Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marvin88

3 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fabrizio Romano legfrissebb értesülései szerint a Juventus a következő pár napban véglegesíteni fogja Tiago Djaló szerződtetését. Amint Filippo Ranocchia csatlakozik a Palermo csapatához, elhárul az FFP előírások által nyújtott akadály, és az Öreg Hölgy szerződtetheti a portugál védőt. A fiatal…..
Marvin88 2024.01.18 16:59:09
@venember83: Az apja még mindig nem kapta meg a traktorjait.
A Sevilla otthonában a Juventusnak nem sikerült kiharcolni a továbbjutást a budapesti EL-döntőbe, a házigazdák 2-1-re hozták a 120 percig tartó mérkőzést. „Ezeken a meccseken a részletek jelentik a különbséget, és egy pillanat választja el a gólszerzést a gól elszenvedésétől.” - értékelte a meccset…..
A napokban a Juventus hivatalos oldala is beszámolt az új igazgatótanácsba nevezett személyekről, de nemigen lehet olvasni Alessandro Del Piero szerepvállalásáról. A Mediaset munkatársa, Gianni Balzarini szerint Alessandro Del Piero nevének a felmerülése korántsem véletlen, és a játékos szívesen…..
Marvin88 2022.12.29 18:36:01
@Gaben Smith: 1.: Te milyen vb-t néztél, ahol Di Maria folyamatosan elérhető volt? 2.: A fröcsögés mióta megoldás bármilyen problémára, pláne úgy, hogy ezt egy olyan fórumon teszed, aminek semmi hatása nincs a klub jövőjére olyanként, aki folyamatosan szidod a klubot. Szólj, ha nem érted az összetett mondatokat, le lehet ezt írni egyszerűbben is.
KarmaComa Esterházy Péter 2022.10.04 23:10:38
Mi a hasonlóság és Esterházy Péter a punk között? "Punk's not dead..." (Kivéve, ha a Tankcsapdáról van szó.)..
KarmaComa "Fucked up shit" 2022.09.29 00:12:06
Igen, idézetekkel egész jól el lehet szocializálódni egy bizonyos pontig, aztán szükség lesz némi őszinteségre, vagy elég erős skillekre a hazugságok terén. Előbbi észrevétele talán fontosabb, legalábbis föltételezi a jóindulatot, és a felfedezést, hogy. Innen indulunk: Sok lesz a megállapítás, a…..
KarmaComa "Let the game begin" 2022.09.22 23:39:11
Karmakóma. A pillanat, amikor az élet elfelejti, mekkora seggfej vagy, és ad még egy esélyt. Ettől még seggfej vagy, csak kaptál még egy esélyt. Innen indulunk, innen szép nyerni. Bármit...
Dušan Vlahović a minap lényegében az összes jelentős sportnapilapnak nyilatkozott, s beszélt a Juventus pár hét múlva kezdődő következő szezonjáról, amelyben célja 30 gólt szerezni. „Azt olvastam, hogy az elmúlt 10-12 évben a gólkirály csapata soha nem nyerte meg a scudettót, de mindig van egy első…..
Marvin88 2022.07.27 20:10:25
@sleepy8: Mindhárom sorba kell legalább egy ilyen. Elöl megvagyunk (Vlahovic, Chiesa), középen vacak a helyzet (talán Zakaria-ban lehet benne az állat), hátul aránylag jól állunk (Brémen, Cuadrado), a kapuban meg... Szóval ja. A kapuban meg Zsczszszeszzcscny.
A Juventus weboldalán megerősítette, hogy Matthijs de Ligt jövőre nem fog a Juventusnál futballozni. Három évet kvöetően a holland védő elhagyja Torinót, és Németországba, a Bayern Münchenhez igazolt végleges jelleggel. „A Juventus Football Club S.p.A. bejelenti, hogy megállapodásra jutott az FC…..
Ahogyan az várható volt, a Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy meghosszabbította Mattia De Sciglio szerződését, s a játékos 2025 júniusáig a torinói klub kötelékében marad. "A történet folytatódik. Mattia De Sciglio és a Juventus további három évig, 2025 június 30-ig együtt maradnak.…..
Marvin88 2022.06.16 16:02:29
@Rocky80: Igazságtalan, vagy sem, a tények makacs dolgok. Amúgy a fent említett úriember szabadügynök éppen ;-)
Marvin88 2022.06.16 17:01:06
@Rocky80: Megemlítettem egy összehasonlítást, erre válaszként egy hülye elmélet jön (valószínűsíthetően) sértődöttségi alapon. Az elmélet pedig sem anyagi, sem egyéb okokból nem valósulhat meg, ergo karakterpazarlás volt. Ahogy az előző mondatom is. Nem ilyen a klub, ami nem is a miénk, Dani Alves pedig továbbra is free agent.
Öt közösen töltött szezont követően a Juventus úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg Federico Bernardeschi nyáron lejáró szerződését, így a játékos ingyen távozik Torinóból. Bernardeschi 2017-ben nagy reményekkel, az olasz labdarúgás egyik legnagyobb ígéreteként igazolt a Fiorentinától a…..
Marvin88 2022.06.09 11:18:53
@Gaben Smith: Azért az utóbbi időben voltak előremutató lépések. Chiesa és Locatelli is kifejezetten ide akartak jönni, de Ligt sem úgy tűnik, mint ha le akarna lépni, Zakaria meg remélem, megmutatja, mire képes.
Európa és Dél-Amerika bajnokainak mérkőzésén tegnap este az olasz válogatott Argentína ellen lépett pályára a Wembley gyepén, s Itália legjobbjai megsemmisítő 3:0-ás vereséget szenvedtek. Az utolsó találatot a Juventustól hét szezont követően távozó, csereként beálló Paulo Dybala szerezte. Az…..
Marvin88 2022.06.02 19:32:02
@Del Pybala: Ha pont annyit lesz egészséges, mint nálunk volt, akkor nem nagy veszteség.
A szezon végeztével a Lega Serie A közölt több érdekes statisztikai adatot, amelyek egyike az egyes játékosok által meccsenként lefutott átlagos távolság, s nem nagy meglepetésre a listát korántsem a Juventus játékosai vezetik, illetve a torinói házi km-ranglistát is egy meglepetésember vezeti. A…..
Massimiliano Allegri a Lazio elleni hazai meccs előtt a mérkőzés fontosságáról beszélt, miközben a Juventusnak már lényegében tét nélküli a hátralévő két bajnoki, de Torinóban a csapat minden bizonnyal illő módon akar majd búcsúzni Giorgio Chiellinitől és Paulo Dybalától. „Az utolsó hazai meccsünk…..
Marvin88 2022.05.16 17:04:10
@venember83: A hiba ott van, hogy sajnos valóban a mienk a legdrágább keret, de a legértékesebb nem. A legerősebbek azok a keretek, akik előttünk végeztek a tabellán.
A Seria A tagságának a megtartásáért harcoló Genoa végül 2-1-re nyert a Juventus ellen a Marassi gyepén, a vendégeknél Paulo Dybala, míg a hazaiaknál Albert Guðmundsson és Domenico Criscito szerzett gólt. „Több mint dühös vagyok. Csalódott vagyok, amiért nem nyertünk meg egy meccset, ami jól…..
Marvin88 2022.05.07 18:52:38
@Gaben Smith: (S)Inter szurkolóként pont ugyanezt gondolnám én is.
A Tuttosport beszámolója szerint a vonzalom kölcsönös a Juventus és Ángel Di María között, a felek már nem hivatalos jellegű egyeztetést is folytattak, az argentin támadónak pedig nincs ellenére a Juventushoz szerződés. A futballista egyértelműen játszani szeretne, miután a PSG-nél nem volt…..
Marvin88 2022.05.04 19:22:19
@The king of alibis: Az a falat kenyérhez hasonlított játékos képes nem csak hátra passzolni, gyors, nem körülményes, egyszerű és hatékony megoldásai vannak általában. Ja, és csapatjátékos.
Ma hivatalosan is megjelent a Rammstein új albuma a Zeit. A lemezen 11 tétel sorakozik, délután pedig az Angst című dalhoz hivatalos videó is érkezik majd. Addig azonban alább itt a teljes lemez. Jó szórakozást hozzá!..
A Juventus a Sassuolo otthonába látogatva folytatja küzdelmét a Bajnokok Ligája-indulást biztosító helyekért az olasz bajnokságban, s a forduló eddig kedvező eredményekkel szolgált, mert az üldöző AS Roma és a Fiorentina is pontokat hullajtott. "A holnapi mérkőzés nehéz lesz, mert a Sassuolo egy…..
A Juventus vasárnap este az Inter elleni rangadóval folytatja a küzdelmét a bajnoki tabella első négy helyének valamelyikéért, míg a vendég milánóiak számára sorsdöntőnek is bizonyulhat az összecsapás. "Nem könnyű megmondani, hogy ki a Derby d’Italia esélyese. Kitartóan követjük a saját utunkat, s…..
Marvin88 2022.04.03 14:00:09
Az olasz labdarúgás és az érintett csapatok már a hétvégi Juventus-Inter rangadóra készülődnek, amelynek végeredménye komoly kihatással lehet a bajnoki címre is. A Juventus egykori védője, Andrea Barzagli úgy véli, hogy a találkozó nagyobb jelentőséggel és téttel bír a bajnoki címét megvédeni…..
Marvin88 2022.03.29 16:20:05
@Spider81: Felgyújtjuk asszonyaikat és meggyalázzuk templomaikat.
A bianconero szurkolók egy része bizonyosan figyelemmel követi a klubtól télen kölcsönben távozó játékosokat, így például Dejan Kuluševski jó szereplését a Tottenham Hotspur mezében, aki a Leeds ellen is gólt szerzett Antonio Conte csapatában. Miközben a svéd válogatott kapcsán egyre több a pozitív…..
Marvin88 2022.02.28 12:09:42
@MGB75: Diego, Felipe Melo, Anelka, Bendtner, stb. Volt azért választék rendesen. :-)
A januári átigazolási időszakban Dušan Vlahović és Denis Zakaria megszerzésével jelentős erősítéseket végrehajtó Juventus a Torinóba látogató Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzéssel folytatja szereplését az olasz bajnoki küzdelmekben. A Juventus keretéből hiányzik majd Manuel Locatelli, aki…..
Nicola Balice, a Calciomercato.com, a Corriere Torino és a Corriere dello Sport munkatársa nemrégiben nyilatkozott a Juventus helyzetéről, s természetesen kitért Paulo Dybala szerződéshosszabbításának a lehetőségére, illetve a minap lezárult téli mercatóra. „Igen, valós célpont volt Pierre-Emerick…..
Marvin88 2022.02.04 18:30:29
@JeetTrader: Zaniolo abban a csapatban játszik per pillanat, amelyik minden második meccsét az Olimpicóban játsza, ott, ahol neki kétszer szakadt a szalagja, Demiralnak és Chiesának csaak egyszer, egyelőre. Életveszély az a gyep, nem tudom, mit csinálnak vele. Nálunk ez szerencsés esetben évi két meccsre redukálódna.
Ahogyan az várható volt, a Juventus hivatalosan bejelentette, hogy eladta uruguayi középpályását, Rodrigo Bentancurt a Tottenham Hotspur csapatának, míg az angol fél közleményéből az is kiderül, hogy a játékos 2026-ig kötelezte el magát új munkaadójánál. "A Juventus Football Club bejelenti, hogy…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus megegyezésre jutott Dejan Kuluševski átigazolásáról a Tottenham Hotspurhöz 5 millió euróért a szezon végéig kölcsönben, és az észak-londoni klub 35 millió euróért kötelezően kivásárolja a futballista, ha sikerül BL-helyen zárni a szezont, és a svéd…..
Marvin88 2022.01.30 19:54:52
@Galbandi: Ötödikek is lehetnek, ha a Pool, a City, vagy a Chelsea nyeri a BL-t.
Fabrizio Romano beszámolója szerint a Juventus végül összesen 68 millió eurós átigazolási díj + 7 millió euró bónnuszok fejében igazolja le Dušan Vlahovićot, miközben az egyeztetések továbbra is zajlanak a szerb futballista képviselőivel. Az átigazolás végleges lesz, nincs szó kölcsönszerződésről…..
Marvin88 2022.01.26 15:56:01
@BigChris: "Az Inter miért nem kapálózott érte?": Ugyanazért, amiért eladták Lukakut meg Hakimit.