Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flowey

0 bejegyzést írt és 274 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baaad Movies A teszkós Érkezés 2023.08.20 10:19:41
Flowey 2023.09.10 13:01:02
Fú, a videó eleji őrült keresgélést átérzem, mert én a mai napig vagyok így pár filmmel, kb. lehetetlennek érzem, hogy egyszer majd szembejönnek. Bár az egyiket már leszarom, az csak azért bizarr emlék, mert konkrétan kora este ment az RTL-en és arról szólt, hogy valami lóspermát akarnak szerezni egy híres lótól, főszerepekben ilyen szereplőkkel, mint "Mary aki 5 dollárért bármire hajlandó". Baaad Movies-ba tök jó alany lehetne.

A másikat még keresem, mert ott a film végi stáblistában (akkor még leadták azt is a csatornákon) írták ki kivel mi történt, de persze magyar felirat nem volt, akkor pedig még nem tudtam annyira angolul. Tök hülyeség, de "csak azért is" megtalálom egyszer. Márcsak az egyik női főszereplő miatt is, akit akkor kineveztem "legjobb csajnak", ha jól emlékszem hosszú vörös haja volt és persze kötelezően összejött a balfék főszereplővel, a haverja meg a visszafogottabb feketével.

Sajnos az a kettő jelenet amire emlékszem belőle katasztrófális keresési találatok hozott (az egyik egy hugyozós jelenet, ahol felrobbantják a főhősök kocsiját, és ez menti meg az életüket - ez még safe search mellett is furcsa dolgokat ad ki), a másik meg egy bírósági, ahol elítélik őket valami szövetségi titok miatt, de persze kiáll mellettük a kocka csávó, meg a vörös csaj meg mindenki és így szabadon is engedik őket. Ekkora hülyeséget!

Kicsit elkalandoztam.

Visszatérve a videóra a régi filmben, az egyik szereplő hasonlít Erdei Zsoltra. Meg még annyi, hogy az Űrodüsszeia számomra egy borzalmas és túlértékelt film, követhetetlen jelenetekkel, kivéve amikor a mesterséges intelligencia szívatja az úrhajóst, úgyhogy amikor onnan lopnak, akkor az nálam kiváltja a Peter Griffines "Ne mááááááár" mondatot.
F1Vitriol 2022-es szezonkibeszélő 2022.03.20 18:40:05
Kezdjünk itt, lesz miről beszélni :) ..
Flowey 2022.07.11 14:04:23
@MRNN_F1: @gyorgyh74:

Leclerc "autóproblémáját" nehezen tudom elhinni, így Lewis "mindjárt defektet kapok" Hamilton és Fernando "180% Alonso (asszem 180%) után. De ha igaz, akkor ez sem éppen egy jó ómen a vöröseknek.

A kommentátorpáros egy vicc. A hangjuk olyan, mintha valami Hip-Hop Boyz interjú menne, ennél még az is jobb volt, amikor a normál közvetítés alatt állt neki pofázni a díszvendég Berger(?) és közben fordították élőben és élvezhetetlen volt. Visszasírom Czollnert (ő legalább viccesen volt idegesítő), Frankl Andrást (ő nem volt idegesítő, csak simán alkalmatlan a focimeccseken megszokott mesékkel, mellékinfókkal) meg Dávid Sándort (szakértelemben jóval ezek felett állt, csak néha átaludta a fél versenyt, meg favorizált 1 bizonyos csapatot). De ha ez a duó marad, akkor innentől külföldi stream, amúgy sem árt a gyakorlás.

A futam maga nem volt valami érdekes, a gyorsabb autó megelőzte a lassabbat pár alkalommal, a segédmunkások kiestek, a középcsapatok pedig hidegen hagynak.

Továbbá Albon eltávolítandó a mezőnyből.
Flowey 2022.08.29 20:40:42
@gyorgyh74: @MRNN_F1:

Szerintem ez a szabályalkotók kudarca, lassan egy évtizede ez megy már.

És tényleg ennyi a "titkos recept": össze kell szedni egy jó szakembergárdát pár év alatt, kell egy erős pilóta (meg egy vízhordó aki sok pontot tud rabolni az ellenféltől), jó aero-csomag és onnantól már csak az aktuális gumikat kell kiismerni. Red Bullnál ez évek óta zajló folyamat volt, hasonlóan, mint a Merci 2010-2013-as felkészülése. Ott egyedül Rosberg volt még egy ideig probléma az egyenletben, de vele is megegyeztek a címe után.

Idénre már nagy volt az arcuk, meg is lett a bukta. A Ferrarit pedig szerintem eléggé gúzsba köti a FIAT konszern és az olasz nemzetiségi összetartás. Beléjük rúgni felesleges, maximum azért lehet, mert még a maximumot se hozzák ki magukból. Meg egyes rajongóikba, akiktől év elején zengett a "helyreállt a világ rendje" kórus, amit elég hamar "csaló Red Bull, máker-űrautós Verstappen" követett (motorsportal kommentszekció, "vidáman tévedő" és barátai)

De összességében jobb volna egy kettes csatát látni, mint egy pilóta dominanciáját. Ráadásul Verstappen fiatal, még nagyon sok éve lehet itt. A középmezőny meg egy vicc, foglalkozni alig érdemes velük.

Hamilton amatőr hibája is megemlítendő a futamról, Alonso szájaskodása viszont az a tipikus "savanyú a szőlő" kategória, az öregektől hallok ilyeneket a kocsmában, amikor valami szerintük rossz embert szidnak. Mondjuk ő a mezőny udvari bolondja a szememben, akinek igazán nem is kellene már itt lennie.
Nem tudták mi hiányzik ebből az országból? Na, most bejelentették: A főispánok és a vármegyék. Egy ilyen hír után az ember komolyan elgondolkodik. Valami „mémet” gyártson, vagy írjon valami „vicceset”. De szerencsére nem kell messzire menni. Csak egy kis képzelőerő kell hozzá. Hiszen vezérünk igaz…..
Valószínűleg mindannyian láttunk már olyan sorozatot, amiben legalább az egyik karakternek csillapíthatatlan szexmániája van. Így hát – bár meglehet, hogy pont a kivételesen szerencsésekhez tartoznak – a szexuálisan terjedő fertőzések statisztikáját elnézve egy hasonló karakter a valóságban igencsak…..
Flowey 2022.06.17 09:50:23
@Kibernetika: A Versus 2-t (vagy akármilyen néven is fusson az ottani gárda - a külön-videóban is említett - újabb filmje) remélem.
ÁSÉS Brigád Rejszolás típusok 2008.05.08 20:32:00
Kezdeném a legegyszerűbbel, a hagyományos rejszolás otthon, WC-be. WC papír, hogy ne ragadjon le a geci. Bal kézzel verés: idegen kéz érzése. Bal kézzel és jobb kézzel bohóc felváltva verése, 15 éves ikrek illúziójának keltése ezzel. Gumiban verés --> egy kicsit már…..
Flowey 2022.06.03 21:40:39
@bug jr.:

És mióta ezt olvastam, azóta nem tudok nem röhögni, amikor meglátom a kaszakövünket a kamrában.
A mai nappal véget ér a Vox-maraton, egy ehhez igazán méltó borzalommal. Ezután egy kicsit lelassul majd a tempó, de nem kell aggódni, hamarosan egy újabb japán "gyöngyszemmel" jelentkezem!..
(A Voxos kritikát Vörös Adél írta)..
Flowey 2022.05.14 14:04:32
@Kibernetika:

Megsrác, Télapu 2 csicskása és az Ace Ventura Junior az nem ugyanaz a színész? Én mindig azt hittem, hogy ugyanaz, nincs jó arcmemóriám amúgy.
Flowey 2022.05.14 14:13:04
@Kibernetika:

Kösz! Így jobban összehasonlítva kijönnek a különbséget, de ott csak az maradt meg, minthárom esetben, hogy "idegesítő dagadt gyerek, aki indokolatlanul sok filmben szerepel".
Flowey 2022.05.08 20:22:37
@Kibernetika:

Sokan szeretik ezeket a filmeket, mert könnyű megérteni, primitív, a többség ezen elröhögcsél. A Másnaposok meg a Nagyfiúk sem különbek, azt is egy csomóan szerették.

Pedig nekem nincs gondom az undorító filmekkel/dolgokkal, ha azoknak célja vagy tartalma van. Ott a Postal 2 játék, amiben egy csomó undorító dolog van, de mellé elgondolkodtató is - a film szintén. South Park, Borat de ilyen téren még az Eszement Freddy is jobb, mert ott én éreztem egy olyan mögöttes polgárpukassztást, amitől ugyan nem lesz kedvenc az a film sem, de ennél jobb.
A képminőség sajnos elég gyenge lett (és ezen a tévé-keret se segített). Nem tudom hogy mi okozhatta, elnézést érte, a továbbiaknál már nem lesz ilyen gond...
Nos, hogy ezt a menetrendszerű május végi, rendszerint masszív italozással egybekötött giccsparádét mindenki kiheverte, és most keserédes ábrázattal örömködik - javaslom, higgadjunk le, és értékeljük újra a tegnapiakat. Ez a "siker" (Istenem, miért van már ennek a szónak is…..
Sziasztok! Józsival és Gyurival összeírtunk pár felesleges munkakört - igyekeztünk inkább nem olyan, a technológiai fejlődés meg az olcsó ázsiai munkaerő hatásai nyomán perifériára szorult kézműves mesterségeket felsorolni, ami még tényleg értéket teremt (pl. szódás,…..
„Visszatartásban csapnivaló vagyok, korgó-morgó hasüreg, tekeredő belek, eseményjelző apró pukkanások. Ilyenkor nincs mese, kakilni kell!” A tavasz beköszöntével nincs is jobb hétvégi program, mint stresszes rohanás és különféle munkahelyi elvárások mellőzésével reggel…..
Van az első kategória: a büszke, notórius kakilóember. Férfias-fingós, koleszos hangulatú munkahelyeken, a kollégák és az elférfiasodott 1-2 munkatársnő nagy derültségére mindig simán bejelenti, hogy ő most elmegy tolni egy bulk tranzakciót, vagy éppen akármit, ami az…..
Annyi, de annyifajta szegénység van, hogy nem is akarunk minden típusába belemenni. Kihez képest, ki minek érzi magát - és én, ha bár 65 éves vagyok, de 18-nak érzem magam, akkor biztos 18 is leszek mások szemében is. Konstans szegénynek lenni igazából nem nagy vállalás. Sőt:…..
Ha még nem múltál el harmincöt éves, ha nő vagy és/vagy gyenge idegzetű, kérlek, ne olvass tovább! . . . . . . Ha már ettél, ha rosszullétre hajlamos vagy, akkor se olvass tovább. . . . . . . Mi szóltunk. . . . . . . Ja, és nem rólunk van itt szó, hanem úgy általában másokról, a…..
Ha gyenge idegzetű, nőnemű, kiskorú, 30 év alatti, Tibi atya- Tékasztorik-, Demény- vagy Puzsér-rajongó, facebookos forradalmár ésvagy jogvédő vagy (tehát nem értékeled az ilyen ízléstelen humort), kérlek, nehogy elolvasd ezt. Menj máshova, van neked tetsző anyag…..
Sziasztok, Csajosok! Atergó Annamari, a tapasztalt, örökké vidám és szókimondó férfifaló újra jelentkezik életvezetési és élvezési tanácsokkal. Ne feledjétek: ha nem tesztek érte, sose kapjátok meg! Ha akarjátok, mondjátok meg, követeljétek, vegyétek el! (Kép…..
Flowey 2022.04.26 17:15:20
@Vincenzo6:

Nem feltétlenül. Vastagabb szerszámmal és kisebb szájú nővel a "tompa kések ámokfutása" lesz, aminek érezni fogja az egyén, és kifejezetten fájdalmas.
Tudjuk: a koreográfiát nem az ellenfél szurkolóinak, hanem csakis a csapatnak készítitek (valahogy pont a Fradi ellen jön össze mégis); a blogot a fióknak írjátok - de azért mégis nyilvános, és titokban igenis érdeklődéssel nézegetitek a statisztikákat. Azt…..
Meghatározó emlékképek. Mert azért alapszinten mindenkivel előfordulhatott olyan 5-10 évesen, hogy egyelőre nem a szőrös hónaljú, sminkelt, tűsarkú cipős, tupírfrizurás, vörös körmű felnőtt nők (C. C. Catch), hanem inkább a vele egykorúak fogják meg. Persze akkor is voltak…..