Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trebor81

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FutballszubjektÍV Megvan! 2010.12.30 13:51:00
Igen-igen! Végre megvan a bajnoki címvédő, Bl-főtáblás, Európa kupa csoportkörös DVSC-TEVA új vezetőedzője! Zdenek Scasny! Nem tudom kinek mit mond ez a név, de megint beleválasztottak a vezetők! Állítólag Magyarország tele van jobbnál-jobb futballtrénerekkel, akik szakmailag…..
Találós kérdés: ki lesz az az edző, aki kihúzza (vagy valószínűleg még jobban bedöngöli a kátyúba) a BL címvédő Internazionalét? Azzal ugyebár minden egyes normális futballkedvelő ember(kivéve persze a városi rivális szimpatizánsai) egyetért, hogy Benítezt el kellett…..
   Újra tippjáték a Luigi Sport Pub 5000 forintos leiható kuponjáért! Aki a legtöbb meccs végkimenetelét tippeli meg helyesen, az a sárga föld alá ihatja magát, amikor csak a Zichy Jenő utca felé jár! Tippelj itt kommentben vagy a Facebookon... szóval 1, 2 vagy…..
Trebor81 jött, tippelt és piált... Most rajtatok a sor, hogy behúzzátok a Luigi Sport Pub és a FutballszubjektÍV közös tippjátékának nyereményét... Mivel jönnek a válogatott meccsek, ezért most kereken két hetetek van, hogy megtippeljétek a világ öt legjobb bajnokságának,…..
Második játékunk már sokkal jobban sikerült a találatok számában, persze a Manchester United ismételten megszivatott bennünket...csak az ördögöknek köszönhető, hogy nem volt öt találatos "szelvény". Viszont a szabályok módosítása miatt ennek ellenére megvan a…..
Közös meccsnézés a győztes nélkül... így jellemezhetném az előző hét szerda estéjét. Éppen ebből kiindulva úgy gondoltuk, hogy megismételjük játékunkat, egyetlen apró változtatással. A nyeremény ismételten 5000 forint értékű italfogyasztás. Mivel azonban a  meccsek…..
A Juventus-Sampdoria meccs lefújásával tippelős játékunk is a végéhez ért. Először is köszönjük a tippeket, nekünk tetszett ez a kis móka, nem kizárt, hogy a közeljövőben megismételjük. Na de nem szaporítom feleslegesen a szót.Ugye öt mérkőzés végeredményét kellett…..
Jimmy Jump a magyar derbin? Köpni-nyelni nem tudtam, amikor a katalán őrült megjelent a képernyőn, az Újpest-Fradi második félidejében, fején a jól megszokott barretinával. "Mindörökké Kubala" hirdette ezúttal Jimmy kis zászlaján, akit - mármint Kubala Lászlót…..
Végre valóra vált az álmom... Végre úgy éreztem, hogy, amikor nem a lelátón vagy a tévé előtt szorítok fogcsikorgatva a srácoknak, akkor is részese lehetek a pályán történteknek.És ennek semmi köze nem volt Rudolf vagy Koman góljához... sem a tegnapi győzelemhez, pedig…..
Olyan ez, mintha álmodnék. Két magyar csapat is reális eséllyel pályázhat az EL főtáblájára. Sorsoltak a BL-ben és az Európa Ligában is. Mivel a zseniális győriek idegenben kiharcolták a továbbjutást, a Debrecen pedig a Bajnokok Ligából pottyant a második számú…..
           ..
trebor81 2010.07.10 17:53:11
Paul, a hiper-szuper csopapoli ismét lecsapott... Jaj a németalföldieknek....    ..
Kellemetlen zakó a valaha volt legszimpatikusabb német válogatottól, de nincs az a pénz amiért egy olyan csapat előtt emeljem meg a kalapom, akinek az edzője premier plánba lefetyeli a saját fikáját... Most mindenki a friccek ódáját zengi, pedig hatvan percig azt se tudták,…..