Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Plota

405 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Regő úrfi kalandjai ÁBéCé 2021.01.16 17:54:00
Tudom-tudom, mindenkinek a saját gyereke a legokosabb, de ha teljesen objektíven nézzük, akkor a miénk a legokosabb...! Alig múlt egy hetes, és már több betűt is tud az ABC-ből! Kezdjük is mindjárt a legfontosabbal, a nevével. REGŐ. Igaz, ezt még nem tudja teljesen kimondani, de már 50% megvan…..
Már egy pár napja itthon vagyunk Regő babával, de azt kijelenthetjük, hogy amilyen nyugodt volt anya pici pocijában, ugyanolyan nyugodt most kint is. Reméljük, ez így is fog maradni, és továbbra is viszonylag sokat tudunk majd aludni mellette. Ez a viselkedés egyrészről persze a saját érdeme, de…..
Regő úrfi kalandjai Fun fact 2021 2021.01.10 17:53:00
E/1: Gergő Miért is olyan érdekes ez a 2021? Miért viccelődtem Nikinek már a megismerkedésünknél azzal, hogy milyen poén lenne ha 2021-ben születne a gyermekem? Miért fog az unokám 2051-ben születni? :D Véletlenek minden bizonnyal vannak, csak néha nehéz elhinni... Azt be kell vallani azért, hogy a…..
Regő úrfi kalandjai A szülinapom 2021.01.09 17:53:00
E/1: Regő Már majdnem 9 hónapja vagyok bezárva egy közepes méretű lufinyi helyre. Oké, ebből vagy 8,5 hónapot aludtam kb (tudjátok, szépítő alvás), de már akkor is uncsi. Apáék mindig azt mondogatták, hogy csak 2021-ben jöjjek, ezt már egy héttel túl is teljesítettem, szerintem egy szavuk sem…..
Regő úrfi kalandjai Felújítás 2021.01.08 14:52:00
A szülés várható dátuma: Január 23. De természetesen már decemberben minden elkészült, az összes baba-holmi beszerezve, sőt, még a földszinten levő vendégszoba is teljesen berendezve (ha netán nem tudnánk/szeretnénk felmászni az emeletre). A kastély úrnője tökéletes rendet és tisztaságot varázsolt…..
E/1 : Gergő Nézzünk egy kis bevezetőt, hogy is jutottunk el Regőig. Kezdjük a legelején. "Kezdetben teremté Isten az eget és a földet." Na jó, ennyire azért mégse! :) Ami biztos, hogy a love story az love story. 3 éve szilveszerkor megismertem Nikit, a legjobb barátomnak már kb 2-3 héttel később…..
Jááá, csak most látom, hogy mivel az utolsó (előtti) poszt 2013.04.05, ma pedig 2017.08.06 van, így tényleg PONTOSAN 4 évet és 4 hónapot kell kivonni a dátumból! Hát nem csodálatos? Ezzel el is dőlt, hogy időrendben folyik tovább a történet. Az mondjuk biztos, hogy nem jut minden napra poszt, mert…..
Hát igen(nel nem kezdünk mondatot, főlegnem posztot, pedig most de), ez a blog ez így félbe maradt sajnos, és bár sokszor megfogadtam, hogy majd most befejezem, de aztán mindig elmaradt. Pedig keresztanyu gyakran nyaggatott, hogy mi is a helyzet, én meg mindig szabadkoztam valamit, közben meg…..
Daily Music BülBüls - Csillageső 2013.09.17 17:37:47
Csillageső... ..
..
A kereskedelmi tv-csatornákból egy pár évvel ezelőtt már megtudhattuk, hogy senki sem lehet okosabb, mint egy 5.-es… (Bár tegyük hozzá, én úgy 7-8. osztályban éreztem magam a legokosabbnak… azóta meg elkezdtem inni…) Na de most nem is az a kérdés, hogy okosabb vagy-e mint egy 5-es, hanem hogy…..
Diary from a dairy farm Elcsúszás 2013.04.05 21:06:00
A szarról már sok szó esett, de egy másik tulajdonságára még azt hiszem nem hívtam fel a figyelmet, ami rettentőmód fontos, ha az ember olyan helyen dolgozik, ahol nagy mennyiségben termelődik és fordul elő ez a végtermék... Tehát odáig még mindenki tud követni, hogy kijön a…..
A reggeli után most jöjjön a vacsora! A vacsorát az esti fejés előtt szoktuk megejteni, olyan 3-4-5 óra körül, ez a teendőktől függ mindig. A vacsoránál általában 2 szempont van, ami teljesülni szokott: valami húsnak lennie kell, és a végére valami desszertnek vagy édességnek…..
Diary from a dairy farm Kondizás 2013.04.03 23:47:00
Így 3,5 hét elteltével úgy érzem, már nem fáradok el eléggé az egész napos munka során. Hát, bizony, szomorú dolog ez, a bő 10 órányi munka már úgy néz ki, nem elégíti ki a testmozgás iránti igényeimet, így ma végre úgy döntöttem, hogy akkor kondizom picit! A munkának…..
Diary from a dairy farm Tájkép 2013.04.02 16:19:00
A tájkép... Nah, hát ez az, amit leírni nehéz, ezt inkább látni kell! Bár persze az is lehet, hogy az alföldi gyerek megérkezett, s jövet-menet lefényképez minden hegyet, de azért szerintem kicsit másról van szó. A végtelennek tűnő zöld legelők, melyeket bokrok, fák, netalán…..
Nah, ezt azért már így meg tudnám szokni! :D A tegnapi kis pihenő után Frenzi szüleivel meg tesójával meg Frankékkel elmentünk ma ebédelni... Tehát azt jelenti, hogy amíg ott voltunk, addig sem kellett dolgozni!! :) Na meg finomakat ettünk, én kecskehúst, persze egy jó pint csapolt…..
A tegnapi szabadnap után ma ismét dolgozni kellett. Vasárnap, koránkelés, munka... Azt hiszem, ennél szebb triumvirátust is el tudnék képzelni így a hét utolsó napjára, dehát most ez van... Ami viszont sokkal jobb volt ma, az az, hogy a szokásos teendők után elfogyott a munka, és…..
Most hétvégén cseréltem az egyik itt dolgozóval, így ma van szabadnapom, és holnap, vasárnap fogok melózni majd. Így jó, mert ezen a héten eddig csak 5 napot dolgoztam, de a következő 7 napban 7 napot fogok dolgozni, ami meg kicsit húzós lesz. A mai nap már mindenképpen el kellett…..
Ha eddig megtehetted volna, de nem mertél nyílt vizekre evezni, vagy csak szimplán félsz a cápáktól, mert azok milyen nagy csúnya gonosz és vad állatok, vagy úgy gondolod, hogy biztonságban vagy Európa szívében, Magyarországon, és szerencsésnek érzed magad, hogy itt nem tanyáznak…..
Fogy a téma, vagy csak a kreativitásom határtalan behatárolt, de mindenesetre nem biztos, hogy minden napra jönni fog poszt (főleg, hogy aki ismeri a blogot az indulás óta az tudja, hogy nagyobb kisebb csúszással kerülnek csak ki a posztok), szóval az lenne a kérés, hogy akinek van…..
Megszűntek a tüntetések Magyarország több pontján, az USA nem visel többet háborút, a világ 100 leggazdagabb embere felajánlotta teljes vagyonát a mezőgazdaság fejlesztésére (a világ minden pontjára, de főként Afrikába), Izrael és Palesztina békét kötött örökre (és…..
"HOLY SHIT!" mondanák az indiaiak (a legtöbben talán hindiül) egy tehéncsordával szemben, és ott helyben éhen halnának inkább, hiába van egy fél kontinensre elegendő szarvasmarha, mintsem hogy egyenek belőlük... A borzasztó frappáns első mondat után a család étkezési szokásai…..
Mrs. Kramer has a big ass... És tényleg...! Már elsőre megtetszett, és beindította a fantáziámat, de azért reméltem, hogy sosem kell kipróbálnom. Veszélyes, drága, és erős egyéniség. Többet költöttek rá, mint amennyit a következő (jó)pár évben keresni fogok... Nah, de nem…..