Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pcmentor

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennél érdekesebb dolgok most nincsenek a kínai boltok polcain...
Pár hete az egyik csoportnak, akiket tanítottam, azt javasoltam amikor a házidolgozatot feladtam, bátran próbálják meg megíratni mesterséges intelligenciával. Az MI, vagy angolosan AI (én ez utóbbit használom a sok angol nyelvű cikk miatt, amit a témában látok), tavaly ősszel úgy robbant be, mintha…..
  Mint mindenki, én is túl sok időt töltök a gép előtt ülve, de igyekszem leszokni erről. Az utóbbi időben ugyan értem el részsikereket, de még van mit tennem. Mindeneesetre odáig már eljutottam, hogy nem olvasok olyan tartalmat, ami hatás- és kattintásvadász címmel van ellátva. Ezért igyekszem…..
Mr. Hunt, magának van még egy küldetése, mit gondol így hatvanon túl is menni fog? A világ megmentése a tét, persze, csak ha vállalja...
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
SEO Tanácsadó: A Weboldalak Láthatatlanságát Megtörő Varázslója   Az online jelenlét ma már kritikus tényező a vállalkozások sikerében. Egy jól megtervezett és hatékonyan működő weboldal segíthet abban, hogy a cége megtalálható legyen a digitális térben, és elérje a potenciális ügyfeleket. Azonban…..
pcmentor 2023.10.24 23:06:16
Minél több helyre engedjük be az életünkbe a számítógépet vagy internetre csatlakoztatott okos eszközöket, annál több biztonsági veszélynek tesszük ki magunkat. Például a telefonod is folyamatosan "lehallgat", ha nem megfelelők a beállítások. Mi az, hogy lehallgat? A telefonod egy kitűnő…..
Családi idillel kezdünk: Apa tanítja lányát gitározni. Hamar átvált azonban a jelenbe a képsor, így kiderül, az idilli képek már a múlté, csak visszaemlékezések, Apa már csak egyedül pengeti a húrokat. Hirtelen váltással máris a bosszú pillanatait láthatjuk,…..
pcmentor 2019.10.29 16:57:10
Anna is rájött, hogy kizárólag úgy érdemes feladni bármilyen számítástechnikai eszközt futárral szervizbe, ha lefotózza/videózza a becsomagolást. Különben vagy eltűnik belőle valami, vagy, mint esetében történt, pozdorjává zúzták a laptopját, amit 70 ezer forintért…..
pcmentor 2019.10.29 16:55:46
Az amerikai nézők már elbúcsúztatták az itthon Agymenők címen forgalmazott sorozatot, a Comedy Central pedig ma este fogja, stílusosan, tegyük hozzá gyorsan, hiszen ma reggel nyolctól este fél 11-ig csak erről a sorozatról szól a csatorna. Reggel nyolctól régebbi részek ismétlésével hangolnak, majd…..
A laptop nagy előnye, hogy akkumulátorával bárhol használhatjuk. Ha ez az akkumulátor jól működik, akkor órákon át tudod használni. Viszont ha ez az időtartam elkezd lerövidülni, majd végleg tönkremegy az akkumulátor, akkor olyan lesz, mint egy átlagos asztali gép. Hogyan tudjuk megnövelni és minél…..
Az e-mailek fontos részei mindennapi életünknek, mégis kevesen gondolunk bele, miként biztosíthatjuk fiókjainkat a jelszavak beírásán túl. Aminek meg is van a hatása: nemrégiben derült fény egy hatalmas adatlopási esetre, amelynek keretében 773 millió e-mailcím és 21 millió jelszó került…..