Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rita Vrataski

0 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Az elején még szépen működött a munkamegosztás, de mára sok minden megváltozott. Posztolónk pasija szép lassan elhízik, de e mellé még lustaság és határozatlanság is társul. Általában nem érdekli, mi kerül a szervezetébe, míg a barátnő igyekszik a tudatos táplálkozásra…..
                       A barátnő már a kapcsolat elején leszögezte, hogy nem akar gyereket. Erre most egy ideje azt hallgatja a párjától és annak anyjától, hogy mégis milyen jó lenne. Levélírónk attól fél, hogy ha ebben nem ugyanazt akarják, akkor elveszítheti a pasiját. Hogyan lehet…..
Rita Vrataski 2019.10.25 11:42:28
@moonshadow: "Azért nem kell ilyen mereven felfogni, az emberek változnak, jó esetben fejlődnek. Nézd Capitan Admin-t milyen 180 fokos fordulatot vette a szemléletmódja az igaz szerelem miatt."

Ja, az első esetben elfogadod valaki véleményét valamiről, nem ellenkezel. Vállalod.
A másodikban soha nem fogadod el, ellenkezel. Nem vállalod.
Aztán megváltozol, homlokegyenest mész szembe az általad vállaltakkal, és az általad vallotakkal.
:) igen.
Rita Vrataski 2019.10.25 12:14:29
@moonshadow: hogy jön ez ide? milyen ropisegg meg 40es?
nem szándékoztam minden korosztályon végigmenni változás tekintetében, kisit túlgondoltad :)
                        Amikor a pasi bevall egy nyári félresiklást, a barátnő azonnal elhúz tőle és szakít vele. A friss ex nem érti, miért nem bocsátanak meg neki, hiszen csak alkalmi viszonyról volt szó. De Levélírónk akkor is ugyanígy reagált volna, ha azonnal bevallja, ráadásul azóta a másik…..
Rita Vrataski 2019.10.22 12:49:07
@PPK™: A "férfibüszkeség " azért mosolyogtatott meg, mert te ezt mint magyarázatot, érvet hoztad fel a nő alap, evidens és kézenfekvő kidobására. A nő meg még mérlegelhet, ugyanolyan szituációban, mert érzelmek nélküli, szintkülönbség stb...egyéb ezer magyarázat van. a nő megbocsájt. De ezt egy férfi nem teheti meg. :)

Szerintem meg a megcsalás az megcsalás. Nem kell magyarázat. Nem kell ilyen olyan férfibüszkeség, nem kell női megbocsátás. Aki megcsalt, annak kuka. Nem bonyolítanám túlságosan.
Rita Vrataski 2019.10.22 15:19:59
@PPK™: Marla Singer vagyok, az átkozott turista :) Lelepleztél.
Rita Vrataski 2019.10.22 18:47:02
@Peter Smeaton: Le kell cicázni istenesen a pasit, és új pózokkal meglepni minden este, és nem fog félrelépni. A pasit rendesen ki kell elégíteni.
Értem. Tehát nem lesz több megcsalás, ez a titok? Rögtön keress fel egy kiadót, ezt le kell írni, mi több, filmre kell vinni :) Megmenti több 10ezer, 100ezer nő életét :)
Ezután jön a tele has, üres zacsi? :) Mint valami 60-as évekbeli "Hogyan legyünk tökéletes feleségek" könyvben. Kis pörgős szoknya, tökéletes külső, törpesarkú. Ez ugrott be.
                        Régen úgy volt, hogy egy családos ember maximum más családos emberekkel járt össze egy-egy kerti partira, nem pedig egyedül, napokra lelépve a haverokkal. Levélírónk a konzervatívabb kapcsolatok híve, így nem érti kolléganőjét, akinek megszűnik az önbecsülése, amíg a…..
Rita Vrataski 2019.10.21 10:06:59
@Kritikus Intrikus: Technokol rapid. A guminődre. És megnyugszol. Azt a 3 tolást ki fogja bírni. :)
Rita Vrataski 2019.10.22 11:07:23
@Kritikus Intrikus: Szórakoztató vagy. Kifejezetten. :) a régi fészbukoson is rajta voltál? Ilyen mocskosszájúra nem emlékszem... Valakit utánozni próbálsz, de annyira ez még nem megy... :)
                       „Úgy érzem, én sokkal többet teszek érte. Vagy még ezek ellenére is kicsit hátrálnom kéne?” - Amikor beköszönt a kommunikációs tompulás, új megoldások felé kéne nyitni. A pasi, bár beszédképes, mégis inkább a haverokkal cseveg szívesebben, semmint a barátnővel. Legyenek akár…..
Rita Vrataski 2019.10.21 11:20:30
@PPK™: Összeköltözés volt leírva. Az albérletet kizárnám. Az fix, és elég nehéz anyagi teher minden hónapban. Egy ilyen fos kapcsolatnál ezt senki sem fizetné ki, csupán az együttélés varázsáért minden hónapban.
Ha a pasinál lakna a nő, akkor már rég ki lett volna dobva. Nem szólnak hozzá? Nem foglalkoznak vele? Lehet menni balra, meg jobbra is.

Sokkal nyilvánvalóbb, hogy a nőnél laknak. A pasi él mint hal a vízben. Szívességet tett, hogy odaköltözött. A csaj nyuvasztotta ezért.
"Úgy érzem, én sokkal többet teszek érte. " Igen, a lakást, ellátást.
                       „Miért jobb egy nőnek egy tartós, de rossz kapcsolat, mint lezárni és adni egy esélyt magának a változásra? - teszi fel Levélírónk az örök kérdést, melyre maga is megpróbál válaszolni. Jelenleg egy olyan nővel próbálkozik, aki egy boldogtalan kapcsolatban él, mégsem lép ki…..
                       „Olyan ruhákat hord, amiket már a nagyanyám se venne fel, ha élne...Hogy engedhetik el magukat annyira a nők, hogy ez legyen a vége?” - Posztolónk egyik kérdése az, hogy érdemes-e 45 éves férfiként gyereket vállalni, a másik pedig az, hogy mit lehet tenni, ha a párja, aki a…..
Rita Vrataski 2019.09.10 18:46:15
@TSEPKE: mi köze van a külsőnek, ill a ruhának a gyerekvállaláshoz?
Rita Vrataski 2019.09.10 19:01:33
@MsIreneAdler: mint mindíg, ez egyoldalú, és rejtély marad.

Csak picit vicces ez a "gyereket akarsz? tényleg? de mégis hogy nézel ki? és mi a fene van rajtad? "

Logikus, 6 év szeretet után.
Rita Vrataski 2019.09.10 19:54:49
@God Harald: Csabi, Csabi fordítva, ők minket... pedig jó kis meccs volt, nem olyan unalmas szar, mint általában, amiket útálok. de bemutathatták a címert a fekete seregnek végül... egyébként megérdemelték a győzelmet.
„Sokáig azt hittem, ők A Minta Pár, de már világosan látom, hogy a konfliktus gyökere az, hogy nincsenek egy szellemi szinten” - Tényleg olyan világot élünk, ahol a párok inkább rögtön szakítani akarnak, mintsem leülnének megbeszélni a dolgokat? Posztolónk szerint igen, és ha két ember nem…..
„ Lényegében ma egy nő mindent megtehet, és a férfiaknak kell alkalmazkodni, különben repülnek ” - Posztolónk még emlékszik azokra az időkre, amikor a nőkben még akadt egy kevés realitásérzék, lehetett velük hülyéskedni és szót érteni. Mára a barátságos Lányok eltűntek és megjelentek a Nők, akik a…..
Levélírónk már többször eljutott oda, hogy szakítani kéne, de amikor rászánja magát és szóba hozza, a pasi hirtelen felértékelődik a szemében, felerősödnek az érzelmei és képtelen rá. Ilyenkor markánsabban érzi, hogy szereti még. Mi veszett el és mi az, ami még menthető ebben a…..
Rita Vrataski 2019.08.21 13:00:04
@moonshadow: Leöregeztél és lekövéreztél egy pasit?
Hiába no, a változások szele elérte a CsP-t is...
Vajon a minőségi időtöltés visszalopja a romantikát egy kihűlő félben lévő kapcsolatba? És mi a teendő akkor, ha a másik nem tud arról, hogy az érzelmeink már nem a régiek? Az illető az előző kapcsolataiban sokat sérült, átverték és kijátszották, a családja sem az a mintacsalád, így elég kényes a…..
Hogyan kell bánni egy érzékeny nővel, ha célt szeretnénk érni nála? Levélírónk jelenleg gőzerővel dolgozik a meghódítási projekten, mindenre odafigyelve próbálja kitapasztalni a lehetőségeket és feltérképezni a „Mit lehet és mit nem” zónákat. Ez azért nem egyszerű, mert a nő újabb és újabb…..
Rita Vrataski 2019.08.12 14:48:54
@EGY a Queen: Értem, köszönöm a válaszod :)
Rita Vrataski 2019.08.12 15:22:49
@TSEPKE: Nem is írtam ilyet. Egy véleményt másoltam be, és ezt kommenteltem.

De egyébként nem hiszem hogy itt ez a gond.
Rita Vrataski 2019.08.12 15:35:35
@God Harald: "Hagyd az érzékeny nőket! Hisztis picsa mind, ráadásul az ártatlan külső általában ordas ribanc jellemet takar. Természetesen lelki indíttatásút:)))"

Ne kontrázz! :) :)
„Nem tudok csak létezni valaki mellett. Össze tudnánk költözni, simán megoldhatnánk, de neki az úgy nem megfelelő” - a barátnő szerint a pasija számára ez a kapcsolat csak egy társadalmi kellék, egy háttérben futó alkalmazás, így nem tud komolyabban tervezni vele.   Ha esetleg nem tudtad: a…..
Létezik olyan, hogy egy nőt annyira elrémít az összeköltözés gondolata, hogy azonnal bontja is a kapcsolatot? Levélírónk erre gondol, ugyanis mióta bejelentette elképzelését, a barátnő bezárkózott és szinte elmenekült a helyszínről. Talán egy új autó majd megvigasztalja...   Ha esetleg nem…..
Rita Vrataski 2019.08.06 11:20:05
@PPK™: Ezzel szerintem semmi gond sincs. Nagyon sok nő titkon ilyen pasira vágyik, még a vérmes feministák közül is...
Most épp egy sunnyogó, súlytalan nőt fogott ki, akinek még annyi gerince sincs, hogy megmondja a szemébe hogy nem akar vele összeköltözni.
A posztíró egy könnyen pörzsölődős, és pluszba romantikus alkat. Majd jön valaki, aki tényleg szereti, aki tényleg szeretne vele kelni-feküdni. Egy percig nem gondolom, hogy meg kéne változnia.
Rita Vrataski 2019.08.06 12:05:45
@Christian Smith: Mi van? Egy szavad sem értem. Ezt nekem szántad? Félre ment, vagy olvasd el újra hogy mit és mire reagáltam.
Rita Vrataski 2019.08.06 12:34:42
@Tata_: Nem tudok vitatkozni, mert más az értékrendem. Az én kis kitaposott plüsspapucsomat soha nem cserélném le semmilyen vadiúj, izgalmas extra bojtosra, mert szeretem. Tudom, ez unalmas. De én régimódi vagyok.
Milyen az a kitérdelt plüsspapucs? Valaki a térdén hordja, vagy valami mást képzeljek bele? :)
„Nekem nem mindig van kedvem az orális szexhez, erre kitalálta, hogy biztos azért, mert undorodom tőle” – És ez csak egyetlen dolog ebben a bonyolult kapcsolatban. A barátnő jobban érzi magát a korabeliek társaságában, és gyakran beszél olyan pasikról, akik vele egyidősek, viszont Levélírónk teljes…..
Rita Vrataski 2019.07.15 18:42:32
@Cpt. Flint: "én speciel nem szerettem. nekem az égett be, hogy ez a nők többsége számára kellemetlen, kínos és megalázó kötelesség"
Nyilván az okok: "tudásbeli" bizonytalanság, a szexben nem leli örömét, illetve nem felszabadult, korlátozott, nincs oda-vissza kommunikáció, és természetesen egy fasz partner. Mondjuk egy kretén, aki az első alkalommal lenyomja a fejét. Belépőként. Ez egy bizalmi, intim örömteli dolog. De mint minden a szexben, nem lehet elvárás sem pedig kényszerítés. Örülök, hogy megtaláltad a megfelelőpartnert e téren, de azt gondolom, hogy te is hibás voltál abban amikor nem. Nem a "kretén" partnerre értem, de szerintem tudod mire gondolok. :)
„Annyi előjele volt, hogy a közösségin egyetlen darab közös fotónkat sem rakta ki, csak egy egófal volt az egész profilja” – Posztolónk most már úgy gondol a történtekre, jobb is, hogy megszabadult a csávótól, mert így időben derült ki, milyen ember is ő. Inkább most, mint később, amikor már esetleg…..
Rita Vrataski 2019.07.12 13:18:06
@Daenerys Targaryen: Mi történt hogy válaszoltál? Unatkozol? :) Nem kedves, nem leszünk, de köszönöm. :)
Rita Vrataski 2019.07.12 16:13:28
@borzlány: és nincs is értelme magyarázni semmit sem, ezt tudod te is. :) egyenrangú párkapcsolat? "Ez aaaaannnnnyira a kilencvenes évek!" Kommentársnő véleményét írtam. 2019-et írunk, szedd össze magad, zárkózz fel, kövesd a trendet! Mi az hogy egy egyenrangú kapcsolatban élsz? Ez nem divat!!! :) :) Megnyugtatásul közlöm, én sem követem (hálisten) az aktuális divatot. :)