Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liberalnazi dickheads

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szemben a zárral "külpolitika" 2020.08.21 13:59:07
Miután megemlékeztünk Szijjártó Péter külügyminiszter adriai nyaralásáról, essék néhány szó a tényleges munkaköréről is. Mert a nyaralás, az ugye, nem az. Szijjártó Péter a magyar külügyminiszter. Először is szögezzük le, nem voltam még kormánytag, ebből kifolyólag nem sok fogalmam van arról, hogy…..
Az már biztos, hogy nem a Charouz Racing Systemmel fejezi be az F3-as idényt David Schumacher...
Afrika egyik legmelegebb részén, Afar régiójában egy 60 km hosszú és 8 km széles hasadék keletkezett. Itt a hőmérséklet nappal 55, éjjel 35 fok, de ennek semmi köze ahhoz, ami történik,  miként a talaj süllyedésének vagy a földrengéseknek sem. Többről van szó. A geológusok szerint itt egy óceán…..
PromontorBlog Rakparti benyomások 2020.08.03 09:25:00
Felfedeztem a pesti alsó rakpartot. Mármint persze nyilvánvalóan ismertem a pesti rakpartot, néha sétáltam is arra, évente egyszer-kétszer talán. Meg jártam arra autóval, mondjuk kétévente egyszer talán, amikor arra navigált valamelyik mobilos csodaszoftver. Egyik formában se fogott meg, gyalogosan…..
Mindössze negyven órán keresztül látható az a huszonpár perces kisfilm, melyben az AC/DC tagjai beszélnek az idén negyven éves nagylemezükről, a Back In Blackről. A kisfilm az este folyamán debütált, így a hétvégén még lesz idő bedarálni az alkotást, mely egészen Bon Scott halálától indítja a…..
liberalnazi dickheads 2020.07.27 18:48:13
A vírushelyzetet az Egyesült Királyság miniszterelnöke Boris Johnson, és Skócia első minisztere Nicola Sturgeon teljesen eltérő módon közelítették meg. Ennek a jelentősége viszont nem csak magához a járvány kezeléséhez kapcsolódik, hiszen úgy tűnik, hogy emellett a jelenlegi helyzet akár a két…..
Mindig ez van: a demokrácia játékszabályait a hatalomra törekvő, elvtelen, „pávatáncot járó” politikai erők kijátsszák és a joghézagokat kihasználva szembefordulnak az alkotmányos renddel. Majd az általuk aláásott rendszert „alkalmatlannak és hanyatlónak” bélyegzik, viszont megígérik a választóknak,…..
liberalnazi dickheads 2020.07.15 21:27:43
@Matthias Corvinus: te faszfej, a magánnyugdíj megtakarításodat kifizették neked, vagy ellopta a bankod mert faszul fektettél be, az államhoz az a rész került amit mindenképp oda fizettél volna be, egy fillérrel sem több. Te olyan faszfej vagy hogy ezt az egyszerű tranzakciót sem érted. Buta gyökér :) Tipikus EU birka
liberalnazi dickheads 2020.07.15 22:37:51
Az eltévedt demokrata Repülőhiba 2020.07.13 20:47:25
Nem fér a fejembe, hogy amíg a Magyar Honvédség bizonyos alakulatainak kiképzése világszínvonalú, bevetéseiket elismerik a nemzetközi közösségben, néhány alakulat felkészültsége kívülről katasztrofálisnak, bevetésre alkalmatlannak tűnik. A siklóernyős baleset tragédiába torkollása ugyanis felvet…..
Orbán Viktor tart a karakteres, kitartó, keményen küzdő ellenfelektől, ezért időben igyekszik elvenni a kedvüket attól, hogy ellene induljanak a 2022-es választáson. Tartja magát a városi legenda, mely szerint többször megüzente Karácsony Gergelynek, hogy leszáll róla (és Budapestről), amennyiben…..
      A Hamptones Magazine új számában szerepel Jakab Viktória, varázslatos képeken. A magyar modell, aki tavaly már sok-sok sikert elért, most Nina Ricci, Burberry, Etro darabokat visel többek között.  Yossi Michaeli képei a lányról, akinek szerintem még nagy sikerei lesznek.   ..
Tragikomédia. Az uborkaszezonban egyetlen dolog foglalkoztatja a (még) politizáló magyarokat, hogy hova adják le azt a bánatos nemzeti konzultációs kérdőívüket. ..
liberalnazi dickheads 2020.06.30 08:36:18
Rögtön le is lőjük a poént: igen, Chuck D és Flavor Flav is ott van a dalban, aminek DJ Premier volt a producere. Óvatosan írjuk, de akkor úgy tűnik, tényleg kibékült a két alapító, és nem folytatódik tovább a brazil szappanoperákat meghazudtoló huzavona kettőjük között. Na de a lényeg a dal, ami…..
liberalnazi dickheads 2020.06.20 21:24:52
A japán írásrendszer három különböző írásból épül fel. Ezek a kanji és a két alcsoportból (hiragana és a katakana) álló kana. Ma Japánban mindhárom írásrendszert egyszerre használják, mindháromnak megvan a maga szerepe. Cikksorozatunk második részében a kanáról lesz most szó...
liberalnazi dickheads 2020.06.13 23:53:03
@kolomparlole1114: voltál már japánban?
Mint arról már korábban írtam, a zsidó vallásjog, a Tóra alapján tiltja a szakáll és a haj egyes részeinek pusztítását.1 Az a pusztítás akkor valósul meg, ha az borotvával történik, ollóval, mivel az nem tud túl közel menni a bőrhöz, szabad hajat illetve szakállt vágni. Itt jegyzem meg, hogy a…..
liberalnazi dickheads 2020.05.20 14:25:12
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél:

Mit nem lehet érteni azon hogy az Örökkévaló a szakállával együtt teremtette az embert?
liberalnazi dickheads 2020.05.21 05:44:34
@hulladaemon: vallásban soha ne keress logikát vagy következetességet.
https://index.hu/belfold/2020/05/13/felfuggesztett_bortont_kapott_a_gyermekpornoba_belebukott_perui_nagykovet/ Több forrás is lehozta azt a hírt, ami arról a még nem jogerős ügyről szól, amibe a volt perui nagykövet keveredett. Történt ugyanis, hogy az amerikai hatóságok egy nemzetközi nyomozást…..
A legsikeresebb aktív Forma-1-es versenyző nagy autógyűjtő hírében áll, a garázsában álló autók értékét közel 20 millió dollárra becsülik. Azok közé tartozik, aki alaposan megnézi, hogy mit vesz magának és autóparkjának nagy részére befektetésként tekint. Ezt is bizonyítja, hogy Los Angelesben van…..
liberalnazi dickheads 2020.04.17 22:26:50
@Gekko: melyik része zavart a Lecsó kommentnek? A nigga? :) Ne zavarjon Hamilton tényleg Niggahhh
Az utóbbi 10 évben először néz szembe Orbán Viktor kormánya egy olyan kihívással, mely egyelőre megoldhatatlan feladat elé állítja. A kormányfő érzékelhetően retteg attól, hogy népszerűtlen intézkedéseket kelljen meghoznia a koronavírus okozta válság kezelése miatt. A most tapasztalható kormányzati…..
liberalnazi dickheads 2020.04.10 00:58:43
@inreallife: Milyen szétbaszott Városliget? Mi a faszról beszélsz? A parkolóról ahol felvonulni jártál a kommunista anyádékkal? A szétrothadt Petőfi csarnokra? A lepukkant elhanyagolt Olof Palme házra? ( ami gyönyörűen rendbe lett téve)
Mesélj már, mi lett szétbaszva a Városligetben?
liberalnazi dickheads 2020.04.10 01:04:39
@Világít a torony: Amíg elvégzi a dolgát mint miniszterelnök, olyan célokra használja a járványt amilyenre akarja. Pont leszarom. Szerinted egy politikus mi a lófaszt csinál rendes munkaidejében ha nem politikai haszonszerzést???

Az a dolga hogy vezesse az országot. Vezeti. Úgy vezeti ahogy akarja, és addig amíg a választók le nem váltják. Az hogy mit csinál a Fidesz elnökeként, az a Fideszre és a tagságukra tartozik. Ha a miniszterelnököt kórház látogatáson látod, az nem a politikai haszonszerzés miatt van, hanem mert az a dolga hogy tájékozódjon, törődjön, figyeljen. Ezt nevezed Te politikai haszonszerzésnek? Ha az én szavazatomon múlik, akkor a következő választás után is vezetni fogja az országot.
Te meg tombolhatsz valamelyik gagyi liberális fosblogon mint pl ez. Még 4 évig.
Freddie Mercury és a Queen 1986 júliusában közel hetvenezer rajongó előtt szenzációs koncertet adott Budapesten. Gondoljunk bele, hogy a szocializmus idején milyen nehézségeket jelenthetett egy világszinten híres, nyugati tőkés országból jövő együttest szerződtetni! Vajon milyen feltételeket kellett…..
liberalnazi dickheads 2020.04.09 13:36:30
@E.T.A.: Te aztán odaszarsz az asztal közepére rendesen,el kell ismernem hogy a zenéhez, bármilyen zenéhez, semmilyen szinten nincs kötődésed, nem is volt és nem is lesz :)
Az elmúlt száz év legnagyszerűbb miniszterelnöke kissé belehibbant saját nagyszerűségébe. Szokott ilyen lenni a történelemben, nincs benne semmi különös. Abban sem, hogy a hülye, de szorgalmas és szervilis környezete nem tudja megakadályozni a hibbantság nyilvánvalóvá válását a szeretett nép…..
Április elseje hagyományosan a bolondok napja, mi is eresztettük már el itt a gyeplőt párszor a blogon, tessenek csak visszaolvasni ezt, ezt vagy éppen ezt itt. noha a világ most szörnyű problémával áll szemben, és egyesek szerint ilyenkor azért nem illik viccelődni, mások szerint pont így,…..
liberalnazi dickheads 2020.04.01 19:53:33
@er4: 'gennyláda' lesz az a "can o' puss" semmi köze a bulákhoz.
Szólj ha fordítani kell valamit :) ne találgass
Sokan sokfélét írtak és mondtak már a kormány eddigi tevékenységéről a koronaválsággal kapcsolatban. Ideje összeszedni a meghozott intézkedéseket, és mérlegre tenni a döntéshozók eddigi teljesítményét. Szerintünk szabad kritizálni a kormányt koronaválság idején, de ugyanúgy fontos, hogy a pozitív és…..
Érdekes részleteket osztott meg a kaotikus, végül törölt szezonnyitó hétvégéről Romain Grosjean: elmondása szerint Sebastian Vettel már órákkal a hivatalos bejelentés előtt döntött...