Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giorgio Chiellini

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Ferencváros elleni 2-1-es kiszenvedett győzelemmel biztosította a helyét a legjobb tizenhat között, hála Álvaro Morata góljának, amely a 92. percben érkezett Myrto Uzuni és Cristiano Ronaldo góljait követően. „Más hozzáállást akartunk mutatni a pályán, de tudjuk, hogy ezeknél a papíron…..
Az olasz sajtó értesülései szerint az AS Roma egyre közelebb kerül ahhoz, hogy leigazolja a Juventus védőjátékosát, Daniele Ruganit. A Corriere dello Sport arról számol be, hogy a fővárosi egyesület végül szombaton nyerte el a játékos beleegyezését, s most már a két klubon a sor, hogy megegyezésre…..
Giorgio Chiellini 2019.08.11 15:53:05
@Grinta: +1
Bírom mikor a fotelből eldönti valaki ki mennyit ér.
Majd a piac mindenkit beáraz,pont úgy,ahogy mindig is lenni szokott.
A Sky Sport Italia értesülései szerint az Inter az Eintracht Frankfurt csatára, Ante Rebić kapcsán érdeklődik, a milánói klubvezetés pedig a fővárosi farkasokhoz küldheti Mauro Icardit, így szert tehetnének Edin Džeko játékjogára. A nerazzurro csapat lényegében feladta a harcot Romelu Lukaku…..
A Calciomercato értesülései szerint hamarosan lezárul João Cancelo ügye, s mindössze egyetlen a Juventusnál töltött szeztont követően, a portugál szélső 50 millió euro körüli összeg fejében a Manchester City csapatához igazol majd. Cancelót már huzamosabb ideje hírbe hozzák az angol…..
A Juventus igazgatója, Fabio Paratici nemrégiben csapata várható mercatójáról és a megüresedett edzői poszt betöltéséről beszélt. A bianconero együttest komolyan hírbe hozták három nagynevű mesterrel, akik mindannyian a Premier League-ben töltötték az elmúlt évet: Maurizio Sarri (Chelsea), Pep…..