Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antiszociálisCDtok

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lakástalkshow idei évada eddig nagyon jól alakul, Lovász László valahogy pont olyan arcokat szedett össze hozzá, akik engem is érdekelnek. Ma este a Viasat3 műsorán Mucsi Zoltán lesz terítéken, aki már 60 éves basszus, öregszem. Ő is őszintén beszél majd sok mindenről,…..
antiszociálisCDtok 2018.01.26 10:51:30
Segít a FOX, öt videóval, amivel képbe kerülhetsz az eddigi eseményeket illetően. Nekem nem nagy truváj egyik sem, de én a rajongótábor azon részét képviselem, aki folyamatosan reménykedik abban, hogy előbb utóbb megint lesz olyan fasza a sorozat mint az első évadban volt, vagy a harmadikban, vagy…..
antiszociálisCDtok 2017.10.20 23:11:59
Augusztus 28. az őszi tévés évad elindulásának és életem megkeserítésének napja, hiszen indulnak a kertévék őszi szórakoztató műsorai. Első körben arra számítottam, hogy a TV2 Ázsia Express című napi realityje is ekkor indul, de egyelőre nem látom a gridben. Ez vagy azt jelenti, hogy nagyon szar,…..
antiszociálisCDtok 2017.08.15 10:16:09
@Ashley2008: az Éjjel-nappal Balaton a szupertv2-re jön
Az ATV Egyenes beszéd, korábban Start és Szabad szemmel című műsorait vezető, és a tegnapi nappal a tévétől távozó Mészáros Antónia azt nyilatkozta a comment:com-nak, hogy egy ideje már érlelődött benne a döntés, hogy valami mással, társadalmi ügyekkel foglalkozzon, és többet tehessen, mint egy tv…..
antiszociálisCDtok 2017.07.12 09:13:05
@autosvilag.com: azért Demcsáknál alkalmasabb személyt is találhattak volna
Egy dolog biztos: szemetelni nem csak nem szép dolog, de szabálysértés is, amiért bírság járhat. Hogy ezt utólag lehet-e egy papírdarabról készült fotóva bizonyítani, és mi van, ha az ember nem kifizetni, hanem leülni akarja, no meg pláne, hogy ez büntetett előéletnek számít-e, mi nem tudjuk, de…..
antiszociálisCDtok 2017.06.02 09:31:55
@Rohadt genya: Fateromnak egyszer biciklizés közben belerepült valami a szájába, kiköpte. A mögötte jövő rendőr látta a kocsiból, hogy köp és jól megbüntette szemetelésért (vidéki kisváros valamelyik sokadrendű utcája). Fater leközmunkázta a büntit, villanyszerelő, úgyhogy polgármesteri hivatalban meg az idősek otthonában cserélgetett kapcsolókat.
Fotó: Bődey János / Index Vujity Tvrtko hazatér Amerikából, az ATV-hez igazol, ott pedig előbb megkapja Kálmán Olga korábbi műsorát, az Egyenes beszédet, aztán később saját műsort is indít - írta meg a Blikk. Az értesülést Németh Szilárd, a csatorna programigazgatója is megerősítette a lapnak:…..
 A fogyasztói jogok, mint általában bármi, ami törvényileg van körbebástyázva, igazából csak akkor számítanak, ha baj van. Ha a mosógép 6 éves, és szuperül mos, kit  érdekel, hogy 1 vagy 5 garancia volt rá?  Viszont, ha beüt a ménkű, egyből fontossá válnak a részletek. Nem árt tudni például, hogy…..
antiszociálisCDtok 2017.05.24 16:20:53
@melaena: ez azért nem egészen van így, rájzennél például hoz pár fpst a magasabb frekvencia
Megesz minket a sárga irigység, hogy sohasem lehetünk egyszerre olyan sikeresek és egyenes emberek, mint Szöllősi György, a felcsúti akadémia korábbi kommunikációs főnöke, akinek összejött az a páratlan bravúr, hogy egyszerre főszerkesztője a FourFourTwo-nak (aminek a szerkesztősége konkrétan a…..
  Kezdjük egy disclaimerrel: a zsűri, illetve előzsűri, azaz mégilletve válogató jómunkásemberek, a feladatát határidőre elvégezte. Mindenki lelkiismeretesen elolvasott minden őrült ötletet, még azt is, amiben éles lőszer használatát javasolta viccesen(?) egy jelentkező, de erről majd mindjárt.…..
A 24.hu írta meg, hogy egy budapesti általános iskolában tanuló diák azt állítja: a Maradj talpon! felvételén napi 3000 forintos, órabérben 315 forintos összegért (fél tíztől este hétig forgatnak) tapsolták vörösre a tenyerüket. Az MTVA a műsort az Apropó Média Kft-vel gyártatja, a TV2-s gazdasági…..
antiszociálisCDtok 2017.05.10 16:32:17
@Circus:
A kis kópék az aláírás mellé még céges pecsétet is hamisítottak.
Legutóbb Jáksó volt az, aki konkrétan a sajtónak tulajdonította egy grandiózusnak tűnő ötlet bebukását, ő a Marslakók című elképesztően alacsony színvonalú (direkt nem azt írtam, hogy fos), pénzszivattyúnak használt sorozat földbeállását követően nyilatkozta azt, hogy a sajtó miatt bukott meg.…..
antiszociálisCDtok 2017.04.25 16:13:28
Rossz szomszédság török átok, a rossz bérlőre meg nincsenek is szavak, nem beszélve a kirakhatatlan bérlőről, aki minden tulajdonos rémálma. Nem fizet? Lelakja a kecót? Folyamatosan feszkózik a szomszédokkal? Gyanús elemek járnak hozzá? Ezeknek töredéke is elég ahhoz, hogy az ember meg akarjon…..
Az MTVA-nak gyorsan meg kell találnia a Maradj talpon! új műsorvezetőjét, ha leállás nélkül akarja pótolni a nemrég felmondott Gundel Takács Gábort. Két lehetséges utódot is próbafelvételre hívott be a köztévé a Bors szerint: az egyikük Kovács Kokó István, a másik pedig Héder Barna, kettejük közül…..
antiszociálisCDtok 2017.02.17 15:52:18
Közösen készít minisorozatot a 2016-os amerikai elnökválasztásról a Zero Dark Thirty - A bin Láden-hajsza forgatókönyvírója és producere, Mark Boal és Megan Ellison. A sztorit Boal írja, aki az iraki háború alatt játszódó, A bombák földjén című film forgatókönyvén is dolgozott (ez szintén egy…..
A Rick és Morty az elmúlt évek magasan legviccesebb, legeredetibb felnőtt rajzfilmsorozata, ami mindössze két év után akkora kultuszt teremtett maga körül, amihez hasonlót talán az Archer óta nem tudott senki a műfajon belül. Azonban hiába a hype, a készítők jelezték, hogy a második évad után…..
antiszociálisCDtok 2016.12.28 13:54:20
Facebook-bejegyzésben kiáltja az éterbe bánatát és elkeseredését az ATV vezére. Oka természetesen Kálmán Olga váratlan távozása...
antiszociálisCDtok 2016.12.19 15:47:20
A The Grand Tour első adását nézve végig az az érzésem volt, hogy ezt már láttam valahol, majd az, hogy ezt már nagyon sokszor láttam valahol, és ezen az sem változtatott, hogy három vendéget, Armie Hammert, Jeremy Rennert és Carol Vordermant csak azért igazoltak le az első adásba, és “nyírták ki”…..
antiszociálisCDtok 2016.11.29 08:55:00
@sixx: érdekes, én pénteken még tudtam regisztrálni
Az ilyen a világon nincs című, többfelvonásos bohózatunk mai szereplői a közmédia és az azt (is) felügyelő Médiatanács (beugrik Karas Mónika). Az élet írta darab azzal kezdődött, hogy annak idején törvénybe, mit törvénybe, MÉDIATÖRVÉNYBE foglalták, hogy A közszolgálati médiaszolgáltatás célja a…..
antiszociálisCDtok 2016.11.04 13:05:46
@Dizavul: 2016 van, nem 2002
A Magyar Instagram Körkép felmérése alapján a TV2 Instagram oldala került a médiumok toplistájának első helyére, 60 800 felhasználó követi, a Sztárban Sztárt pedig 50 600. A Twitteren 318 000 követőjük van, csak Palvin Barbi oldala sikeresebb hazai viszonylatban. A YouTube-on…..
antiszociálisCDtok 2016.10.23 15:23:14
@Dave_bloghu: random megnyitottam párat, mind 2016 októberében regisztrált
Javában zajlik az Edinburgh International TV Festival (amire jövőre mi is akkreditáljuk magunkat), ahol Andy Wilman, a The Grand Tour című autós magazinműsor producere árult el pár dolgot a műsorról. Vázlatpontozunk, olyan sok mindent azért nem mondott. Ez ugye az a műsor, amit…..
Aki eddig a Fásy Mulató és a Zeneexpressz miatt vett csak tévét, az adja el a picsába, mert elkaszálták mind a kettőt, november 30-tól baszhatjuk az igazi mulatást...
antiszociálisCDtok 2016.08.25 14:58:12
Ha minden igaz, az RTL-nek is lesz egy olyan műsora, amiben híres emberek más híres emberek zeneszámait adják elő - annyi különbséggel, hogy a Lip Sync Battle nevű formátumban az énektudás nem számít majd, mert playbackre megy az egész, sőt, ez a lényege. Szóval mielőtt a szegény ember Sztárban…..
antiszociálisCDtok 2016.08.24 11:09:20
Két bombahírt jelentett be nemrég a Deadline, miszerint tévésorozat készül a négy Oscar-díjat kapó A tégla c. Martin Scorsese-filmből, illetve Guy Ritchie kultikus Blöffjéből is. Utóbbit az Amazon rendelte be, előbbi pedig majd a Sony saját streamerén, a Crackle-ön lesz látható...
antiszociálisCDtok 2016.08.24 10:59:52
A Top Gear legutóbbi, 23. évada, az első, amiben nem Clarkson, Hammond és May volt a műsorvezető, elég döcögősen indult be, és akkor még nagyon óvatosan fogalmaztunk, hiszen a kritikusok rühellték, a nézők meg az első rész után menekültek tőle. A forgatás sem volt zökkenőmentes, az új formátumban a…..
antiszociálisCDtok 2016.08.11 20:58:08
@a8zoli: mondjuk nem tűnik úgy, hogy nagyon rászorulnak www.youtube.com/watch?v=LYy-sup_tzQ

Nem úgy volt, hogy LeBlanc több mint egy (nekem három rémlik) évadra írt alá a topgearhez?
A közmédia is kihirdette az olimpiai keretét, melyben nincsenek nagy meglepetések. Az Eb-hez képest annyi a nagyobb változás, hogy Gundel Takács Gábor ezúttal nem csatlakozik a kommentátorokhoz, hanem a műsorvezetők csapatát erősíti. Az augusztus 5-én kezdődő riói olimpiáról az M4 Sport, az újonnan…..
antiszociálisCDtok 2016.07.29 13:51:42
:(