Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laylla

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Praxis blog,   Régóta lelkes olvasótok vagyok, és ha arra érdemesnek találjátok, megjelenhet a blogon az én pozitív történetem is név nélkül. Igyekszem úgy leírni ahogy én azt megéltem.     2010. szeptemberében terhes lettem. Örömünk leírhatatlan volt,…..
Mötley egyéves születésapja alkalmából (kb. most lehet a doki szerint) megörvendeztetett egy fasza kis éjszakával és három-négy, jó mély karmolással, mindezt azért, mert minden istenverte szobamacska egy álruhás Kittenberger Kálmán. A tegnapi éjszakát ő egy fenyőfán, én meg…..
Egy Index-közeli macska sorsáról szeretnénk beszámolni, aki ugyan most Index-közeli, de valójában valaki másé és feltehetően elcsatangolt. Újpesten találtuk, Roberta így számolt be az eseményekről: "Reggel lementem a boltba a szokásos tej-cigi kombomért. Tibi ajtaja kinyilt…..
A Másfélmillió lépés Magyarországon-ról szóló cikksorozatunk első és második részéből megtudhattuk, hogyan született a sorozat ötlete, hogyan folyt a két évig tartó előkészítő munka, és hogy milyen felszereléssel forgattak, illetve túráztak a csapat…..