Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Juci-

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, itt 20. 42. van, ami azt jelenti , nalatok 13.42. :)A mai napot a csaladdal toltottuk, vegre eleg volt 7kor felkelni. Olyan boldogak voltunk Jucival, hogy aludhattunk. Aztan jo kis magyaros hangulatot keltett Juci ebresztoje, a kakaskukorekolas XD.Megreggeliztunk, es ultunk be a…..
Sziasztok ! Az elozo bejegyzesemhez csak annyit, hogy kifelejtettem* a wc uloke melegedni kezd, amint raulsz.Ez most a hidegrol jutott eszembe, ami bekoszontott. XDBorzasztoan lehult a levego, a nagytobbsegnek faj is rendesen a feje a fronttol. Hozzateszem en is ezen szerencsesek koze…..
Namarmost...sokan kerdeztek, szoval errol is irok par szot..japanban ketfele wc letezik.. elso latasra mind2 hasznalhatatlan.WCAz egyik, amelyik "pottyantoa", a masik, amelyikre ha ranezel, azt hiszed, egy urhajo ulese..A milliard gombok kozul csak parat emlitek..\a gomb, mely megnyomasa…..
cijjasztok,itt juci:)epp egy sakatai egyetem konyvtaraban vagyunk,ahol kaptunk 20 percet,hogy netezzunk.hogy mit keresunk itt? varosnezunk es az egyetem is rajta van a listan.ez egy 8 eve epult egyetem,ami azert 3 emeletes,hogy ne rontsa a kilatast:) ilyenek ezek a japanok. nagyon szep…..
1 hónap Japánban az uj csalad:) 2008.08.16 14:24:00
cijjasztok juci vagyok.minden rendben van,csak 4 napig nem nagyon voltunk net kozelben.2 diakszalloban aludtunk ketto ketto ejszakat.az elso nehany meterre volt a tengerparttol es magunkra foztunk.a tenger nagyon szep volt, csak sok volt a meduza.szerencsere csak a kicsi fajtabol,ami nem csip olyan…..
Hohohoh udv cukorkaim csudi jo napunk volt maaategnap este degeszre tomtuk magunkat a kinai negyedben, csak az a problema adodott, hogy este nem tudtunk elaludni jucival, mert beszelgetnunk kellet...a sok elmenyrol...aztan hajnali kettokor megeheztunk, es sutyiban elokaptuk a…..
itt angi,na en is irok marsziasztok :) el sem tudtam kepzelni h ennyire gyonyoru japan... pedig en aztan gondoltam..de ennyire.magasan lakunk, a kilencedik emeleten, es mikor eloszor kimentunk az erkelyre elallt a lelegzetunkugyebar itt forro a levego, de itt fenn fujt a huvos szel..egesz…..
megerkeztunk vegre a nem tul rovid 13 oras ut utan.angi nagyon ugyeseb birta annak ellenere,hogy mennyire felt a repulestol.miutan budapesten felszalltunk reggel fel 8kor,romaban atszalltunk egy masik jaratra.az a gep olyan hatalmas volt,hogy a vegeig sem lattunk.a kilatas az ablakbol lenyugozo…..
1 hónap Japánban Japán óra 2008.07.10 22:30:00
Angi vagyok... Csak nem lép be az én nevemen, nem tudom miért.Ma jó hosszú óránk volt, mindenki táblára firkálta a hiraganákat.. mikor kimentem , hirtelen nem jutott eszembe a "sa" :D .. lámpaláz :) Csináltam képeket az óráról, hogy még EZ is meg legyen örökítve. A…..
Konnichi wa^^! Pötyögök ide egy kicsit:) Most úgy néz ki,hogy nincs már egy hónapunk se az indulásig. Már be vagyok sózva,de nekem még mindig nem esett le, hogy kimegyünk 4 hétre 11 000 km-rel odébb:D Anyum már most mondja,hogy jó lenne neki állni a bőröndös témának,mivel…..