Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChillOut

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit úgy érzem magam, mint Carrie a Szex és New York-ban, csak velem nem cetlin szakított az ember, hanem messenger üzenetben. WTF??? Értem én, hogy a social media korát éljük, de annyit nem érdemel egy emberi lény, hogy megtiszteljük annyira, hogy face to face elmondjuk neki, hogy sorry,…..
ChillOut 2020.06.27 16:17:06
@pszabyna: Szia, itt igazából csak próbáltam párhuzamot vonni.Nyilván tudom, hogy akkor, amikor a sorozat játszódott, még nem éltünk így a soial media világában. Szófordulat volt. Az, hogy "nem lehet tisztességesen szakítani", azért megcáfolnám, mert felnőtt embereknek meg kellene tudni normális keretek között beszélni az ilyet. Főleg, ha már nem tinik, és van mögöttük pár kapcsolat. Szerintem. A folytatás hamarosan várható, mert nyilván ennyivel nem lett vége a story-nak... :D
ChillOut Hát ez is eljött 2020.06.01 21:30:41
Sziasztok,   egy éve... majdnem pontosan egy éve írtam meg az első és egyetlen bejegyzésem. Hát nem kapkodtam el a második bejegyzést maradjunk annyiban. :D Úgy indult, hogy ez majd egy jó kis utazós blog lesz. Hmm... hát tévedtem... Rengeteg minden történt, de talán a legfontosabb, hogy…..
ChillOut Első bejegyzés 2019.05.24 17:04:38
Sziasztok,   szeretek kirándulni, sütni, főzni, és ezt szeretném Veletek megosztani. Minden, ami kikapcsol, vagy épp megihlet. Igyekszem mindenben, és minden napban meglátni a szépet és jót. Na persze, ez nekem se sikerül mindig, nekem is vannak rossz (olykor nagyon rossz) napjaim, de lehetőség…..