Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R.Farkas

66 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megállíthatatlanul zuhan a hazai keresztény felekezetek támogatottsága és megállíthatatlanul zuhan a hazai történelmi egyházak megbecsültsége. Nem véletlenül. A kettő ugyanis együtt jár, igazából oda – vissza egymásból következik. Zuhannak, vajon miért? Novák Katalin most már (ex) köztársasági…..
  Ez lassan már nem a pedagógus bérekről szól, avagy komoly esély van arra, hogy a tanárok ténylegesen beverik az első szöget a NER koporsójába. A jelenlegi pedagógus és lassan össztársadalmi közhangulat masszívan halad abba az irányba, hogy a kibontakozóban lévő társadalmi elégedetlenség…..
Érkezik az a 11 ezer milliárd? Mikor szólal meg a lelkiismereted Viktor? Avagy, meddig halogatjuk az Európai Ügyészséghez való csatlakozást? A kérdés mondhatni költői. Ameddig csak lehet, és ha tudjuk, még azon túl is. Az Európai Ügyészséghez való csatlakozás ugyanis egyenértékű lenne azzal, hogy…..
R.Farkas 2022.10.04 20:39:17
@MEDVE1978: Köszönjük a higgadt, korrekt elemzői véleményt.
Életveszélyes nemzetei konzultáció a láthatáron. Pattanásig feszült idegek. Szervezeteknél, önkormányzatoknál, középületeknél tizenkétszeres, van ahol huszonhatszoros!!! szorzó a gázárban. Állandó élelmiszer áremelkedés, várható csődhullámok, munkanélküliség, összeroppanás előtti közoktatás és…..
R.Farkas 2022.10.01 10:01:36
@ulpius66: A Fideszre nézve életveszélyes most megindítani egy konzultációt.
R.Farkas 2022.10.01 10:06:14
@ulpius66: Kedves Ulpius!

Miután fél éven át magyarázom 10 embernek, hogy az előtted álló komondor igazából egy vizsla, majd FÉL ÉV AGYMOSÁS UTÁN megkérdezem őket, hogy mit látnak, hidd el a fele azt fogja mondani a komondorra is, hogy az egy vizsla. Szóval ennyit a demokráciáról. Amugy állításod szerint Orbán csak azért szavazta meg a szakciókat mert zsarolták..ezek szerint most már hirtelen nem tudják zsarolni ugyanazok ugyanazzal...aha, értem...
Akkorát hazudtak nekünk, hogy még a Holdról is látszik! „Rokaffy Farkas, vélemény” Nem túlzás azt állítani, hogy a magyar lakosság egyre jelentősebb része átverve érzi magát. Amikor a derék választópolgár nap mint nap többet fizet a boltban, előre remeg, hogy megfagy-e télen, közben pedig ugrásra…..
Új fogalom születik; „GÁZKOMMUNIZMUS” Valljuk be, mostanság már szinte semmin sem csodálkozunk. Először is jött a Németh Szilárd által indított, jól megszokott rezsivédelem felrúgása, amit különböző baljós táblázatok követtek kisebb infarktusoktól kísérve, miszerint van, aki ötször, hétszer többet…..
Hátba szúrja-e Orbánt a NER, vagy ő áldozza fel az övéit? Nem lennénk mostanság Navracsics Tibor helyében, akinek feladatául szabta a kormányfő a különböző EU-s támogatások hazahozatalát. Vérmérséklete szerint ki –ki különböző számításokat vehet alapul és kérdés, hogy csak a támogatásokról vagy a…..
Egy szál „Hegedűs” elhúzza az Orbán nótát? Sokan, sokat gondolkodtak azon, hogy mi tartja össze a NER-t, a Fidesz családot, mint beton szövetséget, amiből nincs kitekintés, nincs kibeszélés, igazából kilépés sincs, maximum menekülés. Épp egy ilyennek lehetünk szemtanúi. Hegedűs Zsuzsa, a…..
Most alakul az Orbán utáni világ Ami néhány hete még elképzelhetetlennek tűnt, mára valóssággá lett. Amilyen szinten ízzé –porrá zúzta április 3-án a Fidesz a mai magyar ellenzéket, elképzelhetetlennek tűnt, hogy az elkövetkező 12-16 évben ne Fidesz kormányok és személyesen ne Orbán Viktor vezesse…..
Kentaurok, főispánok, szódabikarbóna Tudom, lerágott csont. Figyelemelterelés. A kibontakozóban lévő gazdasági mélyrepülés elfedése… Valóban, mondhatnánk azt, hogy szóra sem érdemes ez az egész főispánosdi mizéria. Bedobták, rágtuk, lecsengett. Elmélkedhettünk rajta, hogy mi jön még, vajon mikor…..
Rokaffy Farkas 4 : 0 és 400 2022.06.15 11:28:43
4 : 0 és 400 Kezdjük azzal, hogy gratulálunk a csapatnak. Hosszú idő után van erre őszinte szívből jövő módon lehetőségünk. „90 éve a legnagyobb vereség” ilyen és hasonló címekkel jelentek meg a mérkőzés másnapján az angol lapok, tehát elismerik vereségük nagyságát, mi pedig fürdőzünk a győzelmünk…..
750 forintos üzemanyag Brüsszel miatt Csábító kommunikációs lehetőség a láthatáron. Az amúgy is brutális veszteséget termelő 480 forintos, magyar állampolgároknak szóló üzemanyag árat elkezdte megtámadni az EU.  Legalábbis a magyar kormány kommunikációja hamarosan ezt fogja harsogni mindenütt.…..
Isten veled Jobbik, ennyi volt… Nagy eséllyel rövid időn belül a magyar radikális jobboldal hajdan volt zászlóshajója, a politikai viharok, zátonyok és a katasztrofális kormányos, kapitány és matróz teljesítménynek köszönhetően örökre hullámsírba merül.     Forrás:Jakab Péter, Facebook. Láttunk…..
R.Farkas 2022.06.03 09:05:07
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Bizony, fél disznó a zsebbe..:-)
Kirill a magyar református pátriárka Nem mondhatni, hogy a magyar kormányfő és általa Magyarország megítélése ez idő tájt éppen csúcsokat döntögetne az európai közvélekedés és az európai „utca embere” szemében. Az Európai Néppárt korábban Fidesz szövetséges tagjai már nyíltan felteszik a kérdést,…..
Jönni és megzsarolni nagy, gonosz EU Mi is történt néhány órával később, hogy kihirdettük a háborús vészhelyzetet és kvázi áttért Magyarország a kontroll nélküli, rendeleti kormányzásra? Miniszterelnökünk kiállt és bejelentette, hogy a magyar emberek rezsicsökkentését megvédi, de bármi áron, (értsd…..
R.Farkas 2022.05.29 18:18:36
@élveteg: Pontosan, két évvel ezelőtt ez egészen pontosan így történt, Két hétre az audi visszafogta a termelést a magyar gdp pedig abban a hónapban, 1, 2 %-al esett. És ez csak az audi volt a teles magyarországi német ipar esetében ki lehet számolni mi történne.
Elég az orbáni álháborúkból! Kis túlzással állíthatjuk, hogy az épp beiktatásra került 5. Fidesz kormány legitimációját, a Fidesz pedig választási győzelmét a háborúval való riogatásnak és Orbán Viktor mindent felemésztő, tündöklő békeapostol beállításának köszönheti. kép: infostart Legalábbis…..
Márki – Zay és a teljesíthetetlen küldetés Aprócska hírként merült fel az országos médiában, hogy a legutóbbi közös miniszterelnökjelölt beváltja korábbi ígéretét és pártot alapít. „Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó”, tartja a mondás és Márk –Zayról, alkalmasságáról, messianisztikus…..
Oktatás és egészségügy önálló misztérium nélkül... továbbra is Felszállott immáron az a bizonyos füst és hosszas találgatás után Orbán Viktor miniszterelnök keretet hirdetett. Előzetes találgatások és esélylatolgatások után az 5. Orbán Kormány megalakul. Mondhatni meglepetések nélkül.          …..
Gyurcsány Ferenc húzz a f***ba! Néhai kommunikáció szakos tanárom hallgatóinak lelkére kötötte, hogy soha, semmilyen verbális vagy írott megnyilatkozásunkat ne kezdjük mentegetőzéssel, bocsánatkéréssel. A vulgaritást sugalló cím miatt én most mégis ezt teszem. Bár miután az ukrán Kígyó sziget…..
Orbán és Magyarország sorsa a francia elnökválasztáson dől el Avagy; Vigyázó szemetek Párizsra vessétek! Érdekes hangulat uralkodik az országban, mintha mindenki szép lassan ébredezne egy brutálisan átbulizott éjszaka után, ahol felébredt valaki mellett, akit nem ismer, keresi bizonyos…..
R.Farkas 2022.04.08 16:19:07
@gigabursch: Szerbia mióta fizet nekünk 1500 milliárd uniós támogatást? Szerbia mikor ad földalapú támogatást a magyar vidéknek? Nagyon jó, hogy barátkozunk velük, de összehasonlíthatatlan a jelentőségük az EU-hoz képest.
R.Farkas 2022.04.11 00:09:20
@ulpius66: Sajnálom, hogy nem látod az összefüggéseket, hála Istennek, más igen. Megjegyzem miért jó mazochistának lenni? Ha annyira gyatrákat írok, akkor mi a csudának olvasod folyton és minek fecsérled rá a drága időd? Olvass mást, ami tetszik, ami jót tesz a lelkednek, hiszen kék az ég és zöld a fű..., minek eszi valaki a tejbegrízt, ha ki nem állhatja, én ezt nem értem. Azt edd, amit szeretsz!
R.Farkas 2022.04.11 11:40:53
@ulpius66: Ajánlom figyelmedbe, www.valaszonline.hu/2022/04/11/kizarnak-minket-az-eu-bol-igy-hat-a-francia-elnokvalasztas-magyarorszagra/ Úgy tűnik más is rájott pár nappal később, amire én..
És akkor Brüsszelből lealázzák Orbánt, meg minket is…  Mindösszesen 2 napra volt szükség ehhez. Máris Elindult a jogállamisági eljárás Magyarországgal szemben.  Vígadja ki magát mindenki, de gyorsan. Terüljön az örömmámor, senki sem vitte el a fiainkat Ukrajnába golyófogónak, hurrá! (Amúgy sem…..
Ellenzékcsere? Ugyan már! Időre van szükség. Eltelik pár nap és győztesek és vesztesek szépen megemésztik, mi is történt 2022. április 3-án. Tarolt a Fidesz és tarolt Orbán Viktor. Ismét, talán sohasem akkorát, mint ezúttal. Úgy illik, hogy ezt mindenki elismerje és gratuláljon. Nyilván most…..
Fidesz ellenes hekker (ál)támadás, FÉLJETEK!   Azért az utolsó 3 napra csak összeállt a végleges kampánykommunikáció a kormányoldalon is, és szokás szerint nem változott semmit. Féljetek! Kedves szavazók féljetek, de szavazzatok ránk, mert mi megvédünk titeket. Annyi minden fenyegetett már…..
  Mit nekünk ukrajnai háború, mit nekünk energiahordozó válság, mit nekünk korrupció, nemzetközi helyzet, elszálló kamatok és Euró…, amikor a 2022-es kampány híre; Győzike belépett a Fideszbe!! kép; Nyugat Azért ez nem semmi. Ez minimum 100 ezer roma szavazat a mélyszegénységben élő borsodi,…..
R.Farkas 2022.03.29 13:37:40
@gigabursch: Szerintem csak szimplán röhögnek egy jót :-)
R.Farkas 2022.03.29 17:45:22
@ulpius66: Rájöttem, Te mazochista vagy, azért olvasgatod a blogomat:-) Vagy azért, mert pénzt kapsz érte.. Az előbbi esetben sajnállak, az utóbbiban főleg, hogy ilyen sz*r a munkád... :-) A 368-as euroról csak annyit, hogy talán elkerülte a figyelmedet, de az orosz -ukrán béketárgyalás nagyot lépett ma előre (ellenben a magyar jegybanki alapkamat, meg az infláció brutálisan felszaladt időközben, amit bizony majd a Te meg az én adómból fognak visszafizetni) Mindemmellett nagyon köszönöm, hogy ilyen nagy jelentőséget tulajdonítasz ennek a blognak. Őszntén jól esik!
Egyetlen kérdés Orbánnak és győz az ellenzék   Orbán Viktor csatába indul. Csatába a békéért. Csatába Brüsszelbe, miközben Ukrajnában van háború. Csatába a saját NATO szövetségeseink ellen… Akárhogy is nézzük, van azért ebben az egészben egy iszonyatos nagy adag abszurditás. Azt hinné az ember,…..