Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DeathHead

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.07.21 23:35:01
Ja, nevezhetjük annak ezt is. Valamilyen nagyon elvetemült RPCJS néző beküldött ebbe a  pocsék szánalmas lehúzós telefonálós műsorba egy smst, ahol kérdez attól a fafejűtől, hogy ismeri-e Dick Assmant, Stellát stb... Mindezt a 3:00 perctől kezdődik. Dick szótól kedves…..
Nagyon fura eset ez a Mortyr. Többé kevésbé rendszeresen kapom az üzeneteket, hogy "Igen, többnyire egyetértek a videókban elhangzottakkal, de szerintem akkor is jó játék a Mortyr, régen nagyon szerettem". Nagyon meglepő ez a Mortyr ragaszkodás, mintha egy régi, kultikus…..
Még készül a videó, de addig is itt a játék intrója... Túl hosszú lett volna, hogy így 1:1-ben berakjam a teljes videóba, úgyhogy ezt így kis teasernek már kirakom :) Kirakhatnám youtube-re is, de félek, hogy a jenkik beparáznak a ronda, virtuális szilikon csöcsöktől...
Tirexi küldött egy új példát arra, hogy a játékkészítők/forgalmazók trükköznek. De miért? Mire jó ez? Nem ezen fog múlni szerintem, hogy a játékot megveszik-e, vagy nem...És még le is tagadták, hogy ki készítette. Jöjjön egy bemutató, "enyhe" dejá-vu…..
DeathHead 2009.01.27 09:30:55
@Nomad96: Igazad van!Azért jót is gyártanak!Csak amivel eddig én játszottam city-s játékkal, az mind rossz volt!Az Operation thunder strom-ot meg majd kipróbálom!
NEM, ez nem a borítós nyereményjátékra készült! Ilyen komolyan van. Már tényleg csodálkozom, hogy még miért nincsen Sex Shop Tycoon/Manager vagy ilyesmi. De viccet félretéve, ez az ötlet nem is kell hogy rossz legyen! Ski Parknál biztos jobb. Nézzük mit ígér:Szemetesek. Minden…..
DeathHead 2008.12.20 21:49:53
Egy igen igényesen összerakott videót láthatunk Aeron-tól.Szerintem nem egyszer fettél fel azonos szövegrészeket( a hangvágásokból ítélek) ami eredményezi a folyamatos tájékoztatást. Néha bele-belebotlasz a nyelvedbe, furán fejezed ki magadat, de ez nem anniyra súlyos vétség,…..
DeathHead 2008.12.06 21:27:20
Meditor küldött egy olyan jelenetet, amely a fizikát meghazudtolja, de pont emiatt rendkívül szórakoztató..
Összejött egy olyan kooperáció, amelyet már régóta akartam :)  A LEGO Island egy koncepció nélküli kis program, szerintem nem is lehet igazán játéknak nevezni. Hiába ígérget a hátsó borító ilyeneket, hogy "Szabadon állítgathatsz mindent a szigeten". Ez azért…..
Íme itt van a befejező része az Alone in the Dark 5.-ös játékbemutatómnak!Értékeljük ki ez a sötétséget!   ..
DeathHead 2008.10.15 21:10:23
Vki elmondaná, hogy hogy kell fejlécet berakni a blogomba?
pls ide írjatok:
prince576@citromail.hu

Amúgy sztem jó lett a videód Senshi!
Így hogy bemutattad, lehet hogy megveszem!
Grigori Grimoire from FancyPants on Vimeo...
DeathHead 2008.10.05 18:56:56
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.24 08:41:04
Jól halad az új videó. Tegnap végigvittem másodszor a játékot, hogy felvegyem a jeleneteket. Higyjétek el, nem jó másodszor végigvinni egy szar játékot :( Ha jól haladok vele, lehet, hogy szerdáig már fenn is lesz.Emellett ma (ha minden igaz) készülni fog egy másik videós…..
Annyi mesterlövészes apropóm van még, hogy simán egy héten át tudnék Snajperről berakni képeket, videókat. Úgyhogy, elő is vettem a raktárból egy klassz videót, amelyet mortor3 küldött nekem. Stella már úgy önmagában kegyetlen undorítóra sikeredett, de amikor holtan a…..
Senshivel úgy döntöttünk, hogy elinditjuk a blog galériát, ahová játékokból vett (ált. vicces) képeket fogunk feltölteni. Mindkettőnknek lesz külön galériája, hogy ne keveredjenek össze a dolgaink :) Az én galériám már jobboldalt elérhető a linkek között. Egyelőre a…..
Egyszerűen beleragaszt a székbe és meg KELL nézned az összeset! A humor, a bemuatás és az objektivítás tökéletes ötvözete! Sajnos a Videó és a hang minősége nem 5* de attól máég nagyonjó!+ az értékelés( köszi bence ray)TÖRÖLT VIDEÓ..
DeathHead 2008.07.30 00:39:40
DeathHead 2008.07.30 00:39:40
Megint igen nagy megtiszteltetés egy ilyen! Nagyon nagyon köszönöm "valaki82"-nek, hogy fáradozott egy átalakított Doom verzió megalkotásával. Itt egy kis betekintés a Bétás változatba, csak hogy tudjátok, nagyjából mi várhat rátok.  Játék letölthető itt 10…..
Játékok Bemutatója Fejtörő 2008.07.01 21:35:00
Legalábbis nekem az úgyhogy segítsetek kicsit, hogy kiválasztjátok mit látnátok először szívesen. :) Amint megjön végre az a rohadt új számítógépem nekiállok mindegyik bemutatásának az általatok felállított sorrend szerint. Nem akartam minden meglepetést lelőni amivel…..
DeathHead 2008.07.20 13:12:05
Legalábbis a Goldenblog zsűri szerint. Köszönöm az elismerést és köszönöm azoknak, akik beneveztek. Bevallom őszintén, el is fejeltettem, hogy van ez a díj. Mondjuk ha tavaly nem nyertem, akkor most miért lett volna másképp? :)A videós díjára azért majd igyekszem gondolni. Az…..
DeathHead 2008.07.18 20:48:22
Nos, ez a szavazás is lezárult. Nagyon szoros verseny alakult ki az első helyért, nem hittem volna, hogy az utolsó pillanatban dől el xD Nagyon sokáig a F.E.A.R vezetett, de mégsem az lett a befutó.Az eredmény:1.GTA Vice City2.F.E.A.R3.Obscure4.Bloodrayne5.Secret Files Of TunguskaMost már…..