Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tmacmucsi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dán tévéműsor borzolja a kedélyeket világszerte. Ronda, koros férfiak ítélkeznek meztelen női testek felett. Hibátlan ötlet. A Blachman című sorozat egy dán állami csatornán fut és a lényege, hogy egy sötétített stúdióban fürdőköpenyes nők sétálnak elő, ledobják…..
2004-es holland játék a DAVILEX jóvoltából. 2005-ben csődbe mentek. Véletlen?     UI: A játékot köszönöm Tucco-nak. Ez kimaradt..
Hogy az ördögben tud valaki ennyire kúl maradni a leggennyesebb műsorokban is? Megsúgjuk, hogy közben még a szuperkúl Pep! magazin felelős szerkesztője is!..
tmacmucsi 2008.12.06 13:45:01
Cool List Hungary 3. Reptilia Viola 2008.12.05 17:00:00
Eddig is tudtuk, hogy az összes honfitársnőnk le van maradva hozzá képest, ha stílusról van szó. De hogy ennyivel?! Ráadásul új barátját is négy hellyel előzi a listán!..
A Keserű Dragon egy magyar gyártmányú múzeális jellegű dupalcsövű gumilövedékes puska, előágyszán ismétlő (pump action a nagy víz túloldalán) rendszerű puskát imitál megjelenésében, azonban ez csalóka. Az előágyszán mindössze azt a célt szolgálja, hogy a…..
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..