Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Tóth Emese szexológus orvos

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mire jó a nő? Mire jó a nőnek a szex? A nőknek is kell potenciál az élethez, a kapcsolatokhoz és az élvezetes szexhez, bár erről a lehető legkevesebb szó esik. Megkérdőjeleződött még az is, hogy a nők egyáltalán élveznek-e vagy csak titkolják, hogy nem képesek rá. Egyes nézetek szerint ez nem is…..
  Egyetemes rendezői elvek   Látható, hogy a világ rendezett és vannak benne valamiképpen mindent átható, nagyon összetett folyamatok. Ezek nem érthetők meg akárhogyan, ahogy nem mindig rendezhetők el a naponta felmerülő problémák sem. Ehhez már hozzá vagyunk szokva. Amíg azonban létezik olyan…..
Érintkezési hiba A potenciazavarok lezajlásának első fokán az avatatlan szemnek még észrevehetetlen az energetikai gyengülés. A támadhatóság az ok, a támadás csak következmény. - Ha valaki ezen a ponton ragaszkodna a példákhoz az egyébként már elcsépelt forgatókönyvek közül, akkor jusson eszünkbe,…..
  Pszihés potenciazavar? Bármily ideálisnak tűnhetett egykor a lelki tényezők előtérbe helyezésének bevezetése a potenciazavarok elhárításába, az nem igazolódott. Zsákutcába vezetett, de mostanra így is a legismertebb és a legegyszerűbbnek hitt lehetőség a tabletták után. Egyre kilátástalanabb…..
Képesség az élvezethez   A sokat emlegetett potenciál - mint teljesítőképesség - arról szól, hogy a témába vágó munkavégző képességed milyen állapotban van, azaz mire számíthatsz, amikor hozzá fogsz kezdeni a cselekvéshez. A potenciált a tested energiatartalma határozza meg. Az energia felvétele…..
  Párban vagy egyedül   A páros szexben nyújtott teljesítmény megmutatja, hogy mire vagy képes. A legkevésbé sem az a mérvadó, amit egyedül tudsz elérni. Ha párosban nem megy jól, akkor potenciális elégtelenséged van, ami sosem jelent csupán szex problémát, hanem az életed energiája nem…..
Intim és zavartalan Számtalan oka lehet, amiért sokan úgy döntenek, hogy gyermekeiket beengedik a hitvesi ágyba. Azok a felejthetetlenül bensőséges családi összebújások! És ha gond van, akkor még fontosabb az együtt alvás, mert kevesebb aggódással jár, mint külön hálószobákban éjszakázva.  A teljes…..
  A kapcsolatok lényegérőlA kapcsolatok törvényszerűségei a legjobban akkor válnak érthetővé, ha élőlényként modellezzük őket. Két élőlény kapcsolata tehát maga is élőnek tekinthető, és mint ilyen, a megszületése pillanatában eldől a halála is, amely vagy hamarabb vagy később következik be, mint a…..
Miért van szükséged kielégültségre? Megcsalásnak számít, ha magadnak csinálod? Egészséges vagy nem? Hogyan szerezhetsz magadnak elegendő örömet, ha a családi élet elfoglaltságai vagy a távollétek, esetleg potenciazavar miatt nem tudtok elég időt együtt szerelmeskedni? Gond lehet, ha férjed/feleséged…..
  Mi a féltékenység oka? Nem nyújtja mindenkinek ugyanazt az élet. Még azoknak sem, akik sokat vannak együtt. Nem csupán mennyiségileg lényeges ez, hanem minőségileg is különbözőek, ezért az élettörténeteik másfelé haladnak. A hasonlónak látszó vágyak is egyediek, sosem válnak teljesen egyformává.…..
A szex prioritása   Azért vizsgáljuk meg újra és újra a szexualitást, hogy egyre érthetőbbé váljon és a gyakorlati megvalósítása is fejlődjön. Tudni kell, hogy mi minden a szex. Fontos, hogy tanítani is lehessen, a kapcsolatok tanai között méltó helyen, a jó egészségért, és a születendő utódokért.…..
Gyakori, hogy a párok havonta csupán egyszer vannak együtt. A férfiak emellett szinte naponta, de legalább heti 1-2 alkalommal foglalkoznak magukkal. Egyedül valahogy még megy, párosban viszont egyre rosszabb a teljesítmény, mert sem a nők, sem a férfiak nem képesek azt tenni és azt érezni, amit…..
Az Orvosi Gyakorlati Szexológia egyetlen könyvét 2006-ban adtam ki, Orgazmus Service címmel. Sok média szereplésem is volt a kétezres évek első évtizedében, így nem gondoltam, hogy valaha blogot fogok indítani. Ez azonban már a múlté, ezért teszek egy-egy kísérletet arra, hogy átadjak pár…..