Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diákhang

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz működésében egyetlen hibát sem találó, a párt parancsait kérdés és fenntartások nélkül követő, az újságírói etikettet hírből sem ismerő médiaszemélyiségek egytől egyig kikérik maguknak, ha munkájuk során megkapják, hogy propagandisták. Tudjuk jól, ahogy Csoki is mondja az Üvegtigrisben,…..
Az előző írásomhoz fűződő hozzászólásokban felvetődött, hogy az általam megfogalmazott követelések egy igazságosabb és jobban működő ország elérésének érdekében tulajdonképpen a „minden szar”-kultúráját követve csak fikázni tud és nem más, mint alternatíva nélküli vagdalkozás.  A célom leginkább az…..
Nagy hagyománya van a rendszerkritikának Magyarországon. Feltűnik a semmiből egy párt a fiatalok, az öregek, a baloldaliak, a jobboldaliak, a kék vagy a barna szeműek megnyerésére, bátorságot és új lendületet kínálnak, majd a legközelebbi választások alkalmával azon kapják magukat, hogy…..
Diákhang Amit szabad Jupiternek... 2019.09.16 19:01:13
Egy esetleges választási vita egyetlen nyertese csakis Puzsér Róbert lehet. Nem kell arra gondolni, hogy tökéletes, de retorikai képességei messze meghaladják Tarlósét és Karácsonyét is, hiszen amíg előbbit egy bénán trollkodó Tordai Bence is úgy ki tud hozni a sodrából, hogy az perceken keresztül…..
Hitleres videó, feljelentés, nyomozás, botrány, kirúgások: ilyen és ehhez hasonló történeteket írt meg a 444-es Ács Dániel a szekszárdi Garay János Gimnáziumról tavaly augusztusban, amikor is egyetlen diák úgynevezett csínytevése komplett politikai összetűzéseket generált. A srác egyetlen bűne az…..
Diákhang Józan középút 2019.07.20 12:27:11
A kommentszekcióban felgyülemlő neurotikus egyedek szinte kivétel nélkül büszkék arra, hogy szekértábor-mentalitásuk és egydimenziós gondolkodásmódjuk által azokat a kezdeményezéseket is szétbarmolják, amik alapvetően pont azért jöttek létre, hogy az ország társadalmát az elmúlt években mélységesen…..
Diákhang 2019.07.22 10:30:05
@Quercus Maximus: Újra ki lett rakva a poszt, és valószínű még egyszer ki kell, bocsi.
Az elmúlt napokban megtörtént, hogy a XXI. század politikai kommunikációs csatározásai az állítólagosan az egyik legfontosabb EU-s tisztség személyi kérdéseit, nevezetesen Ursula von der Leyen jelölését is háttérbe tolták: feltűnésével határokon átívelő munka vette kezdetét, hogy a posztokért vívott…..
Diákhang 2019.07.15 19:13:29
@Androsz: Kérlek mindösszesen egy bekezdéssel többet olvass el a cikkből a fideSS-ezéssel kapcsolatban, amit btw minden körülmények között undorítónak tartok.
Diákhang 2019.07.15 23:17:25
@Androsz:
"A zárójelbe tett DK-s hardcore nagymamaszekció kollektív gondolatai után..."

így folytatódik, márpedig az említett DK-s nagymamaszekciótól azt nem lehet elvitatni, hogy ne fideSS-ezne és tenne meg mindent a közbeszéd romlásáért.
Megadja Gábor egy okos ember, előadó egyetemen, tudományos publikációi vannak, történészként és szociológusként végzett, valamilyen okból kifolyólag azonban mégis szükségét érzi annak, hogy a mérsékletességben egyébként sem hívő szekértábor-mentalitások legszélsőségesebb példáit idézze A…..
A technológiai innovációkkal járó társadalmi változások és a minden eddiginél erőteljesebben érezhető generációs szakadék meghozta a hatását úgy globálisan, mint Magyarországon. Gyakori tapasztalat, hogy az internet és a különféle influencerek által informálódó tinik szülei képtelenek felvenni a…..
A politikai szekértáborokon felülemelkedő szavazói rétegek között létezik egy jelentős igény arra vonatkozólag, hogy három évtizeddel ’89 után ne két gátlástalan KISZ-es manipulátor irányítsa a komplett magyar közéletet, ennek a kívánságnak a legitimitása azonban ahogy tavaly, úgy az EP-választások…..