Regisztráció Blogot indítok
Adatok
setomikey

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na vajon melyik (már itt is bemutatott) játéknak a klónját mutatja be egy elég fura hangú alak? Nem sokat változtattak rajta, az biztos.  ..
Azaz még több "GÁZDÁÁÁM!" Ami nekem anno nem sikerült, az (BG)-nek igen, hiszen nemhogy el tudta indítani a játékot, simán elkezdte feltölteni a pályákat! Itt az első kettő, a többit a profilján találhatjátok. Nem semmi kitartás és valóban, játszhatónak tűnik...
setomikey 2010.06.03 22:17:42
@Haami: Tudom baratom, csak 1 megjegyzes volt, h kicsitt sok helyet foglal es sokkal kissebb helyre is elferne.
Toom, h a Wow nal is tele a kepernyo mindennel de ott azert mert annyi minden van de itt nincs olyan sok minden csak ami van az 2-3x akkoraba mint pl a Wow nal a cuccok arrol nem is beszelve, h sok az ures hely, szoval en csak azt mondtam, h jobban is megoldhattak volna es, h kisse zavaro ez de amugy a jatek tenyleg egessz jonak tunik :)
Ja es: A Wow nal pl van rendes terkep es megse foglal sok helyet [ezt ugy ertem, h ebben a jatekban pont annak nem hagytak sok helyet aminek lehetett volna] bar en nem jatszottam ezzel a jatekkal nem tudom, h itt mennyire fontos a talyekozodas a terkep alapjan, es ezeket nem is azert mondtam, h a jatekot fikazzam, csak elmondtam a velemenyem :)
setomikey 2010.06.03 22:32:45
@Trigal: Szivesen :) DOSBOX al indult el vagy a masik modszer? :)
Csak hogy érezzétek, hogy azért van valami haladás: Itt az új alany szenzációs intrója teljes terjedelemben  ..
setomikey 2010.05.31 21:49:21
@bellic: Nem, mert strategiat sem mutatott meg be :D :P
setomikey 2010.05.31 23:20:51
@sp0rt3mb3r: Az MANAGER jatek :)
Strategia peldaul a Starcraft, Warcraft [nem Wow], Red Alert, stb :)
setomikey 2010.06.01 00:30:51
@rammsteinfan: Hat vegulis igen, ez nezopont kerdese es vitathato is, mint ahogy az is, h egyesek szerint a sak logikai masok szerint meg strategia
Nos, jobb későn, mint soha. :)   Végre valahára itt vannak a pólók, amelyekre (legalábbis reakciók alapján) oly sokan vártatok. A Legend (L&C) webshoppal közreműködve csak erre a bazi nagy ronda GIF-re kell kattintanotok és már rendelhettek is. A GIF-ért elnézést,…..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.16 16:46:29
Jövő hét első felében várhatóan megjelenik az új videó, amely kb 14 perc körüli lesz. Megint marha sok dolgot vettem fel, már kész a trailer is, úgyhogy végre vége a vegetálásnak :)Amekkora szenvedés volt a Lula, annyira jó megint videózni :)..
Nem, nem. Ez nem megint valami szivatós hülyeség, ez kivételesen most egy jó dolog! Emlékszem, hogy a HEAT videóimnál elég sokan megjegyezték, hogy egész jó zenéje volt. És valóban, gyakorlatilag (csak) arra nem lehetett panasz. Jó kis pörgős, riffes számok. Így gondolta ezt…..
Nagyon sokan udvaroltak nekem, hogy Történt, hogy pár hónapja, hogy adjam már oda a 10 Most Wantedet, vagy hol lehet megvenni. Egy idő után úgy voltam vele, hogy igazából úgysem akarok ezzel többet játszani, 2x végigvittem, az bőven elég volt, úgyhogy legyen már másnak is meg az…..
Sok a Snajperes hír, de ezt még muszáj kiraknom. Érdekes történet Nicolas19-tőlEgy ügyvédi irodában dolgozom gyakornokként, és sokszor írok fizetési felszólításokat elítélteknek, lemásolt zenék, filmek, szoftverek ügyében. Nemrég került a kezembe a Sárvári Városi…..
setomikey 2009.04.29 16:12:42
@Tomlion: honnan? en sehol sem talalom...
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..
Most nem fogom elárulni, hogy hogy találhatod meg a kép lényegét, de a címben elárultam, hogy mit kell keress...
A mai képet Blackhawk küldbe be nekünk: "Az unalom nálam sem volt tétlen, és ezt a képet csináltatta meg velem :) Úgy érzem több opcsal is van benne, mert nagyon zavarja a szememet :) de így hirtelen csak egyet tudok mondani mindenkinek: egyetlen görbe vonal sincs a képen!…..
Mostmár azért havonta egyszer-kétszer bejön egy-egy Earth-ös kép. A main például egy szellem-repülőt láthatunk...
setomikey 2009.04.03 14:43:46
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Azért írtam halakat, mert én először delfinnek akartam volna nevezni őket, de nem vagyok biztos benne, hogy azok, ezzel a nagy szarvval. Mindegy, hányat láttok belőle? :)..
A mai képen minden feliratból áll. Mármint minden tárgy az angol nevéből van megalkotva. Érdekes megvalósítás, sajnos egy két helyen annyira pici, hogy nem lehet kiolvasni.Egyebek közt meg ma vagyok 25 éves, rohamosan öregszem :D..
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
Hogy mennyire lehet komolyan venni a bulvármédiát, azt szerintem már eddig is illett tudni. De ez...Most olvastam egy e-mailt "Ányy" nevű kommentelőmtől (nagy köszönet!) és majd kiesett a müzliszelet a számból.Ha esetleg valaki nem értené a lényeget:Decemberben…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.01 18:55:00
Nos kedves mindenki, most jött csak el az idő, hogy kicsit pihenjek én is, úgyhogy egy hétig szigorúan számítógép-nélküli vakációzás lesz. Előre betápláltam pár bejegyzést, de válaszolni, reagálni nem fogok tudni. Aki teheti, az legyen szíves ne írjon ez idő alatt e-mailt.…..
setomikey 2008.09.02 11:49:53
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.28 15:33:00
A jó szándék megvolt. A tegnapi ötletet megvalósítottam, szerintem jó lett. Szerettem volna befejezni a videót, de nem ment. Gyakorlatilag amint szerkeszteni kezdtem az anyagot, jött a hibaüzenet. Tudom, hogy aki (még mindig) Movie Makert használ, az sikeres ember nem lehet. Jó…..
Nos, hát nem kis munka volt, de feltöltöttem az eddigi összes videómat! A Fix.tv-s különkiadás illetve a második nyereményjáték hiányzik még, de ezeket majd később valamilyen formában. A jobboldali lista (Eddigi videóim) újra aktuális. Ha esetleg valamit rosszul linkeltem be…..
Nem hiszem, hogy bármit is kell írnom ide. :D..
setomikey 2008.07.14 08:49:51
Rossz PC játékok sorozat Hurrá 2008.07.07 07:11:00
Youtube leszedte az összes videómat és törölte profilomat. Erre aztán jó kelni hétfőn! :)..
setomikey 2008.07.07 19:09:56
s Youtube egy nagy kalap SZ@R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!