Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Del Butus

0 bejegyzést írt és 302 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus tovább száguld a lejtőn, a zebramezes csapat ezúttal a Hellas Verona otthonában ért el 2:2-es döntetlent, s mindez azt jelenti, hogy amennyiben az AC Milan holnap győzni tud a Monza ellen, a milánói csapat átveszi a tabella második helyét a torinóiaktól. "Realista vagyok. Két pontot…..
Az előző fordulóban a Juventus 1:0-ás idegenbeli győzelemmel zárta az AC Milan elleni rangadót, s ezzel megerősítette helyét a bajnokság élmezőnyében. A begyűjtött három pontnak köszönhetően a zebramezesek egy pontra megközelítették a legyőzött milánói együttest, s mindössze két pont távolságra…..
A Juventus győztesen térhet haza a vasárnap esti meccs után Milánóból, és ezúttal a szerencsére sem panaszkodhatnak a bianconero rajongók, mivel Manuel Locatelli lövése nem kis szerencsével jutott a Milan kapujába. „A Juventus jól játszott védekezés tekintetében, de a futball pillanatokról szó,…..
A La Stampa tegnap Nicolò Fagioli illegális fogadásairól írt, mivel a hírek szerint a Juventus fiatal középpályása illegális platformokat használt fogadásokra, és ha bebizonyosodik, hogy az FIGC, UEFA vagy FIFA által rendezett sporteseményekre fogadott, hároméves eltiltás és legalább 25 000 eurós…..
A tavalyi szezont lényegében teljesen kihagyó Paul Pogba csereként lépett pályára a Bologna elleni hazai bajnoki mérkőzésen, s szerepet vállalt a a Juventus egyenlítő találatával záruló támadásban. "Nagyon boldog vagyok, hogy visszatértem a pályára, s azt tehetem, amit szeretek. Segíteni akarom a…..
Nicola Balice és Romeo Agresti beszámolója szerint Cristiano Giuntoli hamarosan visszatér Olaszországba, majd első útja Londonba vezet, ahol Nicola Balice szerint a szakember érdeklődni fog Romelu Lukaku kölcsönben való elérhetősége ügyében. A Sportitalia munkatársa, Michele Criscitiello is…..
Gianluca Di Marzio tegnap este arról számolt be, hogy Adrien Rabiot elutasította a Manchester United ajánlatát annak ellenére, hogy az meghaladta a Juventus szerződésjavaslatában szereplő bérösszeget, így Adrien Rabiot nagyon közel áll szerződésének a meghosszabbításához. A Sky Sport…..
Del Butus 2023.06.27 08:04:16
Nicolò Schira tegnap este megosztotta értesüléseit több játékossal kapcsolatban, akik nagyrészt visszatérő nevek az elmúlt évekből. Az egyik ilyen név Sergej Milinković-Savić, akit szívesen leigazolna a Juventus, valamint az Inter és a Milan is. A fővárosi klub elnöke 40 millió eurót kér a…..
Tegnap futótűzként terjedt a hír, hogy a június 15-ére kitűzött tárgyalás helyett már ma, május 30-án bírósági meghallgatáson jelennek meg a Juventus és az FIGC ügyészségének a képviselői, miután Giuseppe Chinè és az Öreg Hölgy ügyvédei vádalkut kötöttek. Kora délután már érkezett is a hír, hogy a…..
A La Gazzetta dello Sport és Nicolò Schira friss beszámolója szerint a Juventus és a szövetségi ügyészség megállapodásra jutott a klubot illető második vizsgálat ügyében. Ezért a június 15-re időzített tárgyalást holnap egy meghallgatás fogja megelőzni. Egybehangzó értesülései szerint a Juve…..
Del Butus 2023.05.30 20:14:02
@venember83: mi lenne ha lenne vegre hir a tortenesekrol? vagy amirol nincs az nem letezik?
A német Sky Sport szerint Dušan Vlahović komolyan felmerült a Bayern Münchennél, Thomas Tuchel nagyon szeretné megszerezni a fiatal centert. A klubhoz ezer szállal kötődő Karl-Heinz Rummenigge kiváló kapcsolatokat ápol a Juventusszal, ám a Bayern nem hajlandó 80 millió eurót fizetni a szerb…..
A Juventusnak még maradt matematikai esélye arra, hogy biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája jövő évi kiírásában, de a sorsa már nem a saját kezében van, s alapvető minimum, hogy a maradék két mérkőzésén be kell gyűjtenie minden megszerezhető pontot. A vasárnap esti összecsapáson a zebramezesek hazai…..
Del Butus 2023.05.28 19:55:27
Alessio Tacchinardi szerint a Juventus idei szezonja csak negatívan ítélhető meg, úgy játékosok, mint az edző tekintetében. „Remélem, hogy a szezon legalább megtanítja a Juventusnak, hogy pár név nem elég trófeák begyűjtéséhez, éhség és motiváció kell ehhez.” - mondta az egykori középpályás a La…..
A Juventus az Empolihoz látogatott hétfő este, ám a kezdés előtt pár perccel a bíróság ítéletet hirdetett a tőkenyereségek ügyében, és tízpontos levonást ítélt meg a Juventus által gyűjtött 69 pontból. A mérkőzés a Juventus helyzeteivel kezdődött, ám a játékvezető a hazai csapat első helyzeténél…..
Az európai búcsút követően a Juventus számára mindössze három bajnoki mérkőzés maradt a jelenlegi szezonból, s a zebramezesek hétfő este az Empoli otthonában próbálják meg begyűjteni mind a három pontot. A házigazda Empoli ugyan matematikailag még nem biztosította be jövő évi tagságát az olasz…..
A Juventus számára a Sampdoria ellen két fontos gólt is szerzett az idén parádézó Adrien Rabiot, így a torinói közönség 4-2-es győzelmet ünnepelhetett vasárnap este. „Egyes pillanatokban mindannyiunknak felelősséget kell vállalnunk, és reflektorfénybe kell lépnünk. Fontos cél volt a győzelem…..
A La Gazzetta dello Sport reggeli száma beszámolt arról, hogy ma 12.30-kor a Prisma vizsgálat ügyben beadott fellebezés kapcsán döntést hoz az olasz szövetségi fellebbviteli bíróság. Az ügyben már két rendben felmentette az összes érintett félt a bíróság, ám a PRISMA nyomozás kapcsán született új…..
Del Butus 2023.01.21 12:19:11
@Pjanista: Nem állok le egyertelmu trollal. Idejossz barca drukkerként belekotni masokba egy másik szurkoloi oldalon
Del Butus 2023.01.21 13:16:51
@Pjanista: itt te vagy az egyetlen élettelen ,egybites ember már régota? Tobbi szerencsére elment a másik blogra. Támadsz mindenkire mert egyszeruen a hirt nem érted, amihez érsz. Ez a szomoru. Tipikus primitiv jellemzo egybol tamadni ha nem értunk valamit :) Élsz a kis elképzelt álomvilagodba
Del Butus 2023.01.21 13:45:24
@Pjanista: itt te vagy a nem juve drukker. Mondom elkepzeled a dolgot, szemelyeskedsz stb. eurobarcan irogass ne itt. Ertelmes hozzaszolast meg nem lattunk toled
Tegnap késő esti órákban érkezett a hír, miszerint a Szövetségi Fellebbviteli Bíróság elfogadta a torinói ügyészség fellebbezését a PRISMA ügyben, és a Juventust a bíróság pontlevonással büntette. A fellebbezés 9 klubot érintett, ám a bíróság kizárólag a Juventus és a klub egykori vezetői ügyében…..
A Juventus középpályása, Adrien Rabiot kiváló hónapok után került a válogatotthoz, és most a vb-n is remekel, csapatával pedig szombaton negyeddöntőt játszik. A futballista sajtótájékoztatón beszélt a jövőjéről is, ami a Juventus sok szimpatizánsát érdekli, hiszen jelenleg az Öreg Hölgy csapatának…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus új elnöke, Gianluca Ferrero visszahívná a klubhoz Alessandro Del Pierót, hogy az igazgatóságból segítse Federico Cherubini és Massimiliano Allegri szakmai munkáját. A Juventus új igazgatótanácsa január 18-án áll majd fel, azt követően, hogy…..
Del Butus 2022.12.01 10:55:52
Hatalmas változások vannak folyamatban a Juventusnál, tegnap este lemondott posztjáról az Andrea Agnelli által vezetett vezetőség, s az új igazgatóság januárban állhat fel. Az ügyben megszólalt a zebramezesek legnagyobb legendája, Alessandro Del Piero, aki nem zárta ki visszatérését Torinóba. "Ez…..
Del Butus 2022.11.29 14:04:44
@insieme:
Példaképnek itt volt az aranylabdás Nedved is.
Maldini is rossz példa, o talán leonardo mellett dolgozott vagy 2 évig. Senki nem kerul ilyen helyre kb nulla tapasztalattal.
A Calciomercato értesülései szerint a Juventus az Atalanta védőtehetségét, Giorgio Scalvinit tette meg az egyik legfőbb nyári célpontjának. Annak ellenére, hogy még csupán 18 esztendős, Scalvini biztos helyet harcolt ki magának a bergamói csapatban, s élvezi Gian Piero Gasperini mester…..
A Juventus vasárnap este sima győzelmet aratott az Inter felett, így a tabellán már elérhető közelségbe kerültek a BL-helyek, ám a következő ellenfél igencsak kellemetlen lehet, ahogy erre Massimiliano Allegri is utalt a sajtótájékoztatóján. Ami viszont a Juventus mellett szól mindenképpen, az a…..
A Juventus vereséggel zárta a BL-csoportkört, ám az eredmény ellenére Wojciech Szczęsny is némi elégedettséggel nyilatkozott a PSG elleni 1-2 után. „A BL-csoportkör elején nyilván nem az Európa Ligába jutás volt a célunk, de ott vagyunk, az általunk viselt mez iránti tisztelet jegyében kötelezően…..