Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Strelok93

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy hírek kerültek bejelentésre a Warner Bros. és a DC Films szuperhős-univerzuma szempontjából, ugyanis a stúdió úgy döntött, mégsem készíti el Ava DuVernay (Selma) New Gods és James Wan (Démonok között) horrorisztikus Aquaman-spinoff filmjét, a The Trench-et. „A jelenlegi állás szerint a New…..
Február 19-én jelent meg a Netflix legújabb, egész estés játékfilmje, amiben Rosamund Pike egyszerűen ellenállhatatlan a gátlástalan, kapzsi, pszichopata cégvezető szerepében. A gyönyörű színésznő már a Gone Girl alatt megteremtette a veszedelmes kisugárzását, ami jelen esetben is nagyszerűen…..
Csabi Konyhája Házi tepsis pizza 2021.02.17 12:16:43
Az idei év nálam nagyon a tésztakészítésről szól eddig, így aztán gondoltam ismét egy szintet lépek és nekiesek egy házi pizza készítésének! Ehhez kapóra is jött egy nagyon szimpi egyszerű recept a Street Kitchen oldalán, amitől igazából jelen esetben kivételesen nem is nagyon tértem el.....
116 évvel azután, hogy Maurice Leblanc francia író fantáziájában megszületett az úriember-betörő és magánnyomozó Arséne Lupin figurája, a sarmőr törvénykívüli új alakot öltött a Netflix sorozatában. Omar Sy bújik Assan Diop bőrébe, aki hivatásos tolvaj és Lupin csodálója. 20 évvel korábban apját,…..
Strelok93 2021.01.26 13:56:49
@Medgar: A színész választás, de úgy amblokk az egész story csak napjaink megfelelési kényszerének az áldozata....hiába nem éri el az 5%-ot a feketék aránya Franciaországban, lassan ott tartunk, hogy minden médiumban felül kell őket reprezentálni, hogy érzékenyítsék/még elfogadóbbá tegyék a gazdanépet.
Pár napja a Doktor Balatonnal kapcsolatban említettem néhány kisebb hibát, amiket az első epizódok során vétettek az alkotók. Viszont nem csak a hazai filmesek hibáznak; még a legnagyobb filmekben és sorozatokban is szép számmal előfordulnak bakik, amelyekből a TVDoki most összegyűjtött nektek…..
Joon-woo (Yoo Ah-in) egyszerű, lakótelepi streamer, akinek életét a videojátékok és a vlogolás teszi ki. Szülei és nővére éppen házon kívül tartózkodnak, amikor kitör a zombiapokalipszis. A tévében közölt tájékoztató felhívására Joon-woo otthon marad, és teszi, amihez ért: tovább videojátékozik és…..
J.R.R. Tolkien világteremtő regényciklusának karakterei szinte megszámlálhatatlanok, így nem érheti a rajongókat meglepetés, hogy derült égből mennyi új, többnyire ismeretlen színész csatlakozott az Amazon Prime Video oldalán debütáló A Gyűrűk Ura élőszereplős sorozatához. A streaming csatorna…..
Minden nap játszok pár órát a The Last of Us 2-vel, másnap pedig megírom, mi a véleményem az előző esti játék-adagról. A hangulatos recap utáni cold opening úgy húz vissza ebbe a kihaltságában is élettel teli világba, hogy még a citromos Gösserem is elfelejtem kortyolni közben, pedig a fél…..
Strelok93 2020.07.02 15:22:28
"nem egy bosszútörténet is nem is egy bűn és bűnhődés történet (ahogy én gondoltam), hanem egy megbocsájtás történet."

-ezzel egy kicsit vitába szállnék, mert nem is olyan rég a Neil Druckmann egy podcast/interjú során elhintette, hogy hiába hangoztatták azt az évek során, hogy ez egy bosszú/düh fűtötte történet lesz, kibukott belőle, hogy inkább az empátiára/együttérzésre próbáltak rájátszani a játékosoknál.

Nem hiába van két részre osztva a játék(szinte tükrözik egymást), azt akarták elérni, hogy mindkét fél okait/cselekedeteit objektíven szemléljük.

Ami a megbocsájtást illeti, azt meg nem éppen a legszofisztikáltabb módon sikerült tálalni.

Mind amikor Abby kíméli meg Ellie életét 2odjára és a játék végén Ellie Abby-ét, nekem nem a megbocsátás jutott eszembe, hanem inkább az "out-of-character"/karakteridegen cselekedet.
Mert mindkét esetben az előző 10-30 percben még bőven folyt a vér semmi nem indokolta azt, hogy megkíméljék egymás életét. (Ugye Abby lelőtte Jesse-t/Tommy-t míg Ellie 2x-jára is hajlandó volt sok 100 mérföldet azért megtenni hogy megölje Abby-t és közben előtte felszámolni egy rabszolgatartó közösséget)

( egymás cselekedeteinek tükröződése ott is előjön, amikor a másik partnerének a nyakához kést emel- Abby-Dina majd Ellie-Lev és egyik sem húzza meg a várhatót, hiába diktálja azt az előtte megélt/látott sok óra)

Ps.: Ha lesz Part III remélem az már inkább visszatér egy "road movie" féle megközelítéshez, és annak az lesz a csúcspontja, hogy Ellie a végén feláldozza magát a gyógymód kifejlesztéséhez.
Csak mert régen volt, meg hogy tudjuk, nagyjából merre menjünk. Neked 3 kattintás, nekünk jövőkép! Szóval megköszönjük, ha válaszoltok. Természetesen egyéb javaslatokat is szívesen veszünk, jöhetnek is ide kommentben...
Ahogy gyűrjük le az évadokat, úgy fogynak a maguktól értetődő retró témák (és sokasodnak azok, amikhez nem szerzünk könnyen egykori fejlesztőt/szerkesztőt vendégnek), így a hatodik évadra eljutottunk az Assassin's Creedig. Aminek ugye csak az első néhány játéka retro, viszont olyan jelenséggé vált…..
Strelok93 2020.06.05 21:38:33
(Elnézést, sokkal korábban akartam kitolni ezt az adást, és azt hittem, menni fog, mert igazából tök régóta meg volt vágva. Azzal nem számoltam, hogy múlt heti ügyeletemben az EP-választás lecsengetése és a szomorú hajóbaleset minden időmet be fogja szippantani, ami nem a családra jut. Cserébe a…..
Strelok93 2019.06.04 12:37:13
Ez az adás jó volt :)

Viszont már nagyon fáj a szívem egy:

iddqd.blog.hu/2017/01/29/checkpoint_3x01_az_xbox_podcast

-szerű Playstation-ös kiadásért.....remélem a ps5 érkezéséig lesz legalább valami közel azonos ;-)