Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Back2Bag

35 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A divatipar dinamikusan változik, és egyre inkább az olcsó kínai webshopok termékei kerülnek előtérbe, kiszorítva az értékteremtő divattermékeket. Akárhonnan nézzük, sajnos oly mértékben uralják a világot a gyorsan, olcsón megvásárolható termékek, hogyha bármit keresünk a neten, azonnal ezeknek az…..
A táskák mindennapi életünk elengedhetetlen kiegészítői, és gyakran nem is vesszük észre, hogy mennyi különféle típust használunk egy életen át. A táskák sokfélesége azonban érdekes betekintést nyújthat abba, hogy hogyan változik az életünk vagy épp  igényeink a különböző életszakaszokban. A táskák…..
Bár már túl vagyunk a nagy karácsonyi diliházon, mégis most látjuk csak igazán, hogy mi mindenre költöttünk, vagy épp mi mindent hagytunk magunk után decemberben. Egy amerikai felmérés szerint az ünnepek alatt 25 százalékkal több szemét termelődik háztartásonként. Magyar viszonylatról egyelőre nincs…..
A karácsonyi időszak gyakran kihívás elé állít minket a vásárlás mennyiségét és az ajándékok kiválasztását illetően. Azonban fontos szem előtt tartanunk a tudatos vásárlás elveit is: ne csak örömöt szerezzenek az ajándékok, hanem pozitív hatást gyakoroljanak a környezetre és a társadalomra is...
A kézitáska a lányok legjobb barátja: a megjelenésünk tökéletes kiegészítője. Most, hogy a divatipar végre ráébredt arra a tényre, hogy minden testtípus gyönyörű, még soha nem volt ilyen egyszerű kiválasztani azt a darabot, ami bármilyen alakhoz remekül illik...
Sokat beszéltünk már arról, hogy vásárlóként miért jó vagy miért éri meg újrahasznosított anyagokból készült táskát vagy egyéb divatcikket venni. Azonban a másik oldalról is érdemes megközelíteni a kérdést: a divattervezők szerepe és felelőssége ugyanis egyre fontosabbá válik a fenntarthatóság…..
Újrahasznosított anyagokból készült divattermékek vásárlása számos előnnyel jár, és a fenntarthatóság szempontjából is nagyon fontos lépés. Íme néhány érv, ami miatt érdemes ilyen termékeket választani:..
A divatiparban az újrahasznosítás és a fenntarthatóság egyre nagyobb figyelmet kap. Sokan ma már az olyan környezetbarát és etikus darabokat keresik, amelyek csökkentik a bolygónk terhelését. A férfi táskák terén jelentős változások történnek manapság, és egyre népszerűbbek az újrahasznosított…..
Amikor stílusról és öltözködésről beszélünk, a kiegészítők kulcsfontosságú szerepet játszanak megjelenésünkben. Az egyik legfontosabb kiegészítő, amit pedig mindennapi öltözékünkkel kombinálhatunk, az a táska. A megfelelő darab nemcsak praktikus, hanem megjelenésünk kifejező eszköze is lehet. De…..
Back2Bag Mitől jó egy táska? 2023.05.07 16:29:24
Bárki, bármit mond, egy funkcionalitásában és stílusában is megfelelő táska vásárlása sokszor legalább akkor fejtörést tud okozni, mintha cipőt vennénk. Hogy miért? Mert, ha Te is tudatosan szeretsz shoppingolni ráadásul az egyediséget is szereted, akkor biztosan nem fogod beérni az úton-útfélen…..
A fenntarthatóság a környezet és a Föld erőforrásainak megőrzését jelenti a következő generációk számára. Tisztában lenni azzal, hogy energia-, víz- és erőforrás-felhasználásunk milyen hatással van a világra. Ha fenntarthatóbb módon szeretnénk élni, akkor az egyéni hatásunkból és a mindennapi…..
Ha azt a szót halljuk, táska, szinte kivétel nélkül a nőkre asszociálunk. De hol vannak a férfiak? Nekik nem jár? Dehogyisnem, csak valahogy mindig a hölgyekre fókuszálunk, velük kapcsolatban terjedtek el azok a mondások is, mint a „női táska rejtelmei” és hasonlók. Pedig az urak számára közel…..
Mindig meglepődnek azon, amikor azt mondjuk: légzsákvásznakat, autókárpitokat, kárpitbőröket és biztonsági öveket hasznosítunk újra, ráadásul azokból készítünk táskákat és kiegészítőket, sőt kabátokat vagy éppen kutya-ruhákat. Tekintve, hogy autóbontót üzemeltetünk, a Back2Bag márkánk születésekor…..
Az, hogy újrahasznosított anyagból készüljön táska, kiegészítő vagy egyéb divattermék, manapság már nem olyan nagy újdonság, hiszen számos márka gyárt a legkülönfélébb anyagokból efféle termékeket. Mint ahogy azt már megannyi cikkünkben leírtuk, számunkra abból az adottságból, hogy roncstelepet…..
Bár a hulladékcsökkentés, az újrafelhasználás és az újrahasznosítás nem új fogalmak, a világ az ipari forradalom beköszöntével letért a helyes útról. A hulladék egyre nagyobb problémát jelent, amelyet nem lehet egyszerűen figyelmen kívül hagyni, bármennyire is próbálkozunk...
Idén is hatalmas várakozás előzi meg az ősz egyik legfontosabb regionális divateseményét, a szeptember 12-17 között megrendezésre kerülő MQ Vienna Fashion Week-et. Az izgalom ilyenkor már kezd a tetőfokára hágni, hiszen ezen rendezvény keretein belül mutatja be számos tervező legújabb ruha- és…..
Bizony, ahogy figyeljük a trendhíradásokat egyre inkább az látszik kirajzolódni, hogy az idei ősz egyik legnagyobb favoritja a nagyméretű táska lesz, a használatát illetően mégis megoszlanak a vélemények. ..
A városban csatangolva és elnézve az embereket, hogy ki, milyen táskát hord, igen eklektikus a kép. Van, aki csak a funkcióra megy, hogy beleférjenek a legszükségesebb cuccai, van aki be is vásárol a táskájába, van aki a hátizsákra esküszik vagy a keresztpántosra, vagy éppen magával cipel 5 tatyót,…..
Szemeket kápráztató kirakatok, rogyásig megpakolt polcok, állványok, próbababák. Egy divatot kedvelő számára egy fast fashion termékeket árusító bolt maga a kánaán. Simán megrészegíti még a „legjózanabbakat” is, hiszen annyira arra hívnak fel a jól megtervezett üzletbelsők, hogy mindent vegyél meg…..
Biztosan neked sem újdonság az az érzés, amikor szeretnél vásárolni egy cipőt, egy ruhát vagy egy táskát, és bármelyik boltba is mész be, nagyjából pontosan ugyanazt találod. A minőségi paletta igen széles: egyik-másik szinte már egy-két napos használat után véleményes állapotban van, de persze…..
Hosszú ideig úgy tartották, ha igazán tartós és hosszú ideig használható táskára van szükséged, akkor az nem lehet másból csak bőrből. Az állati eredetű anyagból készült kiegészítőket egyrészt elnyűhetetlennek, másrészt egyfajta státuszszimbólumnak is gondolták, hiszen stílusosak, és nagyon sok…..
Ha új év, akkor új táskák. Persze ez a gondolat valójában csak arra vonatkozik, ha új év van, akkor új kollekcióval rukkolunk elő. Tekintve ugyanis, hogy hitvallásunk az újrahasznosítás és a „slow fashion”, mi semmiképp nem akarunk arra sarkallni senkit, hogy minden évben tucatszámra vásároljon…..
Amikor elkezdtünk légzsákvásznakból és különböző újrahasznosított autókárpitból, illetve bőrből táskákat készíteni, még mi sem gondoltuk, hogy egy csomó jópofa meglepetéssel találkozunk majd...
Van olyan barátod, szeretted, akinek már nem tudsz milyen ajándékot venni, mert már vagy kilőttél minden lehetőséget, vagy mindent megvett már magának?Bármerre nézel, bármerre mész, szinte már minden karácsonyi pompában díszeleg. Megindult a vásárlási őrület, az agyalás, hogy kinek, mit tegyél a fa…..
Jó néhány hónapja már annak, hogy az egyik blogbejegyzésünkben arról meséltünk, hogyan találtunk egymásra Bessenyey Zoli, korábbi autóversenyzővel és műsorvezetővel, aki többszörös magyar, szlovák, valamint kétszeres Európa bajnokként 2016-ban, egy súlyos balesetét követően kerekesszékbe…..