Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SX7

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv mindenkinek! Na elkezdődött újra a suli,mindenki nagyon boldog,hogy ismét jó sok napig egy marha nehéz táskát kell majd magával cipelnie és aztán dolgozatot írnia vagy felelnie!Én nem vagyok boldog emiatt és ha ti sem,akkor nézzétek meg a legújabb XBox 360 kalandot,mely oly…..
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
SX7 2008.08.29 18:46:43
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.28 15:33:00
A jó szándék megvolt. A tegnapi ötletet megvalósítottam, szerintem jó lett. Szerettem volna befejezni a videót, de nem ment. Gyakorlatilag amint szerkeszteni kezdtem az anyagot, jött a hibaüzenet. Tudom, hogy aki (még mindig) Movie Makert használ, az sikeres ember nem lehet. Jó…..
Nincs semmi gáz, élek, virulok. Az új videón dolgozom azóta is (ha éppen nem Superbutt koncerten vagyok). Elvileg ma már kész lehetne, de akadt egy kissé morbid ötletem a videóhoz, amelyet még meg szeretnék valósítani. Csak nem tudom, hogy hogyan, de azért össze fog jönni.…..
Sziasztok!Az augusztusra igért Vice City szeptemberben fog megjelenni, igyekszem még az első héten elkésziteni. Az ötletek már megvannak, 3 részesre tervezem, vmint kiadok hozzá egy bónusz videót is, de annak a témáját nem árulom el :) Hely úgy ahogy van a gépemen, szóval az sem…..
Fogalmam sincs már, hogy melyik oldalon, de azt mondtam, hogy a videóm csúszni fog egy hetet. Nem bírtam magammal, így elkészítettem a videóm, de még nincs 100%-os állapotban, kb. a felét le kell szinkronizálnom. Legkésőbb kedden már kapjátok is az új bemutatóm, amiről továbbra…..
Rossz PC Juniorok Szavazás 2008.07.09 10:13:00
Az Othala és Senshi Inoue által vezetett othala-senshi.blog.hu ismét asegítségeteket kéri, hogy milyen játék kerüljön bemutatásra. Ha ti is szeretnétek kivenni magatokat a "munkából" akkor nincs mit tenni, csak megnézni ezt a videót ami felkínál 5 játékot és…..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
A mester nem semmi akciót talált ki. Bár nem szeretném tudni, neki (és gyanítom jó pár segítőjének) mennyi olvasnivalója lesz... Stellás nyereményjáték a köbgyökön...(Kösz Fingós. Matekérettségim kettes lett anno.Az is világszenzáció volt)Szerintem elég hamar meg fogják…..
Update: Na, ma töltöttem fel jó sok régi videót, folytatás majd holnap. Sorrend kissé felbomlott, de a többrészes videók összevágásán még ügyködni kell... Jobboldali lista még nincsen aktualizálva, majd egyszerre fogom, ha megvan az összes.Jó hétvégétNem voltam tétlen, a…..
Igen emberek 9 videó Reactortól! Másfél óra szórakozás.....
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2008.07.06 13:20:00
Ha van egy dolog, amiben szerintem verem a Nerd-öt, az a rajongói videók. Láttuk már a második nyereményjátéknál is, de volt már szinkron "velem", mozifilm-ajánló stb... Kezdjük is DustFoxHun videójával, amelyben a zseniális Robot Chicken mintájára, elkészített egy…..