Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KockaSzaurusz

19 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen volt már akkora pofára esésben részem, amit a 200 első randi című "műalkotás" adott. Még valamikor 2018-ban jött a hír, hogy a Viasat 3 új napi sorozatot készít, a főszerepben Gáspár Katával. Na én már itt meg voltam véve kilóra, mert gyakorlatilag jöhet bármi amibe ez a csajszi benne van,…..
KockaSzaurusz 2019.11.12 18:17:13
@Lotte Buchwald: Fikázni nem állt szándékomban, mikor ezt megírtam (még ha úgy is tűnhet). Nem vagyok kritikus, és ez nem egy kritika. Az írásaim címében is a VÉLEMÉNY szót szoktam (és szeretem) használni. Egy fickó vagyok, aki talán a kelleténél talán picit több sorozatot és filmet néz. Ez pedig egy blog, ahol bárki (jelen esetben én az írásommal, és Ön a kommentjével) elmondatja a véleményét. Ez az én véleményem, még egyszer mondom: ez nem készpénz, ez nem törvény és nem szentírás. Ez a sorozat nálam a csalódás miatt ezt váltotta ki, ugyanis rengeteg minden lehetett volna belőle, ami végül is nem lett. A fociban is a kihagyott ziccernél szívjuk leginkább a fogunkat, nemde?
Más: "Ökörfos"-hoz (gondolom ez a drága örökösök lennének) nem volt szerencsém, Mi kis falunkból szintén csak 2. évadot láttam. A magyar sorozat "ipar" eléggé fellendült az utóbbi években, lehet mindenkinek a kedvére válogatni. Szerettem volna szeretni a 200 első randit (ugyanis állítom, hogy az egyik legjobb magyar színésznőnk Gáspár Kata, aki az Apám beájulna óta a titkos szerelmem), de baromira nem megy nekünk az amerika majmolás (soha nem is ment), kár erőltetni. Olyan ötleteket és megvalósítások kellenek, amit magyar emberektől magyar embereknek készülnek és nem izzadtságszagúak (az Aranyélet 1-2 évadja ilyen volt). És nem, a vidéki egyszerű emberek kifigurázását sem akarjuk negyvenedjére látni.
Én úgy gondolom, hogy attól, hogy valami nem jó (jelen esetben szerintem ez), attól senki nem kényszeríti Önt vagy bárki mást, hogy olyan emberiség elleni bűntettet nézzen, mint az X-faktor 82.évadja :)
KockaSzaurusz 2019.11.13 10:14:03
@Ildikó T. Sipos: kedves Ildikó. Attól, hogy egy sorozat eredetije spanyol, attól még ugyanúgy hozhatja a tipikus, undorító hollywood-i szennyet. Nem pár részt néztem meg, hanem a teljes 1. évadot. Így alkotok véleményt, ami igaz szakértővé nem tett, de tudom, hogy miről beszélek, köszönöm szépen. A Szomszédok célzás nem tudom, hogy irónia akart-e lenni, írásban nem jön át. De így belegondolva, nem is olyan rossz ez a 200 első randi. Az legalabb a színvonal alatt van. A szomszédok pedig értékelhetetlen, minden szembontból.
A tegnapi nap folyamán a TripleForceFriday (ami csütörtökön volt, ne kérdezd) esemény keretén belül leleplezték a Star Wars idén debütáló filmjének (Ep9), sorozatának (The Mandalorian) és játékának (Jedi Fallen Order) mörcsöndájz termékeit. Érdemes megfigyelni a reakciókat, amit azok a színészek…..
Az egyik legjelentősebb angol dráma visszatért, ezúttal új formában: mozifilmként költözött a nagyvászonra a kisképernyőről. Bár nem telt el olyan sok idő azóta, hogy utoljára láttuk Downton lakóit (2015. december 25-én vetítették az utolsó karácsonyi különkiadást), mégis azt kell mondjam, jó érzés…..
KockaSzaurusz Superman leleplezve! 2019.09.06 20:17:48
Emlékszünk még a SHAZAM!-ban Superman cameojára? Nos azt eddig sejthettük, hogy nem Henry Cavill volt, hiszen az arcát szándékosan nem mutatták nekünk. De most lelepleződött, hogy ki is volt.... és a végeredmény elég komikusan hathat. Kattints a tovább mögé ha látni akarod a tesco gazdaságos…..
KockaSzaurusz 2019.09.07 14:36:41
Vannak soha el nem készülő filmek (Hellboy 3...), léteznek olyan filmek amiknek soha nem kellett volna elkészülnie (Slender Man) és vannak az "Istennek-sem-akarnak-elkészülni" filmek (Flash). Utóbbi kategóriát erősíti Andrew Dominik (Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford; Ölni…..
KockaSzaurusz 2019.09.04 14:49:15
@Árkádiai: egyetértek. Hasonlít, de túl latinos. Én nagyon szerettem a Michelle Williams féle verziót, pedig az fele ennyire se hasonlított rá.
KockaSzaurusz 2019.09.06 07:13:08
@Kovács Istvan: én Chastaint bármiben el tudnám képzelni, imádom azt a nőt :)
A Marvel jövőre kifutó szériája az Agents of S.H.I.E.L.D. hosszú utat tett meg. Ugyan meglehetősen döcögősen indult (ironikus módon pont akkor, amikor minden áron a filmekhez akarták kötni), majd a saját útjára lépett és évadról évadra remek dolgokat tudott felmutatni. A sorozat sztárja Chloe…..
 Idén december 19-én a Skywalker család története a végéhez ér. A hétvégi D23 Disney expón levetített előzetest az amerikai ABC csatorna Good Morning America műsorában végre megosztották a nagyközönséggel. Mi pedig keressük az állunkat. És ami ennél is fontosabb: ne dőljünk be a látszatnak! Ilyen…..
A D23 expó (a Disney saját, kvázi "házi comic-con" eseménye) keretén belül, végre kiadták a november 12-én startoló Disney+ streaming platformra érkező első élőszereplős Star Wars sorozat, a The Mandalorian előzetesét. Ami mondjuk ki, piszok jól néz ki! A sorozat írója Jon Favreau (Dzsungel könyve,…..
Idén már másodszor futok bele olyan (szuperhősös) sorozatba, ami képek és előzetes alapján abszolút hidegen hagyott. Aztán jönnek a kritikák, a dicséretek stb. és akár egy mondattal is rá tudnak venni, hogy próbáld ki, azonnal!!! Fura, mi? Előbb a The Umbrella Academy, most pedig a The Boys. A TUA…..
Szóval a #strongfemalelead jegyében a Sherlock Holmes történeteket is elérte Hollywood, és úgy döntöttek, hogy ezúttal Holmes kicsi hugicája, Enola lesz a központi figura. A főszerepben Millie Bobby Brown, Sherlock Holmes megformáljó pedig nem más, mint Superman, azaz Henry Cavill! Forgatási…..
A 2018-as Örökség (Hereditary) igazi üde színfoltként írta be magát a modern horrorok nagykönyvébe, melyet az első nagyjátékfilmes Ari Aster tett le az asztalra a nagyérdemű elé. A film az olcsó és közhelyes "jump scare" ijesztgetések helyett olyan élményt kínált, amit már nagyon régen kaptunk,…..
  Mindig nehéz olyan dologról írni, amivel kapcsolatban az ember tudja, hogy nem lesz képes objektív lenni. A Stranger Things ilyen nálam, tekintve, hogy ez a kedvenc sorozatom a Twin Peaks után. 2016-ban az első évad a semmiből robbant be a köztudatba, egyedi (de fiktív) '80-as évekbeli korrajz…..
Alapjáraton védeni szoktam a Disney-t a sok negatív hanggal szemben, de most én is azt mondom, hogy elmentek ti a jó k***a anyátokba. A Disney bejelentette, hogy Halle Bailey lesz a Kis Hableány. Köszönjük a döntést, kiköpött Ariel. Alig várjuk a muszlim transz hófehérkét is...
Hajrá Netflix, csak így tovább! Bár még csak 2019 felénél járunk, mégis ki merem jelenteni, hogy az idei év egyik legjobb eseménye a Netflix hazai lokalizációjának megerősödése volt. Teljes sorozat évadok és filmek feliratai, akár már az első napon, majd befutottak az első szinkronos tartalmak…..
Dani (Florence Pugh) és Christian (Jack Reynor) évek óta együtt vannak, ám a fiú úgy érzi, ideje lenne lezárni a kapcsolatukat. Egy váratlan tragédia következtében végül úgy dönt, nem ez a legmegfelelőbb alkalom, hogy szakítson barátnőjével, inkább meghívja őt is arra a nyári fesztiválra, ahova…..
Igen, a legfontosabb. És amikor azt mondom, hogy legfontosabb nem a Pappa Pia és társai kaliberben gondolkodok, hanem Saulra és a Testre-lélekre. Mert a Remélem legközelebb... nem világháborús szenvedéseken alapul, de nem is olyan zavarba ejtően elvont mint Enyedi Ildikó filmje. Helyette modern és…..
(I'm) Crazy (for) Jane!   Diane Guerrero (Orange is the new black, Jane the Virgin) zseniális alakítása miatt már megéri nézni a Doom Patrol-t, sok egyéb más ok mellett is persze. A gyönyörű színésznőről Abbey Drucker készített fotókat, melyeket DG az instagram oldalán osztott meg a követőivel. A…..
Tavaly szeptemberében indult útjára a DC saját streaming platformja, a DC Universe. De persze ez senkit sem érdekel, maga a DCU kvázi haldoklik azóta. Saját gyártású (élőszereplős) sorozatok közül legelőször a Titans futott be, melyet a Doom Patrol követett. Nagyon vártam a Titánokat, annak ellenére…..