Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R.Farkas

58 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kentaurok, főispánok, szódabikarbóna Tudom, lerágott csont. Figyelemelterelés. A kibontakozóban lévő gazdasági mélyrepülés elfedése… Valóban, mondhatnánk azt, hogy szóra sem érdemes ez az egész főispánosdi mizéria. Bedobták, rágtuk, lecsengett. Elmélkedhettünk rajta, hogy mi jön még, vajon mikor…..
Rokaffy Farkas 4 : 0 és 400 2022.06.15 11:28:43
4 : 0 és 400 Kezdjük azzal, hogy gratulálunk a csapatnak. Hosszú idő után van erre őszinte szívből jövő módon lehetőségünk. „90 éve a legnagyobb vereség” ilyen és hasonló címekkel jelentek meg a mérkőzés másnapján az angol lapok, tehát elismerik vereségük nagyságát, mi pedig fürdőzünk a győzelmünk…..
750 forintos üzemanyag Brüsszel miatt Csábító kommunikációs lehetőség a láthatáron. Az amúgy is brutális veszteséget termelő 480 forintos, magyar állampolgároknak szóló üzemanyag árat elkezdte megtámadni az EU.  Legalábbis a magyar kormány kommunikációja hamarosan ezt fogja harsogni mindenütt.…..
Isten veled Jobbik, ennyi volt… Nagy eséllyel rövid időn belül a magyar radikális jobboldal hajdan volt zászlóshajója, a politikai viharok, zátonyok és a katasztrofális kormányos, kapitány és matróz teljesítménynek köszönhetően örökre hullámsírba merül.     Forrás:Jakab Péter, Facebook. Láttunk…..
R.Farkas 2022.06.03 09:05:07
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Bizony, fél disznó a zsebbe..:-)
Kirill a magyar református pátriárka Nem mondhatni, hogy a magyar kormányfő és általa Magyarország megítélése ez idő tájt éppen csúcsokat döntögetne az európai közvélekedés és az európai „utca embere” szemében. Az Európai Néppárt korábban Fidesz szövetséges tagjai már nyíltan felteszik a kérdést,…..
Jönni és megzsarolni nagy, gonosz EU Mi is történt néhány órával később, hogy kihirdettük a háborús vészhelyzetet és kvázi áttért Magyarország a kontroll nélküli, rendeleti kormányzásra? Miniszterelnökünk kiállt és bejelentette, hogy a magyar emberek rezsicsökkentését megvédi, de bármi áron, (értsd…..
R.Farkas 2022.05.29 18:18:36
@élveteg: Pontosan, két évvel ezelőtt ez egészen pontosan így történt, Két hétre az audi visszafogta a termelést a magyar gdp pedig abban a hónapban, 1, 2 %-al esett. És ez csak az audi volt a teles magyarországi német ipar esetében ki lehet számolni mi történne.
Elég az orbáni álháborúkból! Kis túlzással állíthatjuk, hogy az épp beiktatásra került 5. Fidesz kormány legitimációját, a Fidesz pedig választási győzelmét a háborúval való riogatásnak és Orbán Viktor mindent felemésztő, tündöklő békeapostol beállításának köszönheti. kép: infostart Legalábbis…..
Márki – Zay és a teljesíthetetlen küldetés Aprócska hírként merült fel az országos médiában, hogy a legutóbbi közös miniszterelnökjelölt beváltja korábbi ígéretét és pártot alapít. „Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó”, tartja a mondás és Márk –Zayról, alkalmasságáról, messianisztikus…..
Oktatás és egészségügy önálló misztérium nélkül... továbbra is Felszállott immáron az a bizonyos füst és hosszas találgatás után Orbán Viktor miniszterelnök keretet hirdetett. Előzetes találgatások és esélylatolgatások után az 5. Orbán Kormány megalakul. Mondhatni meglepetések nélkül.          …..
Gyurcsány Ferenc húzz a f***ba! Néhai kommunikáció szakos tanárom hallgatóinak lelkére kötötte, hogy soha, semmilyen verbális vagy írott megnyilatkozásunkat ne kezdjük mentegetőzéssel, bocsánatkéréssel. A vulgaritást sugalló cím miatt én most mégis ezt teszem. Bár miután az ukrán Kígyó sziget…..
Orbán és Magyarország sorsa a francia elnökválasztáson dől el Avagy; Vigyázó szemetek Párizsra vessétek! Érdekes hangulat uralkodik az országban, mintha mindenki szép lassan ébredezne egy brutálisan átbulizott éjszaka után, ahol felébredt valaki mellett, akit nem ismer, keresi bizonyos…..
R.Farkas 2022.04.08 16:19:07
@gigabursch: Szerbia mióta fizet nekünk 1500 milliárd uniós támogatást? Szerbia mikor ad földalapú támogatást a magyar vidéknek? Nagyon jó, hogy barátkozunk velük, de összehasonlíthatatlan a jelentőségük az EU-hoz képest.
R.Farkas 2022.04.11 00:09:20
@ulpius66: Sajnálom, hogy nem látod az összefüggéseket, hála Istennek, más igen. Megjegyzem miért jó mazochistának lenni? Ha annyira gyatrákat írok, akkor mi a csudának olvasod folyton és minek fecsérled rá a drága időd? Olvass mást, ami tetszik, ami jót tesz a lelkednek, hiszen kék az ég és zöld a fű..., minek eszi valaki a tejbegrízt, ha ki nem állhatja, én ezt nem értem. Azt edd, amit szeretsz!
R.Farkas 2022.04.11 11:40:53
@ulpius66: Ajánlom figyelmedbe, www.valaszonline.hu/2022/04/11/kizarnak-minket-az-eu-bol-igy-hat-a-francia-elnokvalasztas-magyarorszagra/ Úgy tűnik más is rájott pár nappal később, amire én..
És akkor Brüsszelből lealázzák Orbánt, meg minket is…  Mindösszesen 2 napra volt szükség ehhez. Máris Elindult a jogállamisági eljárás Magyarországgal szemben.  Vígadja ki magát mindenki, de gyorsan. Terüljön az örömmámor, senki sem vitte el a fiainkat Ukrajnába golyófogónak, hurrá! (Amúgy sem…..
Ellenzékcsere? Ugyan már! Időre van szükség. Eltelik pár nap és győztesek és vesztesek szépen megemésztik, mi is történt 2022. április 3-án. Tarolt a Fidesz és tarolt Orbán Viktor. Ismét, talán sohasem akkorát, mint ezúttal. Úgy illik, hogy ezt mindenki elismerje és gratuláljon. Nyilván most…..
Fidesz ellenes hekker (ál)támadás, FÉLJETEK!   Azért az utolsó 3 napra csak összeállt a végleges kampánykommunikáció a kormányoldalon is, és szokás szerint nem változott semmit. Féljetek! Kedves szavazók féljetek, de szavazzatok ránk, mert mi megvédünk titeket. Annyi minden fenyegetett már…..
  Mit nekünk ukrajnai háború, mit nekünk energiahordozó válság, mit nekünk korrupció, nemzetközi helyzet, elszálló kamatok és Euró…, amikor a 2022-es kampány híre; Győzike belépett a Fideszbe!! kép; Nyugat Azért ez nem semmi. Ez minimum 100 ezer roma szavazat a mélyszegénységben élő borsodi,…..
R.Farkas 2022.03.29 13:37:40
@gigabursch: Szerintem csak szimplán röhögnek egy jót :-)
R.Farkas 2022.03.29 17:45:22
@ulpius66: Rájöttem, Te mazochista vagy, azért olvasgatod a blogomat:-) Vagy azért, mert pénzt kapsz érte.. Az előbbi esetben sajnállak, az utóbbiban főleg, hogy ilyen sz*r a munkád... :-) A 368-as euroról csak annyit, hogy talán elkerülte a figyelmedet, de az orosz -ukrán béketárgyalás nagyot lépett ma előre (ellenben a magyar jegybanki alapkamat, meg az infláció brutálisan felszaladt időközben, amit bizony majd a Te meg az én adómból fognak visszafizetni) Mindemmellett nagyon köszönöm, hogy ilyen nagy jelentőséget tulajdonítasz ennek a blognak. Őszntén jól esik!
Egyetlen kérdés Orbánnak és győz az ellenzék   Orbán Viktor csatába indul. Csatába a békéért. Csatába Brüsszelbe, miközben Ukrajnában van háború. Csatába a saját NATO szövetségeseink ellen… Akárhogy is nézzük, van azért ebben az egészben egy iszonyatos nagy adag abszurditás. Azt hinné az ember,…..
R.Farkas 2022.03.10 19:56:01
@Kovacs Nocraft Jozsefne: az megvan, hogy már most 717 forint lenne a dízel? A hajunkra kenhetjük az orosz gázt, ha nyugat mint árulókat minden másban megszivat..
Völner és Horváth kéz a kézben a kaptárba? Bár a szomszédban zajló háború rémképe, az elszálló árak és az elszálló EURO messze lefoglalja az éppen üzemanyagért sorban álló lakosság figyelmét, azért ne feledjük, van ebben az idei választási kampányban egy erős oda - vissza korrupciós szál is.…..
Ha marad Viktor kivégeznek, egy kalap alatt az oroszokkal Van azért annak egy diszkrét bája, amikor Varga Mihály pénzügyminiszter délelőtt még a magyar válságkezelés sikerességéről beszél a facebook hullámain, majd ugyanaznap délután már a klasszikus Brüsszel hibáztatást húzza elő, mondván a…..
Lecserélhető-e MZP 27 nappal a választás előtt? A közel 12000 indexes válaszadó véleménye a választás előtt 27 nappal enyhén szólva sem bíztató az ellenzék számára. Szokták volt mondani, hogy innen szép nyerni, de a valóság az, hogy innen szinte lehetetlen. Hogyan jutottak el azonban a…..
  Két kérdés foglalkoztatja jelen pillanatban a magyar társadalmat, amelyet néhány nap alatt szinte teljes egészében átitatott az Orosz - Ukrán háborúval kapcsolatos vélekedés és közbeszéd. Az első kérdés a társadalom józanabb, empatikusabb részében fogalmazódik meg és így szól; Hogy tudok…..
R.Farkas 2022.03.04 08:54:03
@hoplita: Már nem, ők már felmondták...
380 az Euró, „térdre, imára” Történelmi mélyponton a magyar fizetőeszköz a nemzetközi devizakereskedésben. Ilyen mértékű mélyrepülést nyílván más nem tud előidézni, mint a teljes, totális bizonytalanság a piacokon. Igen, háború van, amit mindenkinek meg kell fizetni. Látjuk, tudjuk, de a háború…..
Rokaffy Farkas Viktor a grundon 2022.02.16 12:24:11
 Viktor a grundon, az ingyen sör vége   Magyarország ellen ítélt a jogállamisági perben az Európai Unió Bírósága   Elmondom, mi történt. Régóta szeretnél focizni a grundon. Azonban kicsi vagy, labdád sincs és a fociban sem vagy túl tehetséges. Nemrég költöztél a pálya közelébe, korábban egy…..
MZP kampánya tanulhatna a Fidesztől A szerkezeti és szervezeti kérdéseket most hagyjuk. Nem kérdés, hogy az idei választás az egyéni körzetekben fog eldőlni, ahol már gőzerővel zajlik is a kampány, míg a szokásos országos csataterek szorítói egyenlőre üresen konganak. Amit az egyesített ellenzéknek…..
  Haljon a nép, csak szavazzon! Nehéz másként értékelni a kormány mai bejelentését miszerint az előzetesen kijelölt február 15 helyett május 1-ig érvényesek az oltási igazolványok Magyarországon két oltás esetén. Kétségbeesett kísérletet ez arra, hogy mindent alárendeljenek az esetleges áprilisi…..