Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marketingtippek

154 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan ételek, amelyek sokkal gyorsabban teszik tönkre a fogunkat mint gondolnánk, és ha rendszeresen fogyasztjuk őket, akkor szinte biztos, hogy nemsokára ott ülünk a fogorvosi székben. Összegyűjtöttük mely ételeket érdemes elkerülni ahhoz, hogy a lehető legtovább szépek, és egészségesek…..
Biztosan neked is van Olcsójános versenytársad. Ő az, aki sokkal olcsóbban árul a te termékeidhez hasonló gagyi vacakot, és ezzel együtt ronthatja az üzletedet, a piaci pozíciódat. Elmondjuk, hogy miért nem konkurenciád, és hogy mit tehetsz ellene. (A cikk pszichológián alapul, és befolyásolási…..
Mit szeretnél jobban? Azt, hogy kedvesen, szelíden, kicsit tukmálva mondjam el neked, hogy ha nincs céges blogot akkor gyorsan kezd el (és én leszek a harmincadik aki ezt teszi), vagy lehetek nyersebb, kicsit szókimondóbb, és (virtuálisan) rád kiabálhatok, hogy ugyan áruld már el mi a francért nincs…..
Ott ülsz a Facebook előtt, és posztolni kellene, mert a (tartalom)marketingesek azzal riogatnak, hogy ha nem posztolsz véged. Különben is a rengeteg (vásárolt, és organikus) rajongó mind rád vár, isszák a szavaidat, és ha nincs kint pontosan négykor a várt poszt akkor azonnal a konkurenciához…..
Bár a marketing szakértők minden évben látványosan eltemetik a Facebookot, a Facebook nemcsak él, hanem folyamatosan változik. És nem követi, hanem diktálja a trendet. A mostani trendforduló egész egyszerűen szembemegy a klasszikus marketinggel. De mi változik és hogyan? Mire kell odafigyelned, hogy…..
H-dent A panoráma röntgen 2020.09.27 12:10:46
A panoráma röntgen a teljes fogsorról képes röntgenfelvételt készíteni, az egész fogsor állapotát azonnal megmutatja. Nem csak állapotfelmérésben segít, de szinte nélkülözhetetlen fogszabályozáskor, szájsebészeti beavatkozáskor, vagy góckutatáskor is.  ..
Bár a fogimplantátumok beültetése 95-96%-ban sikeres (tehát 100 esetből 95-96 alkalommal semmiféle gondot, veszélyt nem okoznak) nagyon ritkán előfordulhatnak olyan esetek amikor valamilyen komplikáció merülhet fel. De mik ezek a komplikációk, és hogyan lehet őket elkerülni, javítani?  ..
Közismert tény, hogy az emberek egy jelentős része fél a fogorvostól, függetlenül attól, hogy erre az égvilágon semmi okuk nincs: ők maguk vallják be, hogy soha nem érte őket rossz élmény. Ha Ön is fél, vagy tart a fogorvostól, akkor érdemes elolvasni ezt a cikket, mert mondunk benne több okot,…..
Nem is gondolná, hogy mennyi következménye lehet annak, ha elveszti az egyik fogát, és nem pótoltatja a lehető leggyorsabban. A legrosszabbal fogjuk kezdeni, és haladunk a legkevésbé kellemetlen fel, de íme a foghiány beláthatatlan következményei.  ..
Akár a nagykorúsággal is össze lehetne kötni mert legtöbbünknek 18 és 21 éves kora között nő ki a harmadik őrlőfogunk, amit bölcsességfognak is nevezünk. De miért nő ki, mi a haszna van ennek a fognak, és miért nincs rá szükségünk egészen ilyen sokáig? Ebből a cikkből sok minden kiderül. De miért…..
Akármikor előfordulhat, hogy a konkurenciád úgy szeretne versenyelőnyhöz jutni, hogy elkezdi lekattintgatni az Ads (régen Adwords) hirdetésedet abban bízva, hogy egyszerre kettő gondot is okoz: elkölti a pénzedet úgy, hogy kimeríti a napi keretedet, és ő lesz előkelőbb helyen. Bosszantó, kicsinyes…..
Szinte kivétel nélkül minden cég, vállalkozás elhatározza az elején, hogy mindent megtesz majd a nehezen megszerzett ügyfélért, és akár a maga által kijelölt határon is túlmegy, hogy megfeleljen neki. A kérdés az, hogy ez a megfelelő taktika, vagy kell húznod egy (éles, és átléphetetlen határt).…..
Már működik a céged, van arculatod és weboldalad, megvan az első néhány ügyfeled is, van stabil bevételed, ezért lehet, hogy eljött a márkaépítés ideje. De mi értelme van márkát építeni? Miért tedd, hogyan fogj hozzá, és miért fontos? Olvasd el a cikket, mert gyakorlati ötleteket adunk…..
Biztosan hallottál arról a lehetőségről, hogy szakmai tapasztalat és fejlesztői tudás nélkül készíthetsz magadnak (teljesen ingyen) weboldalt. A kérdés az, hogy ha ez ilyen egyszerű, ha akárki ingyen elkészítheti a weboldalát, akkor miért van szükség fejlesztőkre, miért fizetnek mások egy…..
Lehet, hogy amikor ezeket a sorokat olvasod, többen éppen a te termékedet, szolgáltatásodat keresik az interneten. Pontosan azt, amit te árulsz, ami fent van a honlapodon. Itt az idő, hogy megmutasd nekik, és erre a legjobb megoldás a Google Ads. Máris mondjuk miért használd.  MI az a…..
Számtalan olyan alapítvány van amelyiknek (egyelőre) még nincs honlapja, ezzel viszont hatalmas versenyhátrányban vannak azokkal az alapítványokkal szemben, akiknek van. Összegyűjtöttük, hogy miért fontos az alapítványi honlap, és azt is megírjuk, hogy miért készítenénk szívünk szerint…..
Az önkormányzati, városi honlapok – néhány kivételtől eltekintve – nem felelnek meg a jelenkori igényeknek, nem képesek betölteni még azt az egyszerű szerepüket sem, hogy a lakosok elsődleges hírforrásai legyenek. Éppen ezért érdemes korszerűsíteni őket. Elmondjuk, hogyan érdemes korszerűsíteni az…..
Tételezzük fel, hogy kapsz százezer forintod, azzal a kikötéssel, hogy kizárólag szórólapra költheted el ezt az összeget. De hogyan lehet hatékony szórólapot készíteni, hogyan lehet minél okosabban elkölteni ezt a pénzt? Ebben a cikkben elmondjuk, és még számtalan megfontolandó ötletet is adunk…..
Egy – természetesen amerikai – felmérés szerint a vloggerekre családtagként néznek azok, akik követik, nézik őket. Már csak ezért sem ciki vlogot indítani, de mondunk még öt nagyon jó tippet, miért éri meg (akkor is, ha céges). Nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik Nagyon egyszerűnek…..
Néhány évvel ezelőtt a TikTok még csak egy olyan – kínai, viszonylag ismeretlen - video megosztó platform volt ahova leginkább a millenáris (azaz a 2000-es években, vagy utána született) korosztály tett fel magáról rövid videókat. És senki nem jósolt neki sok jövőt. Mára a TikTok kikerülhetetlen:…..
Kezdő vállalkozóként – amikor rengeteg másra kell a pénz - nehéz elfogadni, hogy a vállalkozásodnak éppen most van szüksége logóra, arculatra. Az pedig végképp érthetetlennek tűnik, hogy miért ne spórolnál vele, és miért ne készíthetné el valaki egy tábla csokiért. Elmondjuk, hogy miért ne sprlj a…..
Bár rengeteg kritikai éri a Facebookot, mégis a legszélesebb körben használt olyan platform, amelyiken egyszerre tudsz márkát építeni, kommunikálni a rajongóiddal, és eladni. De hogyan illeszd bele a Facebookot a marketingstratégiádba? Adunk néhány (marketing és kommunikációs)…..
Ha ezen a kérdésen töröd a fejed, akkor már épp elég nagy a vállalkozásod ahhoz, hogy tényleg ideje legyen rendbe tenni a marketinget. Biztos elolvastál már egy tonna ügynökségi posztot arról, hogy miért jó, ha kiszervezed (hozzánk, hozzánk!), de a másik lehetőséggel általában mindenki csak ezzel…..
A nagy ügynökségek kreatív részlegein semmitől sem rettegnek olyan zsigeri módon, mint amit úgy neveznek, hogy fehér papír szindróma. A te vállalkozásoddal valószínűleg semmi drámai nem történik, ha egy-egy poszt kimarad, azonban egy ügynökségnél, ahol ebből élnek, ez dráma. Ha én vagyok a…..
Tedd fel ezt a kérdést egy reklámügynökségnek és azonnal jön a válasz: Mennyibe kerül egy autó? Mennyibe kerül egy ház? Ez a legnehezebb kérdés, amit fel lehet tenni, ugyanakkor lehet hozzá egy pár jó hüvelykujj-szabályt és egy pár jó tippet adni, az alábbi cikk ezekről szól. Te melyiket használod…..