Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kertész Tamara

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szervezeti működés is korszakokra bontható, akárcsak az emberi élet. Te is biztosan megtapasztaltad már a saját cégednél, hogy folyamatosan újabb és újabb problémákba ütköztök. Mindig van egy téma, amin sokat szöszöltök, amivel úgy érzitek, hogy nem lehet eleget foglalkozni. „Ha ez az egy dolog…..
Nemrég lehozott a telex.hu egy cikket a "nehezen magyarázható" videós lelki segítségről, amelyet a Fejér megyei egészségügyi dolgozók kaptak, hogy könnyebben vegyék a járványhelyzet szülte akadályokat.Az akció nem aratott épp osztatlan sikert. Tény, hogy krízishelyzetben nem erre van szükség. A cikk…..
Lassan lecsengeni látszik – bár sajnos megoldódni nem igazán – a Meseország mindenkié c. mesekönyv körül kialakult vita.Hasznos-e a gyerekeinknek homoszexualitásra – vagy bármi másra – érzékenyítő meséket olvasni? Kinek van szüksége erre? Árthatunk-e vele? Hol kezdődik a szexuális nevelés...
Nem kérdés, folyamatosan márkát építünk és mindenre márkaként is tekintünk. Saját márkát képvisel a munkaadó és saját márkát a munkavállaló is – bár tény, hogy ideális esetben egymás márkáját kiegészítik és sikerre viszik. Egy állásinterjún el kell adni magunkat, akárcsak egy terméket a boltban. Az…..
Úton-útfélen szembejön velünk, szinte mindenki próbálta már... Azonban tudjuk-e valójában, mi az a workshop? Az utóbbi években gombamód nőttek ki a földből a workshopok. A felnőttképzési törvény szeptember 1-én életbe lépő változásai éppen ezért nagy port kavartak a vállalkozók körében. Hot topic…..
Évek óta kering, így sokan ismerjük a gemkapcsos fazon sikersztoriját, aki a kapcsát ceruzára, azt tollra, stb cserélte és végül egy házzal jött ki a bizniszből. Mostanában gombamód ütik fel a fejüket a facebookon az egyes településekhez köthető vagy különböző tematikájú cserebere csoportok. Nekem…..
Nagy divatba jött mostanában a guggolás, tegyük hozzá, teljesen jogosan: alapból egy eszköz nélküli mozgásforma, tehát bármikor kéznél van (vagy lábnál...). Olyan izmogat mozgat meg, amiknek a létezéséről sem tudtunk és nem is eredménytelenül. Formás lábak, kerek fenék, minden, amire anyatesttel…..
Mikortól is olvasunk #agyereknek? Az elmúlt napokban botlottam bele egy anyukás Facebookos csoportban egy kérdésbe. Bár a kérdésben bőven benne volt a válasz és a kérdező saját elvei a témával kapcsolatban – és innen is hajrá neki, csak így tovább! –, az a tény, hogy elbizonytalanodott, feltett egy…..
Van a pszichológiában egy teszt, amelyik a szívem egyik kis csücske. Önismeretre, tréningeken bemelegítésre, jégtörésre is kiváló és sok-sok más érdekes kutatásban használták már. Ez a többek által ismert 20 állítás teszt. A lényege, hogy definiáld önmagad húsz állítással. „Egészítsd ki a(z) «...…..