Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HarryKlein

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Ági szerint ez csak egy apróság, de egy fehér megrendelést feketében teljesíteni pont nem kicsi különbség. Sajnos a fogyasztóvédelmi jogok érvényesítéséhez ideg is kell, de mindenkinek javasoljuk, hogy vegyen egy nagy levegőt és először is mehet írásban a panasz, aztán meg jöhet a…..
  Feneketlen panaszarchívumunkból előkeveredett egy nyár eleji eset, amit - mivel elég vérlázítóan hangzik, a honlap él, az árak sem változtak rajta - úgy döntöttünk, kitesszük. Egyúttal szeretnénk jelezni a repteritransfer.hu-nak, hogy nem azt hívják dinamikus árképzésnek, amit csinált, ha esetleg…..
HarryKlein 2019.10.18 10:40:02
HarryKlein 2019.10.18 14:49:32
@Bálintka.: na jó, ez mondjuk lehet, bár a 6800 huf az már közel van taxi tarifahoz mondjuk dél Pestről.
Nincs egy hete, hogy hosszasan okoskodtunk arról, honnan ismerhető fel az a webshop, ahonnan nemhogy rendelni nem szabad, de megnyitni sem az oldalát. Hát a Gearbest.com-on még a Homár gyanakvásból olvasztott és szkepticizmussal csiszolt nagyítója sem nagyon lát kivetnivalót: ez az egyik legnagyobb…..
HarryKlein 2019.10.15 20:19:55
@Horváth Toya: jó, de neked jobb ettől?
Te nem csinálnád, ok, de ez nem fogyasztóvédelmi kategória.
Ugyan az akciós termékek általában gyorsan elfogynak, főleg ha olcsó eperről van szó, de mi van akkor, ha az akció csak az újságban létezik? Ha sosem volt olcsó eper? Vagy ha már egy ládával kiraktak, mehet a reklám? Nem gyanús ez? Csak engem háborít fel teljes mértékben,…..
HarryKlein 2019.06.05 12:56:38
@Fekete Krindusz: Egyszerűen nem értem, miért kell a másikat csesztetni.
Nem az a kérdés, hogy mennyire kell igyekeznie a poszternek, hanem hogy elfogadható-e ez a kereskedelmi gyakorlat.
Mit tehetünk akkor, ha az applikáció rossz pakolási zónába helyez, de nem vesszük észre és ezért más összeget fizetünk a parkolásért, aztán meg jól megbüntetnek? Hát azon kívül, hogy megírjuk a Homárnak, sajnos nem sokat. Megosztok egy terézvárosi parkolás történetet aminek az elszenvedője…..
HarryKlein 2019.05.23 19:38:12
@Snagal: Nem, legyen az, hogy kifizeted a különbözetet, meg valami adminisztrációs díjat, hogy azért érezd, hogy figyelni kell. Aztán ha esetleg ilyened van sok, akkor a sokadikat már nem fogadják el.
De ez így olyan, mint amikor valami balkáni rendőrség értelmetlen táblákkal provokál, amitől ha eldurran az agyad, akkor előkerülnek és a szabályokról magyaráznak, pedig mindenki tudja, miről szól a történet. Itt is világos.
Ha még az ügyfélszolgálatis is beismeri, hogy ez így nem frankó, akkor nem kéne valami megoldásnak lennie?
HarryKlein 2019.05.23 21:49:58
@Snagal: Persze, lehet kifogásokat találni, hogy miért szopat halálra a hatóság, de próbáljunk már meg arra koncentrálni, hogy ez nem egy lehetetlen feladat. Merthogy nem az.
Ló Géza ezzel a személyivel ebben a hónapban ötödször keveri össze kőbánya alsót a várral. Nem fogadjuk el a méltányossági kérelmét, viszlát.