Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sáringer Viktória

476 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TikTok algoritmusa lehetővé teszi, hogy bárki virális tartalmat hozhasson létre. Nem kell hozzá régi profil, sok követő, már meglévő videó – egyszerűen semmi, már az első feltöltött tartalmad is eljuthat rengeteg emberhez! Ennek hála rengetegen töltenek fel videókat a platformra és sokan vágynak…..
Az influencer marketing popularitása, a mesterséges intelligencia és a metaverzum gyors fejlődésével párosulva elősegíti a közösségi média új szupersztárjainak, a virtuális influencereknek az egyre népszerűbbé válását. Ezek a számítógéppel generált személyiségek nagyon hasonlóak, mint a valódi…..
Az influencer marketing évek óta virágzik és várhatóan még jó ideig velünk is marad ez a hirdetési forma. Ezzel nincs is semmi probléma, azzal viszont van, amikor már nem tudjuk megkülönböztetni, hogy melyik poszt őszinte és hiteles, illetve melyik születik csupán a pénzért. Természetesen a…..
Ha Te is rendszeresen használod a Meta menedzselési felületeit, akkor bizony jó sok hibába belefuthattál az utóbbi időben. Nem egyszerűsíti meg a közösségi média menedzserek dolgát a felület és bizony sok plusz időt jelenthet a vállalkozóknak, akik saját maguk kezelik az oldalaikat.  A…..
Tudjuk, tudjuk, már a csapból is a mesterséges intelligencia témaköre folyik… Azonban tényleg hihetetlen ütemben terjednek az AI eszközök és muszáj lépést tartani! Az AI már mindenhol megtalálható. Az írást segítő eszközöktől, mint például az OwlyWriter AI, az olyan képalkotási robotokig, mint a…..
Az Instagramon több mint 200 millió üzleti fiók található – ez nagy versenyt jelent, ha szeretnénk kitűnni. Tarts lépést a legújabb Instagram trendekkel, hogy felketsd a felhasználók figyelmét és növeld az aktivitást! Ha még nem vágtál bele a Reels videók gyártásába, akkor itt az ideje! Hogy miért?…..
Régebben elképzelhetetlen volt, hogy a Meta felületei egyszerre adják meg magukat és akár órákra is megszűnjön az elérési lehetőség, manapság azonban már többször is előfordult ilyen eset. Felhasználói szempontból is frusztráló lehet, hogy nem érjük el kedvenc közösségi média oldalainkat és…..
A TikToktól a Facebookig a közösségi média globális használata 4,89 milliárd emberrel virágkorát éli. Gondolj csak bele: ez a világ teljes népességének több mint fele! És bár a felhasználók nem mindegyike használja a közösségi médiát a vállalkozásokkal való kapcsolattartásra, jelentős részük…..
Ma már a hatékony közösségi média kommunikáció egyik elvárása, hogy ismerni kell a trendeket és ezeket össze kell hangolni a márka értékeivel. No és persze az sem árt, ha mindez szórakoztatni is tudja a közönséget. A közösségi média sokak számára sokféle szerepet tölt be, de napjainkban az egyik…..
A közösségi médiáról általánosságban is elmondhatjuk, hogy szélsebesen változik és fejlődik, de a TikTok talán még ki is emelkedik az állandó frissítésekkel és módosításokkal. Ezek lehetnek pozitívak és sajnos negatívak is. Sokan már megtapasztalták, hogy a felület algoritmusa senkinek sem kegyelmez…..
Ha fent vagy márkaként az Instagramon, akkor már most is biztosan készítesz tartalmakat az üzleti célok eléréséhez. A kreativitásban nagyban besegítenek az alkalmazás kínálta funkciók, mint a matricák, a Reels videók vagy a story szavazások. De ez nem minden: kapcsolatba is kell lépni a…..
A keresőbarát tartalom az online térben kiemelten fontos, így természetesen nem kivétel ez alól a TikTok sem! Szerencsére van bőven lehetőség arra, hogy optimalizáljuk a tartalmainkat. Most ezeket vesszük sorra! SEO a TikTok-on is? A SEO a Search Engine Optimization angol kifejezés rövidítése, ami…..
Folyamatosan bombáznak minket a közösségi média újítások és alig győzzük követni. Most néhány fontos és hasznos fejlesztésről számolunk be, többek között olyan törekvésekről, ami a fiatalkorú felhasználók biztonságos internetezéséhez járulnak hozzá és a lassan mindenhol megjelenő mesterséges…..
Az influencerekről sokaknak egyből az Instagram jut eszébe, azonban minden platformon megtalálhatók a véleményvezérek: YouTube, TikTok, Facebook, BeReal, Snapchat… Ez pedig azt is jelenti, hogy minden demográfiai csoportot el lehet érni a megfelelően kiválasztott influencer és közösségi média…..
Egy márka közösségi médiában való jelenlétének kezelése időigényes és sok tervezés szükséges hozzá, viszont vannak olyan folyamatok, amik automatizálhatók és optimalizálhatók. Ezáltal terhet emelhetsz le közösségi média csapatod válláról és még hatékonyabbá teheted a kommunikációt. Ha megfelelő…..
Megérkezett a hűvösebb idő, amikor nincs is jobb, mint munka után hazaérni a meleg lakásba és elkortyolni egy finom, forró teát… Az őszi-téli időszakban lehet a legjobban népszerűsíteni a teákat, hiszen a forró ital kortyolgatása jellemzőbb ilyenkor. No de vajon hogyan lehetne széles körben felhívni…..
Napjainkra már sokkal tudatosabbak az emberek a közösségi médiával kapcsolatban. Egyre többen vannak jelen az oldalakon, új trendek kerülnek fókuszba, folyamatosan változnak a felületek, új platformok válnak hirtelen sikeressé… A tudatosságra pedig a közösségi média marketinggel foglalkozóknak is…..
Gondolj bele: Te mikor láttál utoljára egy olyan bejegyzést influencertől, ami miatt abbahagytad a görgetést? Mi volt az a tartalom, amely meggyőzött arról, hogy szünetet tarts? Mi volt az, ami egy új termék vagy szolgáltatás kipróbálására inspirált? Az influencer együttműködéseket általában…..
Az Instagramon a lendület kiemelten fontos! És hogy ez mit is jelent? Azt, hogy a véletlenszerű posztolás már nem elegendő, ha új követőkre vágysz és növelnéd az aktivitást profilodon, tartalmaidon. Azt is eláruljuk, ez miért van: a tartalom létrehozása és az értékteremtés az, ami építi a…..
Ezúttal maga a TikTok adott ki egy jelentést, amiben az elmúlt évek legnépszerűbb trendjeit vizsgálva igyekszik összefoglalni, mi menő épp a felületen és mit várhatunk 2024-től. Az előző részben többek között szó esett arról, miként tudnak a marketingesek lépést tartani, hogyan kelthető fel a…..
A BeReal alkalmazás nagy népszerűségre tett szert az elmúlt években és sokan „anti” közösségi médiának tartják, mert a megszokott oldalaktól eltérően itt nem a tökéletesség látszata, a szerkesztett és beállított tartalmak, hanem a nyers valóság áll középpontban. És ez nagy szó napjaink hamis, szinte…..
Manapság már a közösségi média platformok remek lehetőségeket kínálnak vállalkozásoknak és márkáknak a marketing terén. Az egyik legizgalmasabb opció az, ha egy tartalom virálissá válik, ami azt jelenti, hogy óriási sebességgel kezd terjedni az online térben és rengeteg felhasználóhoz eljut. Ez a…..
Már itt is az új év és ez sok szempontból új lendületet is kíván. Ilyen a közösségi média tér is, amely folyamatosan változik, újul, nekünk pedig alkalmazkodni kell az aktuális kihívásokhoz és élni az adódó lehetőségekkel. Ebben a cikksorozatban átnézzük a korábbi évek legfontosabb tanulságait és…..
Neked van tipped, mennyit kereshet egy véleményvezér? Most egy felmérés adataival igyekszünk megfejteni a rejtélyt! Olvasd el a cikk ELSŐ és MÁSODIK részét is! Alkotói kompenzáció - Instagram A Mavrck és a Later több mint 29 000 Instagram bejegyzést elemzett ki annak érdekében, hogy közelebb…..
Neked van tipped, mennyit kereshetnek a véleményvezérek és tartalomgyártók? Ez általában nagy szórásban mozog és rengeteg tényezőtől függ, de most megpróbálunk az adatok segítségével utánajárni, mennyi is lehet ez a rejtélyes összeg. A cikk előző részében ismertettük a felmérést, ami alapján ez a…..