Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanyi vagyok

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasom, gyere, kérlek foglalj helyet ebben a kényelmes székben, néz szét... mit látsz... Elon Musk brainstorming csapatának egyik tagja vagy. Azért ültetek itt össze, ezzel a XXI. századi hőssel, hogy fontos döntéseket hozzatok. Szóval van itt egy pár aprócska gond... A Telsa megint ölt…..
„Nagy nehezen kiválaszt egy kajáldát, beülünk, minden megfelel hálisten, ötször lefotózza, amit kihoznak elé, magát is legalább ennyiszer. Feltolja fészre. Rám szól, hogy lájkoljam. Nem lájkolom. Ne őrüljünk meg teljesen” – humoros beszámoló egy nyaralásról egy igen összetett csajjal.   Ha…..
Sanyi vagyok 2019.07.22 09:10:55
A harmincas nő nem akar semmit a pasitól, és bár rég túllépte a barátság határait, mégis becuccol a pasihoz. Ez azért fura, mert van saját háza, sokkal nagyobb, mint ahova berakta magát. Ráadásul a csaj szülei már akkor irányítani akarnak, amikor Posztolónk még nem is találkozott velük…..
Dani barátnőjének eddig nem volt baja a heti egy kanbulival, de most már van. Egyik haverja szerint sok nőnél ez egy pánikreakció, olyanoknál, akik a teljes kisajátításban hisznek, és ha azt látják, hogy a legkisebb kapu is nyitva marad, rögtön lépnek, mert bármikor kisurranhat…..
Sanyi vagyok 2019.07.03 11:57:47
@Csodor aki meghagja a vilagot: soha nem is voltam házas, ne sèrtegess
Sanyi vagyok 2019.07.04 11:35:12
@exilis: sugar daddy aka beta bucks
„Volt egy évekig tartó, komoly kapcsolata egy nálam is évekkel idősebb férfival. Nemrég szakítottak, Gabi lépett ki, mert korlátozva érezte magát az idősebb és féltékenykedő ex mellett. " - a szerelem nincs se időhöz, se életkorhoz kötve, az csak jön és letámad, hirtelen,…..
Sanyi vagyok 2019.06.19 18:53:03
Posztolónk szerint az az elv, amikor a nők folyamatosan kikérik maguknak, hogy ne már a testük alapján azonosítsák őket, hatályát veszti, amikor bizonyos célokért vetik be. Jelenleg egy olyan csajjal levelezik, aki nagyon kíváncsi és nagyon rejtőzködő.   Ha esetleg nem…..
„Nem akarok beledumálni túlzottan, de ő először mindig a kiszemelt ingatlan és a szülei háza közti távot nézi” - A barátnőnek amúgy nem sok baja van a párja családjával, csak máshol képzeli el kettejük közös jövőjét. Az biztos, hogy nem akar úgy járni, mint a sorsára…..
Sanyi vagyok 2019.06.12 08:26:53
„Egyszer az asztalon hagytam a mobilomat, és mire visszajöttem, ő lazán nézegette. És amikor elvettem tőle, megint az lett, hogy kifakadt, hogy titkolok valamit” - Miután a pasihisztinek teret engednek, kevés nő tudja már Férfinak tekinteni a barátját, és ha mindez masszív…..