Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Tóth Emese orvosszexológus

31 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az első konzultációtól kezdve abból a nézőpontból érdemes közelíteni a problémákhoz, hogy mikorra és hogyan érhető el a kívánság szerinti élet, bajok nélkül, másképpen csinálva. A kesergés ideje lejárt. Lépjünk be a komfort zónába és aztán haladjunk tovább. Bevezető   A korai magömlés és a…..
Foto IAFP: Az ifjú Fekete tengeri kalózkapitány avagy a Játszás Nagymestere - Az ifjú a fotó bal oldalán, feketében, csíoőre tett kézzel, a majdani Boris E. Zolotov professzor, az édesapja E.V. Zolotov akadémikus egyik szemináriumán. A tudásukat, apa és fia, mindketten felszabadították a zárt falak…..
. Akkor leszel egy élet valódi részese, ha engeded, hogy azonossá válj vele, egyedül pedig senki légy. Amit magaddal hoztál, arról le kell mondanod. Az öröm azonban, amit ez az összekapcsolódás okoz, végig kiséri egész életed, mert ott is fényt gyújt benned, ahol eddig csak homály…..
    Birtokolni a jóra fordítás jogátNem büntetniNem kizárniNem pusztítaniNemtudás-Nemszeretés-Nemcselekvésveszélyes hármasátTanítás-Szeretés-Törődéshármasával nyomtalanul eltüntetni.     Mi az erősséged és a gyengeséged? Sokan nincsenek tisztában vele, hogy mik az erősségeik és mik a…..
      Ima a teljességedért   Gyújts magadban akkora fényt, amekkora anyád lelkében égett, ahogy először átölelt téged.   Tedd izgalmassá egész lényegedet, mint mikor lélegzeted megremegett, mert ajándékba adtad szívedet.   Ússz hatalmas erővel, de harc nélkül ár ellen,  ahogy szeretteid…..
  A működés   Az élőlények elsősorban a test működésének fenntarthatóságától függnek. Ez a működés objektíven vizsgálható és leírható. A viselkedés, mely a felületen van, ezért látványosan ábrázolódik, a test működésének van alárendelve és bár jól vizsgálható, de önmagában, a mögötte álló működés…..
  A Boldogság tengerének kikötőjében (Szerző és a Mester) - В порту Моря Счастья (Автор и Mастер) Hogyan birtokolható a valóságban az érték?   Képesség Az olyan kincs, mint a Föld mélyén rejtőző arany, általában nem adódik oda magától. Ki kell onnan bányászni. Az élőlények is tele vannak…..
    Mindenki Boldogsága   A boldogság jön, amint Egy készen áll. Egyből származik, ha van hozzá Erő. Nem kell több, csak Egy. Az egyesülés is Egy. Egyesülésből ered hozzá minden Erő.  Illúzióik tükröződései Együtt sokszorozzák.     Mit jelent felkészültnek lenni? A jó élet felkészültség…..
  Miért és hogyan kapcsolódunk? Az élőlények nem akárhogyan szeretnek élni, hanem a megismerésért és a megvalósításért lelkesednek leginkább. Ezen keresztül a saját világukat építik, hiszen önmegvalósítás nélkül nem létezhetnek. Szükség van új benyomásokra, izgalmakra időre és erőre, ellentétben…..
  Nem az a kérdés, hogy képesek vagyunk-e szabaddá válni, hanem az, hogy miért nem hiszünk benne. Amint ezt megértjük, hagyni fogjuk magunkat szabadon reagálni. (A szabad reagálásról)    Ha tudod, kit tisztelsz, akkor azt is tudod, kit nem. Ha tudod, kit szeretsz, akkor azt is tudod, kit…..
    Mi a kiinduló helyzeted? A személyes problémákban és az együttélés belügyeiben is gyakori, hogy nem megfelelő kérdésekkel, nem megfelelő szakemberekhez és nem megfelelő időben fordulsz, ezért kitisztulás helyett csak összezavarodsz. Érdemes tudnod, hogy olvasottságod eredményei, a már…..
Ha szeretnéd, hogy az életed vidám, változatos és védelmezett legyen, akkor meg kell tanulnod szépen játszani. Mi a játszás és miért létezik egyáltalán? A játszás egyetemes értelemben nem más, mint szabad reagálás és szabad kísérletezés. Nem döntésról van szó, hanem komplex adaptív…..
    Ez a kérdés is attól függ, melyik területen nézzük. A családban például ezeket a területeket vagy ha úgy tetszik projekteket visszük folyamatosan, hogy működjön az egész: vezetni kell a háztartást, az élelmezést, az anyagbeszerzést, a rendezvényszervezést, a gyerekek felnevelését, a védelmi…..
  Hogyan kerülhető el a fejlődésképtelenné válás?   Milliónyi lehetôségünk van tapasztalni, megérteni, kísérletezni és egyre tovább tanulmányozni az életet. A sajátot és másokét is. Ez azonban mind nem lehetséges, amint a helyváltoztatások és a másokkal közös élet változásai annyira …..
  A test adottsága   Mindannyian rendelkezünk az emberi test szerkezeti és működési alapmodelljével. Az életünkhöz ez a test teljesen megfelelő, az utódok nemzéséhez pedig elegendő ennek a testnek csupán kétféle variációja: a női és a férfi test variáns. Ezzel a kétféle opcióval a közös…..
A modellezéssel nyerhető lehetőségek   Bár a fejlődési utak úgynevezett katasztrófapontokon keresztül vezetnek azokhoz a változásokhoz, melyek az életet megújíthatják vagy lerombolhatják, ehhez nem elég próbatételeket vagy "kríziseket" generálni. Pontosan kell összeállítani egy-egy rendszert,…..
Átlátszó korlátok    Az emberi kapcsolatok és az azzal szorosan összefüggő nemiség szigorúan szűkre határolt oktatása és a kijelölt mederbe terelt kutatások dacára teljesen másfelé is eltérülhet az érdeklődésünk. Az élet hozza, hogy sokan szeretnének eljutni egy tágasabb szemlélethez és egy…..
Mit jelent a nagy veszteség az emberi életben? Mind tudjuk, hogy nem veszíthető el akármilyen vérmennyiség. De ugyanígy az sem élhető túl támogatás nélkül, amikor rövid időn belül zajlanak le nagyon nagy mértékű változások az életben. Veszteségek és ezzel a fájdalom és a félelem is megjelenik.…..
  A szex több mint élvezet Szexhez kapcsolt működéseink nem különülnek el a többitől és belsőleg egyébként is minden intimnek számít, nem csak a szex. Egymáshoz tartozik az összes testi és lelki működés és a gondolkodás is. Nem elhanyagolható tény az sem, hogy mindig működik bennünk szex. El lehet…..
  Egyetemes rendezői elvek   Látható, hogy a világ rendezett és vannak benne valamiképpen mindent átható, nagyon összetett folyamatok. Ezek nem érthetők meg akárhogyan, ahogy nem mindig rendezhetők el a naponta felmerülő problémák sem. Ehhez már hozzá vagyunk szokva. Amíg azonban létezik olyan…..
Érintkezési hiba A potenciazavarok lezajlásának első fokán az avatatlan szemnek még észrevehetetlen az energetikai gyengülés. A támadhatóság az ok, a támadás csak következmény. - Ha valaki ezen a ponton ragaszkodna a példákhoz az egyébként már elcsépelt forgatókönyvek közül, akkor jusson…..
  Pszihés potenciazavar? Bármily ideálisnak tűnhetett egykor a lelki tényezők előtérbe helyezésének bevezetése a potenciazavarok elhárításába, az nem igazolódott. Zsákutcába vezetett, de mostanra így is a legismertebb és a legegyszerűbbnek hitt lehetőség a tabletták után. Egyre kilátástalanabb…..
Képesség az élvezethez   A sokat emlegetett potenciál - mint teljesítőképesség - arról szól, hogy a témába vágó munkavégző képességed milyen állapotban van, azaz mire számíthatsz, amikor hozzá fogsz kezdeni a cselekvéshez. A potenciált a tested energiatartalma határozza meg. Az energia felvétele…..
  Párban vagy egyedül   A páros szexben nyújtott teljesítmény megmutatja, hogy mire vagy képes. A legkevésbé sem az a mérvadó, amit egyedül tudsz elérni. Ha párosban nem megy jól, akkor potenciális elégtelenséged van, ami sosem jelent csupán szex problémát, hanem az életed energiája nem…..
Intim és zavartalan Számtalan oka lehet, amiért sokan úgy döntenek, hogy gyermekeiket beengedik a hitvesi ágyba. Azok a felejthetetlenül bensőséges családi összebújások! És ha gond van, akkor még fontosabb az együtt alvás, mert kevesebb aggódással jár, mint külön hálószobákban éjszakázva.  A teljes…..