Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angyal.Ivett

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tükörvilág A hősök nem szentek 2022.04.18 22:27:58
Kiűzetés a paradicsomból    Nem könnyű megbocsátani akkor, amikor valaki módszeresen, hosszú ideig próbál tönkretenni, megtaposni, ellehetetleníteni, rossz hírneved kelteni és megszabotálni mindent, amit teszel. Nem könnyű megbocsátani, akkor mikor anyagilag tönkretesznek. Nem könnyű ez akkor…..
A belső harcok, amik külső harcokhoz vezetnek   Nagyon sok érzés ment végig bennem, az elmúlt 1 év és az elmúlt pár nap eseményei kapcsán. Nem az orosz-ukrán háborúról szeretnék írni, mert nehány apró és tőlem telhető segítségen kívül, nem sokat tudok tenni/nyilatkozni a helyzettel kapcsolatban,…..
Nem jó, hanem IGAZ szeretnék lenni   2016-ban a pánikbetegségem vitt el arra az útra, hogy igazán szembenézzek önmagammal, a bennem zajló érzésekkel, és meghúzzam a határaim toxikus kapcsolatokban.    A pánikbetegség sok esetben arról szól, hogy az ember másoknak megfelelve, önmagát elnyomva, a…..
StartUp Napló 1. bejegyzés 2021.08.25 12:15:25
Bevezető gondolatok    Az emberek lelkének feltárása és a társadalmat kritizáló gondolatok megfogalmazása mellett nagy szenvedélyem a startup világ és minden ami azzal jár. Míg az első kettőben úgy gondolom hogy hitelesen tudok írni, addig a startupokról szóló írásokhoz még bátorságot kellett…..
Életre kelt vers @farkasfanni_hivatalos felolvasta az általam írt verset � (Kattintva elérhető) A stílus ahogy megírtam ezt a verset még 2021 januárban, nem annyira művészi, de Fanni nagyon szépen kihozta belőle a legjobbat! Köszönöm Fanni, hogy életre keltetted! (Borítóképnek próbáltam keresni…..
A duális világ, amiben élünk   Nagyon régen volt időm leírni a gondolataim, és a "közléskényszerem már elhatalmasodott rajtam", így leültem a gép elé, és 1-2 órát annak szenteltem a mai napon, hogy átgondoljam a mögöttem levő 2-3 hónapot és tanulságait.    Az elmúlt időszakban elképesztően…..
Utópia nem létezik, így mi sem lehetünk tökéletesek   Tegyük fel, hogy létezik egy ideálisan működő világ. Az emberek egészségesek testileg, lelkileg szellemileg. Nem létezik bűnözés, nem léteznek betegségek és balesetek.  Mindenki önazonosan él úgy, hogy ezzel nem bánt másokat. A teljes…..
Szerdán Anitával az értékteremtéstől beszélgettünk, és nagyon örültem a meghívásnak, hiszen olyan gondolatokat oszthattam meg, amik talán másoknak is tanulságosak lehetnek. Ez a poszt most nem ezeket a gondolatokat fogja kibontani, ugyanis most az ember legnagyobb értékéről, az időről és az élet…..
  Melvin Lerner szociálpszichológus szerint mindannyiunkban él a hit egy igazságos világról. A pszichológiában ezt az igazságos világba vetett hitnek nevezik. Lerner elgondolása szerint pszichés jóllétünk megőrzésének egyik kulcsa, hogy úgy gondoljuk a jó végül elnyeri jutalmát, és a rossz pedig…..
Tükörvilág A JÓ HELY II. RÉSZ 2021.03.13 22:41:39
A jó hely II. rész   „Minden emberben benne van az isteni szikra. A lelki érettség foka dönti el, mikor kezdünk kutatni rejtett énünk után. Az, aki nem a saját útját járja, előbb-utóbb megbetegszik, hiszen minden fizikai fájdalom, rossz érzés üzenet a lelkünktől. (...) A lényeg, hogy azzal…..
Tükörvilág A JÓ HELY 2021.03.13 22:19:48
Videó arról, hogy mit ért a tudomány jelenleg arról, hogy mi a valóság A jó hely I. rész   Szeretném leszögezni, hogy írásaimmal nem szeretnénk “megmondó ember” lenni. A bloggal az egyetlen célom a gondolatébresztés. Nem mondom, hogy nálam van a bölcsek köve, hiszen ember vagyok, és én is…..
Tükörvilág Életfeladatok 2021.03.06 23:47:06
Életfeladatok   Hova vezet utad holnap, Azt ma nem tudhatod. De a földi élet útvesztőiben, boldogságod Örökké nem kutathatod. Izgalmas játék, tájak és ízek Szerelmes percek melyekben igazán élhetsz.    Földi életedben ez az igazi lényeg, Bárki, aki mást mond, az téved. Életünket a…..
Divatos dolog manapság a karmára hivatkozni, ha valaki megbánt minket. Sok idézetet lehet erről olvasni, „karma is a bitch” „karma a legtürelmesebb tanító” stb... Szórakozva figyelem, hogy még a „legföldhözragadtabb” emberek is lelkesen megosztják ezeket a gondolatokat. Az emberek szeretik…..
Tükörvilág Köszönöm 2020 2020.12.24 14:51:05
A 2020-as év úgy gondolom nagy tanítás és egyben áldás volt mindenkinek, aki hajlandó volt egy kicsit befelé figyelni, reflektálni, és levágni önmagáról azokat a minőségeket, amik már nem szolgálják a fejlődését. Nekem 2020 minden kihívásával együtt az egyik legjobb évemnek számít minden szinten.…..