Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bálint_H

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2019. év markáns változásokat hozott az üzleti élet digitalizációjában. Az omnichannel módszertanon működő digitális platformok alkalmazása jelentősen átalakította a tartalomstratégiát a pénzügyi szolgáltatói, az egészségügyi, a kormányzati, az elektronikus kereskedelmi, illetve a telekommunikációs…..
Magyar Asztal Tejguruk 2016.11.29 14:35:00
Egy érdekes, és igen beszédes cikket hozott le ma a napi.hu, amely ugyanakkor fel is vet pár kérdést. Olyan kérdéseket, amelyekre aligha lehet stabil, gazdasági tényekkel igazolható magyarázatot adni. A nyers tej árának drasztikus esésére még az előtt került sor, hogy az EU megszüntette a szektor…..
Napelem Fűtés napelemmel 2016.08.11 12:48:38
A napelemes rendszerek hazánkban is egyre nagyobb teret nyernek. Tapasztalatunk szerint, sok háztartásban, már nem csak azt a célt tűzi ki maga elé a család, hogy 0 Ft-ra csökkentse villanyszámláját, hanem tovább lépnek a megtakarításban: „Legyen a villany - és a fűtés számla is 0 Ft ! „   Rezsi…..
Bálint_H 2019.11.25 14:59:40
@lucakovacs: már más oldalon is láttam, hogy ajánlották ezt a céget csak ott az elektromosfutotestek.hu oldalt javasolták. Ahogyan ott is kérdeztem kíváncsi lennék, hogy Te miért ajánlod? Előre is köszönöm a válaszod! :)
A szigetelés fontosságáról néhány szóban A beépítendő kazán, valamint a kiépítendő fűtésrendszer tervezését és méretezését számos tényező, de leginkább a fűtendő épület hőszükséglete határozza meg. Mivel ez a hőszükséglet egyrészt az építési anyagok, másrészt a szigetelés minőségétől függ, így…..
Bálint_H 2019.11.25 14:53:56
@bonsaifacska: Miért ajánlod az elektromosfutes.hu oldalhoz tartozó céget? Megnéztem a termékeket és nem a legolcsóbbak, de ha tényleg jók a fűtőtestek meg elegendő a garancia és tényleg segítenek, ha gond van, akkor érdemes lehet őket választani. Szóval kifejtenéd kérlek?
A héten rendkívül sokan panaszkodtak arra, hogy látszólag mindenféle indoklás nélkül egyszer csak törlésre (pontosabban tiltásra) került a Facebook fiókjuk. A probléma valós, már a Facebook is tud róla, de nézzük csak, mi  történik, és mit tehetsz, ha a Te fiókod is…..
Cégünk fő tevékenysége a lakossági szekcionált garázskapuk forgalmazása és beszerelése. Az általunk beszerelt kapukra garanciát vállalunk és vállaljuk a folyamatos karbantartását, javítását is. Ipari méretben is forgalmazunk kapukat, nagyvállalatokat is kiszolgálunk a…..
forrás:Kenny Koehler Múltkor az akkumulátoros lombfúvó összehasonlításkor már látszott, hogy egy kis katyvasz van a szolgáltatott adatok terén, mert mindenki szereti a neki kedvezőbb szemszögből feltüntetni azokat. Ez nincs másképp a fúró-csavarbehajtók piacán sem, sőt még nagyobb a trehányság, pár…..
Itt a téli időszámítás derekán lehet, hogy inkább a hómarókat kellene összehasonlítani, de érzésem szerint pillanatokon belül eljön a kerti munkák ideje. Azt az idő már bebizonyította, hogy az akkumulátoros kéziszerszámok piacán a legnagyobb fejlődést a fúrók bevezetése…..
Aki hozzám hasonlóan még analóg, filmes gépekkel kezdett fotózni, nyilván megtanulta, hogy a rendes eredmény eléréséhez fény kell. Sok fény. Aki most fog ebbe bele, a digitalizáció és az egyre jobb érzékelőlapkák időszakában talán ennyire nem érzi ezt jelentős problémának. Mindaddig, amíg egy igazán…..
2019 Március 9-én és 10-én Németországban voltam az IWA outdoor classic kiállításon és az Imalent bemutatta a jelenleg kereskedelmi forgalomban kapható legerősebb lámpát az Imalent MS18-at. Plusz bemutatták az azonos alapokra épülő R90TS-t ami a ledekben és fényerőben különbözik. Megengedték, hogy…..
Sziasztok! Ma megint egy videót hoztam Nektek, JustVidman YouTube csatornájáról. Nem, ez megint csak nem reklám. Szimplán nagyon megfogott a dolog és esélyesnek tartom, hogy elkészítem én is egyszer valamikor. Egyébként az ismerőseim, akik olvassák a blogomat nagyon kíváncsiak, hogy én milyen…..