Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváth.Szilveszter

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ leggyorsabban növekvő közösségi média platformját, a TikTok nevezetű közösségi alkalmazást sok felnőtt és szülő egyáltalán nem ismeri, holott letöltése immár rekordokat döntöget a fiatalok körében. A TikToknak mára már több mint 500 millió aktív havi felhasználója van. A TikTok a kínai…..
Az Internet a következőképp definiálható a kommunikáció szempontjából: lehetővé teszi az információk közzétételét, cseréjét és tárolását. A globális kommunikáció és információáramlás már létezik, az Internet csak összehozza egy kalap alá, és azonnalivá teszi. Az Internet lehetővé teszi a személy…..
Néhány hónappal ezelőtt Kanadában kezdte el tesztelni az Instagram azt az újítást, amely eltünteti a lájkokat, azaz a felhasználó nem látja, hogy mások posztjait hányan kedvelték, csak a saját képeire, videóira érkezetteket. Ausztráliában, Új-Zélandon, Írországban, Olaszországban, Japánban és…..
Te is beleütköztél már abba a problémába, hogy nem tudsz kattintható linket kitenni Instagramra? Szeretnéd, hogy többen kattintsanak át a weboldaladra? 1. A biodba helyezz el linket! Ez a legkézenfekvőbb és legegyszerűbb megoldás. Ha üzleti profilod van, ha személyes, mindenképp…..
Érdemes szót ejteni arról, hogyan alakult a digitális diplomácia az elmúlt évtizedben, milyen fejlődésen ment keresztül és hova tart, hogy a téves nézeteket rendbetegyük. A Superman teória A digitális diplomáciáról szóló első és meglepően gyakori félreértés a Superman-mítosz, amely azt állítja,…..
Az angol influence ige jelentése befolyásolni, hatással lenni valakire. A marketingnek is ez a célja: hatással lenni, megváltoztatni a viselkedést úgy, hogy az kedvező legyen a marketinget folytató vállalkozásnak. Az influencer marketing ehhez azt választja, hogy híres (vagy nem is olyan híres)…..
A pszichológiai hadviselés fogalma már az óta létezik, mióta háborúzunk. A Római Birodalomtól kezdve Dzsingiszkán Mongol seregein át, mindenki használta a megfélemlítés erejét, ami nagyban befolyásolta az ellenfél viselkedését és gondolkodását. Ahogy a technika fejlődik, a pszichológiai hadviselés…..
Úgy gondolod, nem elég jó tartalmakat gyártasz? A hirdetéseiddel sem érsz el embereket? Kezdjük az elején, az organikus posztoknál! Nem attól leszel sikeres a közösségi médiában, ha minél több pénzt áldozol a hirdetéseidre, hanem, ha minél jobban át tudod adni az üzeneteidet. Bármilyen…..
Hatalmas várakozás és izgalom előzte meg az Instagram Tv applikáció bemutatását annak idején. A rövid videók helyett itt a felhasználók hosszabb tartalmakat tölthetnek fel, akár 10 perces hosszúságúakat is.  A videóból 60 másodperces előnézetet tesznek ki a hírfolyamodba, a hátralevő részt pedig…..
  Biztosan hallottál már a 17-es (korábban 13-as) cikkelyként emlegetett határozatról. Jobb, ha tisztában vagy a részletekkel, mert a későbbiekben kihatással lehet a közösségi média életedre és tevékenységedre. Korábban a szerzői jog védett tulajdonosa értesítette a…..
Instagramon és Facebookon is jelen van a vállalkozásod? Asztali számítógépről is szeretnél Instára posztolni? Van megoldás! Egy ideje lehetőség van arra, hogy egyszerre osszunk meg tartalmat a két közösségi média felületen. Ez csak akkor lehetséges, ha össze van kötve a Facebook oldalunk az…..
Hogyan érheted el a célközönséget hatékonyan? Adódik a válasz, hogy hirdetésekkel, ugyanakkor van egy másik lehetőségünk is: az influencer marketing, amelynek keretében olyan személlyel működünk együtt, aki már kialakított magának egy követő bázist, akikre befolyással…..
Az Internet térhódításával mindenki számára megnyílt a lehetőség, hogy megoszthassa a véleményét és a tudását a nagyközönséggel. Az elmúlt 10 év hatalmas változást hozott a médiában, az influencer, mint karrier létrejöttét sokban segítette a közösségi média.  A…..
A Facebook hirdetések 3 szintből állnak: Kampány (Campaign) Hirdetéssorozat (AdSet) Hirdetés (Ad). Minden egyes kampány több hirdetéssorozatot, és minden egyes hirdetéssorozat több hirdetést is tartalmazhat. Ha például egy kampányod 3 hirdetéssorozatból áll és mindegyikben van 1-1 hirdetés,…..