Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AppKukac

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme 2 applikáció, melyeket bátran ajánlunk a hétköznapokra. 1. Parkl Fővárosunkban parkolni nem mindig egyszerű. Ez a magyar fejlesztésű alkalmazás segít üres helyet találni Budapest parkolóiban. Az applikáció kifejezetten kihasználatlan helyeket keres, és nem csak utcai parkolókat vesz…..
Bizonyára többen ismeritek azt a helyzetet, amikor sürgősen le kellene valamit szkennelni és továbbküldeni, de nincs fénymásolótok, esetleg a közelben még egy kisebb "nyomda" sincs. Ezekre az alkalmakra bátran ajánlom a CamScanner applikációt, melyre első bejegyzésem után hívta fel a figyelmem az…..
A pénzügyi dolgok kezelése nem éppen a világ legegyszerűbb feladatai közé tartozik, ezt bizonyára mindenki megtapasztalta már élete során. Sokak szerint pénzügyesnek születni kell, az emberek nagy százaléka ugyanis nem képes bánni a pénzzel. A 1Money segítségével akár mi magunk is a megtakarítások…..
AppLap Appokat a népnek! 2019.06.08 22:48:58
Manapság az ébren töltött időnk nagy részét okostelefonunk nyomkodásával töltjük, még az is aki nem vallja be, csupán nem tűnik fel neki az idő múlása. A blog célja, hogy különféle applikációkat mutassunk be, melyeket andorid operációs rendszeren is lehet használni. Sokan nem bíznak az…..