Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masszazsinfo.hu

7 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
rendszeres masszázs: az élet része Az Ayurvédia egy masszázsszalon Budapesten a XI. kerületben. Szolgáltatásaik között szerepel a Svédmasszázs, az Ayurvédikus masszázs, cellulit masszázskezelések és a Thai masszázs.  masszázs = egészség és  miért váljon életed szerves részévé a rendszeresen…..
masszázsblog A masszázs istene 2020.09.14 12:47:32
A masszázs istene Ha a tengernek van istene, Poszeidón néven, a vidámságnak Básztet néven - és sorolhatnánk, akkor miért ne lehetne a masszázsnak is istene? Van egy kép, amin szerepel valami hasonló.A felhőkön méltatlankodó szakállas öregúrra rá lehet fogni hogy isten és mivel a masszázs kapcsán…..
Lehet hogy szükséges néhány fogalom tisztázása? Mi az a masszázs? Elsősorban kézzel végzett, az egészséget szolgáló tevékenység. A jó esetben hozzáértő, azaz szakképzett masszőr a kliense testét érinti, jó esetben szakszerű mozdulatokkal. A masszázs fókuszálhat egyes testrészekre - mint a…..
A közösségi oldalak ügyeletes szenzációja Orbán Viktor térdeplése a budai karmelita-kolostor erkélyén. Nick Vujicic végtagok nélküli prédikátor társaságában imádkozik, vagy legalábbis magába száll. Hívei erősnek tartják a fényképet, és rajonganak érte. Akik gyűlölik, képmutatónak vélik, és…..
masszazsinfo.hu 2019.10.29 22:42:52
@CSOKKI MÁLNA: Torgyán József kiabált be Tölgyessy Péternek, nyilván azt hogy "hordót a szónoknak", de azon vekengeni hogy szónok vagy zsidó hangzott el, sok mindenkinek jól jött. Biztos hogy Torgyán volt, mert a bekiabálás után még mondogatta, hogy hordót és ezt a kamera premier plánban mutatta, nyilván nem véletlenül ugrott a doktor úr arcára.
masszazsinfo.hu 2019.10.29 23:42:10
@Zöldi László: bocs, az említett műsort még soha nem láttam, azt sem tudom, melyik csatornán van ilyen, de ha tudom, biztosan nem osztom meg ebben a blogban egy huszonéves emlékemet!
1849 október 6-án, korán reggel (fél 6-kor) Arad városa melletti síkon 12 magyar honvéd-tábornokot és egy ezredest végeztek ki az osztrák uralkodó, Ferenc József parancsára, amiért az 1848/49 -es forradalom és szabadságharc katonai eseményeiben aktívan közreműködtek és szembeszálltak a császár…..
Van az úgy, hogy az ember lánya, fia, és unokája elmennek egy rendezvényre… ahol fotó is készül. Az ember lánya megnézi a fotót, mosolyog, tetszik neki, de valami nem stimmel. „Olyan fáradt vagyok a képen…” - gondolja. Aztán a kép beég az agyába. Nem bír szabadulni tőle. Már nem is kell ránéznie,…..
masszazsinfo.hu 2019.10.01 14:54:01
@osztonszerintianya: Akkor mégiscsak egyetértünk ebben is! Az hogy VÉGE a bulizásnak pontosan azt jelenti, hogy aki komolyan veszi az anyaságot, az nem hagyja ott napokra a gyerekét másnak, hogy végighányja Ozorát, Sopront, a Szigetet meg a Balaton Soundot. Nyilván nem áll a nap 24 órájában a gyereke rendelkezésére és olykor belefér egy-egy más program, társaság, színház, koncert, de a (rendszeres) bulizások kora végetért. Mondom ezt nagypapaként, hogy tisztességgel felneveltünk néhány gyereket.
A "kik a magyarok ősei?" kérdés rendszeresen felvetődik a hazai médiában és Kőrösi Csoma Sándor óta - vagyis már kerek két évszázada - hogy kiemelten foglalkoztatja a magyarságot. Kőrösi Csoma 1819 novemberében (vagyis épp most 200 éve) indult el Erdélyből gyalog-szerrel (!) Indiába és Tibetbe, hogy…..
masszazsinfo.hu 2019.10.01 08:53:27
@Hefe: ziccer??? Nem inkább gikszer?
masszazsinfo.hu 2019.10.01 10:20:59
@MAXVAL bircaman közíró: hány ember ölt meg Sztálin, a grúz?
Pénteken jelent meg David Hasselhoff új nagylemeze, a rengeteg vendégzenésszel (és feldolgozással) gazdagított Open Your Eyes. A legendás színész már korábban is igen felcsigázott minket a dalcsokorral, így már csak a teljes pakkot kellett megvárni, melyet most büszkén mutatunk be...
masszazsinfo.hu 2019.10.01 08:51:43
1915. Német lóvontatású mentőkocsi bombatalálat után a nyugati fronton az első világháborúban..
masszazsinfo.hu 2019.10.01 08:44:39
@Tejinashi: nem amelyiket a motorosok kísérik?
@lutria: igen, az elhullott lovakat a második világháborúban is megették.
@Desmont: nekem is ez a fotó tűnt fel, de inkább azért, mert azok a gyerekek inkább lándzsavégre tűzhető leányoknak tűnnek!
Az élet kinek édes, kinek keserű, de mindenkinek rohadt gyorsan telik. Folyton rohanunk, soha nem érünk rá semmire, nem érjük utol magunkat, be vagyunk havazva, elborítanak a teendők, semmit sem tudunk normálisan megcsinálni. Ki tehet erről? A kegyetlen élet és az őrült világ, amiben élünk. Ki tehet…..
Modorosblog Főnök-magyar szótár 2019.09.21 15:09:03
I need your help with... = Kérlek, csináld meg helyettem...
Becsülöm D. Tóth Krisztát, hogy kilépett a kereskedelmi tévék bűvköréből. Észrevette a válságjeleket, ezért megalapította a WMN.hu-t. Szívós munkával brand-et épített ki, fogalomnak számít az igényes nők körében. Tegnapi cikkében a fake news-jelenségről tűnődött. Talán legfőbb megállapítása ez: „A…..
Az előző két részben a gazdák kiválasztották a nekik legjobban tetsző versenyzőket, akik közül -valamilyen rejtély folytán- egyik sem a primőr szektorban keresi a napi betevőt, de hát ilyen ez a vak szerencse: az ember fia/lánya békésen éldegél a tanyáján csendes magányában, aztán valahogy…..
Stallone az utolsó vérig kifacsarja nevével egybeforrt akció karakterét, szóljon hát a Rambo Number Five...
A második világháború kirobbanását a Hitler vezette náci Németország első olyan agressziójához szokták kötni, mely már egyértelműen háborús cselekménynek minősült: azaz Lengyelország megtámadásához. Arról azonban már kevés szó esik, hogy 17 nappal később, 1939 szeptember 17-én (vagyis épp 80 éve) a…..
Itt az ősz, ez pedig azt jelenti, hogy növényfronton a szobai zöldek kerülnek előtérbe, a hűvösödő idő, az egyre korábbi szürkület a négy fal közé tereli a növénybarátokat is. A szobanövények közül az egyik legnépszerűbb faj az orchidea, hiszen ez a növény megtestesíti mindazt az egzotikumot és…..
Van nyári menetrend, meg lógunk még a téli teljes változáslistával, de most mindenekelőtt ami sok utasnak fontos: a Wizz keményen megemelte a diszkontklub-tagság (WDC) árát. A két személyes tagsági 29,99 euróról 39,99-re nőtt, a csoportosé (tag és öt utastárs kapja a kedvezményt) pedig 59,99-ről…..
masszazsinfo.hu 2019.09.12 11:49:08
@_B_: Pont arra gondolok, hogy a fapadosnál annyi a járulékos költség, köszönési díj, csomaglátvány illeték, üzemanyag sóhaj, várakozási baksis, sztyuvinézési hozzájárulás, biztonsági bemutató részvételi díj, leszállási sóhajpénz és nem várt egyéb kiadások+átverések, hogy lassan árban ott tartunk, ahol a rendes légitársaságok, akiik nem hagynak ott és kárpótolnak, ha valami gáz van. A fapados meg ugyan drága, de legalább kényelmetlen és bosszantó.
A mai Dísz tér nemcsak a középkori- és a törökkori Buda központi piacaként működött, hanem híres kivégzőhelyként is. A nevesebb lefejezettek szinte mindig a regnáló király hatalmának megdöntésében voltak érdekeltek.  Csapás előtt. (Fotó: Fotoforge.eu)..
„Az élet olyan, mint egy léghajó. Ha magasabbra akarunk szállni, meg kell tanulnunk elszakadni dolgoktól, és kidobni a kosárból azt, ami nem enged felemelkedni.” (Raphaëlle Giordano) Van egy csomó kacatunk. Kinek a szekrényben, kinek a sufniban, kinek a padláson. Egy rakás cucc, ami az évek alatt…..
Tourmand A tlacoyo vajon mi? 2019.07.02 12:00:00
Sosem vágytam igazán Mexikóba. Egyszerűen annyi szeglete van a világnak, ahova még eddig nem sikerült eljutnom, hogy a latin-amerikai állam a bakancslistám első 10 helyére sem fért fel. Azért Kamcsatkával, és az Antarktisszal nehéz versenybe szállni. Az építész férjem viszont a Pritzker-díjas Luis…..
Mindig örömömre szolgál, ha a kerület díszpolgárairól, munkásságuk eredményeiről olvashatok az országos médiában. Az elmúlt napokban több ilyen hír is akadt. Az egyik arról tudósít, hogy 2018-ban a könnyűzenei koncertek legtöbbször játszott száma Fenyő Miklós: Csókkirály című szerzeménye volt. A…..
masszazsinfo.hu 2019.07.04 09:19:03
@midnight coder: nem MSZMP Agitprop ötlet volt, hanem tipikus urban legend, ráadásul először nem a CPG-t vádolták csirkedarálással, hanem a Beatricét. Akkoriban olnyaok is mentek, hogy HOBO vért iszik, meg olyan földrengés lesz, hogy a Gellérthegy elsüllyed a Dunában. A most divatos chemtrail, meg Bilderberg retteneteknek megvolt az akkori megfelelője, mert az emberi butaság örök és korsemleges.

Más.

Örülök, hogy nem csak én gondolom pl. Koncz Zsuzsáról, hogy őt és a dalait ellenállónak nevezni szimpla együgyűség. Koncz Zsuzsa a szocializmusban kötelező volt, minden könnyűzenei blokkban szerepelt legalább egy száma és egymaga több lemezt adhatott ki, mint a valódi énekhanggal rendelkező pályatársai együttvéve.
Ha egyedülálló vagy, akkor nyilván te. Neked kell partnert keresned, vagy éppen választhatod azt is, hogy egyedül örömködsz. De ebbe (még) senki nem szól bele. Azért azt ne hidd, hogy amit szingliként művelsz, az később nem számít. Mert amint partnered akad, szinte biztos, hogy…..
masszazsinfo.hu 2019.06.24 15:20:47