Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Médiazabálók Podcast

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második évaddal visszatérő podcast első adásában izgalmas dolgokat tudhattok meg többek között a magyar gyártású sorozatok forgatásairól, az egyik legnagyobb médiás oldal létrejöttéről és fejlődéséről, és az egyetlen magyar szakmai díjról is, amit televíziós szakújságírók adnak át. A…..
Karinthy-gyűrűs, valamint többszörös Bonbon-díjas humorista és kabarészerző, az ATV-n futó Aradi-Varga Show egyik alkotója és címszereplője, a Rádiókabaré állandó fellépője, a legfoglalkoztatottabb humoristák egyike. Szakmáját tekintve angol tanár és idegenvezető, tajvani feleségével pedig az…..
Író, újságíró, rádió- és televízió műsorok állandó szereplője,  aki volt már tejipari szállítmánykísérő, plakátragasztó, hirdetésszervező, könyvesbolti raktáros és üzletkötő is. Hol kezdte, hol tart most, milyen út vezetett idáig, és mit üzen az utókornak? Valóban kitúrta Varnus Xavért a Heti…..
Színész, szinkronrendező, az Active szinkronstúdió tulajdonosa, fotográfus, saját bevallása szerint életművész. Olyan fantasztikus magyar változatokat köszönhetünk neki, mint a K-PAX – A belső bolygó, az Austin Powers filmek, az Amerikai História X, A király beszéde, vagy éppen a Macska-jaj. Utóbbi…..
A Médiazabálók rendhagyó epizódjában az Űrszekerek vezető szerkesztője, Farkas Csaba beszélgetett Horváth Ádám Tamással, a 2009. január 12-én fogyasztóvédelmi médiablogként indult emTV.hu társalapító portfólió-főszerkesztőjével. A kezdetek mellett többek között szóba kerültek az exkluzív tartalmak,…..
Médiazabálók Podcast Csillagkapu 2018.11.16 11:25:00
November 11-én a Stargate Command Hungarian Site hatodik születésnapi rendezvényén vendégeskedtünk, ahová meghívtuk a Csillagkapu SG1 és Atlantisz három magyar hangját, Spilák Klárát (Carter), Dózsa Zoltánt (Sheppard) és Turi Bálintot (Ronon), valamint Házi Sándort, aki kisebb kihagyásokkal, de…..
Médiazabálók Podcast Star Trek 2018.10.05 17:30:00
Szeptember 30-án az őszi Űrszekerek közösségtalálkozón a Vault 51 Gamer Barban a Médiazabálók LIVE keretein belül láttuk vendégül a Star Trek sorozatok magyar hangjait: Horváth Lili, Varga T. József, R. Kárpáti Péter és Holl Nándor társaságában pedig nem csak a sorozatról, hanem a holofedélzetről…..
Egy rém rendes család, Dawson és a haverok, Dr. House, Felhőtlen Philadelphia. Christina Applegate, Katie Holmes, Jennifer Morrison, Kaitlin Olson és Natalie Portman. Csak néhány cím és név azon sorozatok és színésznők közül, akiknek rendszeresen kölcsönzi hangját, ám a sor hosszan folytatható. A…..
Médiazabálók Podcast KAP 2018.06.23 16:00:00
Voltak már úszómesterek, pincérek, legutóbb télapó és krampusz, most pedig a volán mögött, taxisokként térnek vissza a Comedy Central szakbarbárjai, Janklovics Péter és Kovács András Péter. Az emTV.hu ellátogatott az új évad forgatására, melyről rövidesen bővebben is beszámolunk, ám addig is, a…..
Megannyi kultikus szinkronszerepe mellett, mint Tyrion a Trónok harcában, Gollam A Gyűrűk ura és a Hobbit filmekben, vagy éppen Emmett A fiúk a klubból amerikai változatában, szerepelt a Szomszédokban, valamint a Barátok közt és a Jóban Rosszban című szappanoperákban. A Minimax első hangjaként részt…..
A kifejezetten a Dance FM-re készült adás igazi csemege lehet a Star Trek rajongók számára, hiszen a science-fiction szemüvegén keresztül beszélget a magyar szinkronról a két műsorvezető, Horváth Ádám Tamás és Farkas Csaba, olyan megszólalók társaságában, mint Bogdányi Titanilla, Vass Gábor, Csőre…..
Az interjúban szó esett a kezdetekről, amikor még fordítóként tevékenykedett az egyebek mellett tanári diplomával rendelkező Kabai, aki egy időben szociális munkásként is dolgozott egy gyermekotthonban. A tanárbácsiból később a Viasat csatornák szinkronért felelős főnöke lett, majd a TV6 indulásakor…..