Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angleton

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A játékvezető kérdés egész szezonon átívelő és mindent beárnyékoló sötét éjszakájának horizontján végre reménysugár csillan a megszerveződni látszó Játékvezetői Kamara képében, mely ha idén még csak mérsékelten is érezteti majd hatását, jövőre már nagy…..
Az elmúlt napokban lekerült a lepel egy több mint 1 éves titokról. Mindenki meglepődve, vagy kevésbé meglepődve konstatálhatta, kit is olvas, kitől várja a beszámolókat, a tuti tippeket, ki kérdezett mindenki helyett és ki adott hírt sok mindenről. Az olvasótábor egyre csak…..
Dubicz Andreához hasonlóan Gyollai Nikolett is a Debrecen csapatából távozott a Neumann Snipers újonc gárdájához. Megjárta Finnországot az U19-es válogatottal és jelenleg is számít rá a felnőtt keretben Varsányi Zsuzsa szövetségi kapitány: FFR: - Hogyan kerültél kapcsolatba a…..
Az OB2-es feljutás kiharcolásakor még a Láda testvérek árnyékában szorgoskodott Szabó Ákos, hogy aztán első OB1-es szezonjában valósággal berobbanjon a köztudatba. Ő maga a megtestesült erőcsatár, aki akár egymaga képes átmenni a falon is. Két szezon során a liga egyik…..
Dubicz Andrea a Debrecen csapatának vezéregyénisége, megjárta az ifjúsági világbajnokságot és a felnőtt válogatott keret tagja. Idén némi meglepetésre az újonc Neumann Snipers csapatába igazolt. Őt kérdeztük a váltásról, tervekről:  FFR: - Hogyan kerültél kapcsolatba a…..
A hétvégén újabb felvonáshoz érkezik az egyik legjobban várt párharc, az ARES HC/Top Floor és a Dunai Krokodilok derbije. Nem egy feledhetetlen mérkőzés fűződik már eme két gárdához, és idén a körülményekből úgy tűnik, hogy esély van egy igazán kiélezett meccsre.…..
A Debrecen csapata lassan-lassan, de töretlenül araszolt előre mind a tabellán, mind a játék képét illetően. Tavaszra egyértelműen az alsóház élére álltak a WS legyőzésével, ráadásul egy igen értékes döntetlent is elkönyvelhettek a CH ellenében. Látszólag minden adott a…..
Az első fordulóban számos izgalmas párosítást láthatunk, azonban ha izgalom, feszültség, színvonal együttese alapján kellene választanunk, keresve sem találhatnánk jobbat a tavalyi Blast Floorball OB1 5., illetve 7. helyezettjeinek mérkőzésénél. A párharc 4 éves múltra nyúlik…..
  Rád van szükségünk! A felhasználói igények az előző szezon során helyenként meghaladták a blog kereteit. Azonban mi a floorballért, az olvasóközönségünkért dolgozunk, hiszen az olvasók nélkül nincs kinek, a csapatok nélkül nincs kikért tennünk. Inkognitónk sok…..
Évek óta a magyar női bajnokság meghatározó csapata a MEISE, mely Papp Péter vezetésével az elmúlt időszakban egyre magabiztosabbá vált. Ebben nagy szerepe van a Leitner Tamás által a Hunyadi Iskolában képzett fiatalok beépítésének is. Számos tehetséget ismerhettünk meg, akik…..
A Phoenix csapata folyamatosan fejlődve a bravúros 3. helyet szerezte meg a bajnokságban. Varsányi Zsuzsa fiatal lányai a legnagyobbak orra alá is borsot törtek, ráadásul közvetlen riválisaik közül kettő idén nem is indul a bajnokságban. Ezt a körülményt, valamint azt a tényt…..
Az idei évben a női mezőny igencsak megritkult, ám így is lesz újonc csapat a rajtnál. A Neumann FSE idén női gárdát is delegál a magyar bajnokságban, edzőjük a férfi csapat játékosa, és a Triton női korábbi edzője: Pap Zoltán lesz. A csapat kerete igen vegyes, számos…..
A tavalyi szezon egyik üde színfoltja volt az SZPK női csapata. A gárda szinte varázsütésre óriásit lépett előre, és sokáig az éremért is harcban volt. Lukács Csaba érkezése egyértelműen pozitív változást hozott a csapat életében, az idei szezonban már abszolút…..
A tavalyi évben az IBK CH csapata újoncként indult. Az első év a csapatépítés jegyében zajlott, és így a meglepő pontvesztések mellett megfértek sikeres meccsek is. Az összkép vegyes volt: a védekezés nem okoz gondot a csapatnak, a góllövés azonban egyelőre akadozik. Idén a…..
A kiscsapatok és az előzmények fényében joggal „amatőr” jelleggel aposztrofálható bajnokság után térjünk át a „profikhoz”, akiknek már komolyabb kritériumoknak kell megfelelni, amelyek a korábban elért amatőrnek semmiképpen sem nevezhető eredményeknél…..
Következő írásainkban a mostanában nagy vihart kavaró jövő évi nevezésekkel szeretnénk foglalkozni, azonban „a fórum”-mal és egyéb médiumokkal szemben rendhagyó módon a számokat nem a bankjegyek oldaláról hívjuk segítségül, hanem igyekszünk visszaemlékezni a…..