Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csigatündér

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agnolo Firenzuola: A női szépségről [Dialogo delle bellezze delle donne, 1548.] ford., a jegyzeteket és az utószót írta Molnár Dávid Attraktor, 2010 moly.hu       "Nem gondolják, hogy Önökkel, négyükkel, hölgyeim, ez a mi képünk még szebbre is…..
Drága olvasók!Véreim! Magyarok!Megkérdezném tőletek, hogy ez a mondat:vége lehet a nyugdíjpénztáraknak kinek hogyan smakkol.1. Teljesen természetes.2. Jó az úgy is.3. Van benne valami furcsa.4. Hát, nem az igazi.5. Tök szar.6. Egyértelműen hibás, csak elírás lehet.És…..
Csigatündér 2010.10.15 20:33:35
csigabiga próbablog Lorem 2010.06.12 16:09:10
 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In nec risus a orci aliquam vehicula. Maecenas non ornare arcu. Nunc luctus orci a sapien placerat nec luctus est egestas. Duis lorem elit, feugiat in tincidunt non, posuere ornare justo. Integer neque libero, mollis commodo pharetra…..
CHARLES: a celebration  2009. január 31-től látható a Charles: a celebration kiállítás, amely a tragikusan elhunyt walesi herceg életét és munkásságát mutatja be. A VIII. kerületi Palotanegyedben található patinás Károlyi-Csekonics Rezidencia méltó helyszíne ennek a…..