laknak? nem hinném...
a focisták szarrá vannak kényeztetve, és még ennyi eredményük sincs és nem is lesz soha...
zoli voltam Kedves Tatár Csilla! 2011.05.20 13:00:00
Vannak pillanatok, amikor igenis fel kell állni, egyes arcokba beleüvölteni, néhány ajtót bebaszni. Ha mód van rá, akkor úgy, hogy Hajdú Péter feje is az ajtónyílásban legyen.Mondom ezt úgy, hogy nekem papírom van róla, hogy mindennemű feminista mozgalmárságtól mentes, Geréb…..
kihanemén 2011.05.21 07:33:30
@Flankerr: igen, nekem is. sztem a jó öreg h.m. nem így képzelte, amikor a keddi hirdetéseken arról beszélt, h itt nevelődik a jövő. a 2,2-esben lett volna ennek a sutyeráknak a helye. vagy ott se.
A hétvégén Londonban koncertező Anima Sound System legutóbbi Tedd a napfényt be a számba című lemezének címadó dalához készített videoklipet. A klip Párizsban és Budapesten készült Túri Bálint Márk vezetésével. Miközben a klip forgott, több remixer is nekiugrott a dalnak,…..
GazPömpöllér & co Holnap 2011.02.22 23:56:35
Holnap van a születésnapom. Már kezdem megszokni, hogy ez mindig valamiféle mélypont számomra, hogy ilyenkor a szokásosnál is jobban hiányzik az anyukám, aki már soha többé nem köszönthet fel. Annyira rettentően hiányzik, hogy azt egészen egyszerűen nem tudom kifejezni.…..
Az önkormányzati lakásokat mára kihalás szélére sodorta az elmúlt 20 év privatizációs kényszere. A lepusztulás és panamázás oltárképévé vált bérlakások önkormányzati tulajdonosai tankönyvi igényességgel bizonyították, hogy az "állam rossz gazda". Ráadásul…..
A blog egy ismeretlen olvasója küldte el nekem a Drogmentes Magyarországért Maratonok "forrásleveleit", melyekben a mozgalom alapítója, Kunfalvy Ákos összefoglalja annak legfontosabb irányelveit.Innen tölthető le PDF-ben:http://www.mediafire.com/?zh4cdoq6h48j78pA pikánsabb…..
kihanemén 2010.12.28 16:57:39
Eléggé scamgyanús az az SC Johnsonnak készült hirdetés, amely arra próbálja felhívni a szülők figyelmét, hogy ha nem őrködnek hoffmanrózsai szigorral gyermekeik egészséges lelki fejlődése fölött, akkor a kicsik szeme olyan dolgokat is láthat a neten vagy a tévében (persze…..
kihanemén 2010.09.29 23:26:47
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
addict [brief.blog.rovat]: Póni 2010.09.03 12:00:00
 Feltételezett ügyfél: LucaFeltételezett brief:Apuuu! Elveszett a Pónim :(((( Segítsetek!!!!! :(((Luca:((((((((((((((((((((((((((( Feltételezett válasz:Tisztelt Luca! Horváth úr jelenleg üzleti úton házon kívül van, távollétében engem kért meg, hogy a beérkező…..
Újabb kérdések feszítenek, melyeket meg kell osztanom veletek. Válaszoljon, aki tud. 1. Ha van lakásbiztosításom, akkor nem ég/robban/ázik?Itt van rögtön az UNIQA Biztosító legújabb reklámja, kint van plakátokon is, csak még nem tudtam fotózni, de a lényeg a linkelt…..
kihanemén 2010.08.07 21:06:01
www.modelldivatiskola.hu/ ezt szokták modellsuliként emlegetni. elég sok táncoslány és kurva kerül ki onnnan, nem lennék meglepve, ha dundus is itt koptatta vón' az iskolapadot
Hogy kell bevonni a fogyasztókat a tesztelésbe és hogy lehet őket rávenni, hogy új dolgokat is kipróbáljanak? Kössük össze a kellemest a hasznossal, és jutalmazzuk meg őket az együttlétekért. Ha mindezt ráadásul munkaként állítjuk be, kész a jó kapmányötlet. Hiszen mi is…..
kihanemén 2010.07.17 16:46:39
Kedves blog! Azért említem ezt a pár hónapja történt esetet, mert egyre többször látom álláshirdetésekben, hogy orvoslátogatókat keresnek (gyanítom gyógyszercégek), és összefüggésbe hoztam az esetemmel. 24 éves lány vagyok, két éve szedek Mercilon fogamzásgátlót, három…..
kihanemén 2010.06.11 22:55:24
@epres négercsók: "Nem volt kedvem vele vitázni, hogy vérvizsgálat, vagy valami?"

basszus. jobb is h nem vitáztál. vérvizsgálat a leinden mutáció miatt van. az meg vagy van, vagy nincs.
ha az egyik félét szedhetted, szedheted a másikat is. abból h milyet szedtél addig látja h milyen másik lehet jó neked. ennyi. ajánlott valamit, ami lehet h eggyel modernebb.
Praxis Négy nap, 350 ezer forint 2010.06.11 06:00:00
Kedves Dr. Morcz és Szerkesztők, kedves Blog! A mi esetünk nem annyira szörnyű, és tragikus, mint az itt megszokottak, de azért szerintem botrányos. Mivel semmi maradandó (kop-kop) károsodást nem szenvedtünk, nem is tervezünk jogi lépéseket, de azért szeretném, ha más előre…..
Mindannyiunk kedvenc répaföldszimulátora és facebookos spamforrása 4,4 millió júzert veszített egyetlen hónap alatt. Ez a fő tanulsága az Insidesocialgames májusi toplistájának, ami szerint azért annyira nem kell pánikba esnie a fejlesztő Zynga igazgatótanácsának, hiszen a…..
Style & Budapest Timi, 30 2010.04.01 20:01:00
Timi gyönyörű nagyestélyiket, báliruhákat és menyasszonyi ruhákat tervez, a honlapját itt találjátok:  http://myrdinfashion.com/Fotó: Kirschner Anna ( http://annakirschner.com/ ) BODY { MARGIN: 8px } .LW-yrriRe { FONT: x-small arial }garbó: Káprázatkabát:…..