Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flowey

0 bejegyzést írt és 276 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
F1Vitriol 2022-es szezonkibeszélő 2022.03.20 18:40:05
Kezdjünk itt, lesz miről beszélni :) ..
Flowey 2022.05.29 20:53:08
@gyorgyh74: @MRNN_F1:

A Ferrari szerintem 2009 óta nem tud jól taktikázni. 2006-ig minden remekül ment, később már voltak kis törésvonalak, 2009 óta pedig ez nem megy nekik. Alonso 2 címet bukott emiatt egy megbízhatatlan autós Vettel ellenében. 2009 Malajzia tökéletes ilyen téren, utána még Schumachert is kikezdték, hogy ő a hibás. A média pedig már akkor is primitív volt, hogy inkább bohóckodtak Raikkonen jégkrémezésén.

Sainz olyan téren hibás, hogy ma végig olyan volt, mint egy nagyon frusztrált személy, aki végig nagyot akar húzni. Ez a "nagyot akar húzni" dolog a teljes Ferrarira igaz +10 éve, és mindig ráfáznak. Ma is egy nyugodt, biztosat húzó taktikával nyertek volna. De nem, Sainznak pattognia kellett, a csapat megzavarodott, Leclerc pedig bukta a számára legfontosabb futamot. Nem ő a felelős, de ő indította el a bukás folyamatát.

Perez öröme szép volt, kijárt neki egy győzelem a múltkori után.

Alonso szerintem ma végig trollkodott Hamiltonnal szemben, tipikus Alonso 2016 után. Hamilton meg Oconnal szemétkedett.

A Red Bull és a Ferka kivételével minden autó díszletnek hatott.

Mick pedig nagyon nem örökölte az apja tehetségét, számomra ő nem jobb, mint Nelsinho Piquet, akit ennyi bukta után már kikezdett a Palik-Czollner-Wéber (2008 Monaco-ban már ment a csesztetés) trió. És mákja volt, hogy tavaly egy nulla csapattársa volt, rajta kívül nem is sikerült legyőznie senkit általában.
Flowey 2022.06.12 15:53:35
@MRNN_F1:

34 pontos hátrány - szerintem ez már nehezebben behozható, de nem lehetetlen. Remélem az FIA nem fog belepiszkálni ("Hogy érdekesebb legyen!"), mint tavaly. Sainz kiesésén még kárörvendtem (nem titkoltan rühellem a figurát), Leclerc-et viszont sajnáltam, ráadásul egyoldalúan kezdi beszopni a technikát, báááár most tartanak 2-2 kiesésnél Verstapennel.

A 80 pontos Red Bull előny viszont masszív. Év elején azt hittem, hogy fordítva lesz. Leclerc végtelen pole-ból történő buktája kicsit Vettel 2010 vagy Raikkonen McLarenes éveire emlékeztet.

Hamilton vajon tényleg szarul van, vagy csak színészkedik és erre fogja majd a gyenge évet vagy a be nem fejezést? Russel szépen hozza a kötelezőt!
Flowey 2022.07.11 14:04:23
@MRNN_F1: @gyorgyh74:

Leclerc "autóproblémáját" nehezen tudom elhinni, így Lewis "mindjárt defektet kapok" Hamilton és Fernando "180% Alonso (asszem 180%) után. De ha igaz, akkor ez sem éppen egy jó ómen a vöröseknek.

A kommentátorpáros egy vicc. A hangjuk olyan, mintha valami Hip-Hop Boyz interjú menne, ennél még az is jobb volt, amikor a normál közvetítés alatt állt neki pofázni a díszvendég Berger(?) és közben fordították élőben és élvezhetetlen volt. Visszasírom Czollnert (ő legalább viccesen volt idegesítő), Frankl Andrást (ő nem volt idegesítő, csak simán alkalmatlan a focimeccseken megszokott mesékkel, mellékinfókkal) meg Dávid Sándort (szakértelemben jóval ezek felett állt, csak néha átaludta a fél versenyt, meg favorizált 1 bizonyos csapatot). De ha ez a duó marad, akkor innentől külföldi stream, amúgy sem árt a gyakorlás.

A futam maga nem volt valami érdekes, a gyorsabb autó megelőzte a lassabbat pár alkalommal, a segédmunkások kiestek, a középcsapatok pedig hidegen hagynak.

Továbbá Albon eltávolítandó a mezőnyből.
Nem tudták mi hiányzik ebből az országból? Na, most bejelentették: A főispánok és a vármegyék. Egy ilyen hír után az ember komolyan elgondolkodik. Valami „mémet” gyártson, vagy írjon valami „vicceset”. De szerencsére nem kell messzire menni. Csak egy kis képzelőerő kell hozzá. Hiszen vezérünk igaz…..
Valószínűleg mindannyian láttunk már olyan sorozatot, amiben legalább az egyik karakternek csillapíthatatlan szexmániája van. Így hát – bár meglehet, hogy pont a kivételesen szerencsésekhez tartoznak – a szexuálisan terjedő fertőzések statisztikáját elnézve egy hasonló karakter a valóságban igencsak…..
Flowey 2022.06.17 09:50:23
@Kibernetika: A Versus 2-t (vagy akármilyen néven is fusson az ottani gárda - a külön-videóban is említett - újabb filmje) remélem.
ÁSÉS Brigád Rejszolás típusok 2008.05.08 20:32:00
Kezdeném a legegyszerűbbel, a hagyományos rejszolás otthon, WC-be. WC papír, hogy ne ragadjon le a geci. Bal kézzel verés: idegen kéz érzése. Bal kézzel és jobb kézzel bohóc felváltva verése, 15 éves ikrek illúziójának keltése ezzel. Gumiban verés --> egy kicsit már…..
Flowey 2022.06.03 21:40:39
@bug jr.:

És mióta ezt olvastam, azóta nem tudok nem röhögni, amikor meglátom a kaszakövünket a kamrában.
A mai nappal véget ér a Vox-maraton, egy ehhez igazán méltó borzalommal. Ezután egy kicsit lelassul majd a tempó, de nem kell aggódni, hamarosan egy újabb japán "gyöngyszemmel" jelentkezem!..
(A Voxos kritikát Vörös Adél írta)..
Flowey 2022.05.14 14:04:32
@Kibernetika:

Megsrác, Télapu 2 csicskása és az Ace Ventura Junior az nem ugyanaz a színész? Én mindig azt hittem, hogy ugyanaz, nincs jó arcmemóriám amúgy.
Flowey 2022.05.14 14:13:04
@Kibernetika:

Kösz! Így jobban összehasonlítva kijönnek a különbséget, de ott csak az maradt meg, minthárom esetben, hogy "idegesítő dagadt gyerek, aki indokolatlanul sok filmben szerepel".
Flowey 2022.05.08 20:22:37
@Kibernetika:

Sokan szeretik ezeket a filmeket, mert könnyű megérteni, primitív, a többség ezen elröhögcsél. A Másnaposok meg a Nagyfiúk sem különbek, azt is egy csomóan szerették.

Pedig nekem nincs gondom az undorító filmekkel/dolgokkal, ha azoknak célja vagy tartalma van. Ott a Postal 2 játék, amiben egy csomó undorító dolog van, de mellé elgondolkodtató is - a film szintén. South Park, Borat de ilyen téren még az Eszement Freddy is jobb, mert ott én éreztem egy olyan mögöttes polgárpukassztást, amitől ugyan nem lesz kedvenc az a film sem, de ennél jobb.
A képminőség sajnos elég gyenge lett (és ezen a tévé-keret se segített). Nem tudom hogy mi okozhatta, elnézést érte, a továbbiaknál már nem lesz ilyen gond...
Nos, hogy ezt a menetrendszerű május végi, rendszerint masszív italozással egybekötött giccsparádét mindenki kiheverte, és most keserédes ábrázattal örömködik - javaslom, higgadjunk le, és értékeljük újra a tegnapiakat. Ez a "siker" (Istenem, miért van már ennek a szónak is…..
Sziasztok! Józsival és Gyurival összeírtunk pár felesleges munkakört - igyekeztünk inkább nem olyan, a technológiai fejlődés meg az olcsó ázsiai munkaerő hatásai nyomán perifériára szorult kézműves mesterségeket felsorolni, ami még tényleg értéket teremt (pl. szódás,…..
„Visszatartásban csapnivaló vagyok, korgó-morgó hasüreg, tekeredő belek, eseményjelző apró pukkanások. Ilyenkor nincs mese, kakilni kell!” A tavasz beköszöntével nincs is jobb hétvégi program, mint stresszes rohanás és különféle munkahelyi elvárások mellőzésével reggel…..
Van az első kategória: a büszke, notórius kakilóember. Férfias-fingós, koleszos hangulatú munkahelyeken, a kollégák és az elférfiasodott 1-2 munkatársnő nagy derültségére mindig simán bejelenti, hogy ő most elmegy tolni egy bulk tranzakciót, vagy éppen akármit, ami az…..
Annyi, de annyifajta szegénység van, hogy nem is akarunk minden típusába belemenni. Kihez képest, ki minek érzi magát - és én, ha bár 65 éves vagyok, de 18-nak érzem magam, akkor biztos 18 is leszek mások szemében is. Konstans szegénynek lenni igazából nem nagy vállalás. Sőt:…..
Ha még nem múltál el harmincöt éves, ha nő vagy és/vagy gyenge idegzetű, kérlek, ne olvass tovább! . . . . . . Ha már ettél, ha rosszullétre hajlamos vagy, akkor se olvass tovább. . . . . . . Mi szóltunk. . . . . . . Ja, és nem rólunk van itt szó, hanem úgy…..
Ha gyenge idegzetű, nőnemű, kiskorú, 30 év alatti, Tibi atya- Tékasztorik-, Demény- vagy Puzsér-rajongó, facebookos forradalmár ésvagy jogvédő vagy (tehát nem értékeled az ilyen ízléstelen humort), kérlek, nehogy elolvasd ezt. Menj máshova, van neked tetsző anyag…..
Sziasztok, Csajosok! Atergó Annamari, a tapasztalt, örökké vidám és szókimondó férfifaló újra jelentkezik életvezetési és élvezési tanácsokkal. Ne feledjétek: ha nem tesztek érte, sose kapjátok meg! Ha akarjátok, mondjátok meg, követeljétek, vegyétek el! (Kép…..
Flowey 2022.04.26 17:15:20
@Vincenzo6:

Nem feltétlenül. Vastagabb szerszámmal és kisebb szájú nővel a "tompa kések ámokfutása" lesz, aminek érezni fogja az egyén, és kifejezetten fájdalmas.
Tudjuk: a koreográfiát nem az ellenfél szurkolóinak, hanem csakis a csapatnak készítitek (valahogy pont a Fradi ellen jön össze mégis); a blogot a fióknak írjátok - de azért mégis nyilvános, és titokban igenis érdeklődéssel nézegetitek a statisztikákat. Azt…..
Meghatározó emlékképek. Mert azért alapszinten mindenkivel előfordulhatott olyan 5-10 évesen, hogy egyelőre nem a szőrös hónaljú, sminkelt, tűsarkú cipős, tupírfrizurás, vörös körmű felnőtt nők (C. C. Catch), hanem inkább a vele egykorúak fogják meg. Persze akkor is voltak…..
Közeleg az újabb év vége (talán megint elfelejtettünk szólni, de hétéves lett a blog október végén, hurrá!), ideje újra számot vetnünk szánalmas kis életünkkel és mindazzal, ami valóban foglalkoztat és befolyásol minket. Az év Top 5…..