Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trefasnyul

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megmaradnak a biciklisávok a Nagykörúton, de az emiatt békétlenkedő autósokat a Fővárosi Önkormányzat a legnagyobb létszámú és ugyanakkor a legkisebb érdekvédelmi képességű sokaság, a gyalogosok kárára ígéri kompenzálni. A cikk szerzője Vargha Márton, a Levegő Munkacsoport közlekedési témafelelőse. ..
trefasnyul 2020.09.14 20:18:13
@P1sty: elmondom az ultimate megoldást: megmaradnak az autós sávok + a parkolósávok, a járdán kapnak a biciklisek szép hosszú bicikliutat 10 km/h-s korláttal :) meg van oldva :) mindenki mehet akármennyit akárhányszor.
A Fővárosi Közgyűlés tovább szigorította a budapesti szmogrendeletet, október elsejétől szmogriadó esetén már az Euro5-ös környezetvédelmi besorolású, dízelmotoros gépjárművek forgalmát is korlátozni fogják. A magyar helyzetet figyelembe véve a tiltás kicsit korai, azonban indokolt, mivel javítani…..
Kínos csend. Szinte tapintható volt a feszültség Az ügyvezető behívta Csabit, (mintha tudnám ki is az Csabi..) mint kiderült a pénzügyes kollega, akitől megkaptam volna a borítékot minden hónapban. Vagy ha épp Csabira csúnyán nézek az irodában, esetleg nézeteltérésünk van, gondolom akkor nem kaptam…..
trefasnyul 2019.06.10 17:02:48
@Dankházi Zsolt: jah, igazad van... Hagyjuk meg a tisztességes életét és magas bért a haldokló nyugat ópiumának... Hogy szakadna rá az ég az összes olyan emberre, aki ebbe bele egy manapság... Csak gratulálni tudok.