Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsigó Dávid

16 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az online hirdetés fogyasztókra gyakorolt hatását nagyban befolyásolja a médiafelület tematikája, az általa elért közönség és a felhasználóknak az adott médiumhoz való viszonya, de fontos szerepet játszik a használt kreatív formátuma és pozíciója is. A CEMP Sales…..
A P&G megbízásából első alkalommal fut full-screen szponzoráció a Díványon. A CEMP nőknek szóló kiadványának minden oldalát legújabb termékével, az Active Gel kapszulákkal díszíti az Ariel. Hirdető: Procter & Gamble Kampány: Ariel Active Gel Médiaügynökség: MC…..
Nemrég ünnepelte egy éves születésnapját a hazai sörkultúra egyik letéteményese, a Gösser Folyékony Kenyér blogja. A Folyékony Kenyér a szponzorblogok egyik legjobb példája: érdekes témát dolgoz fel a legkevésbé sem pr-szagúan, a szerző lelkes és élvezetes…..
A nyári forróságot kihasználó közösségi kampány indult az Indafotón a Piros Pöttyös új termékének népszerűsítésére.A Pöttyös Guru a kommunikációját egy fotópályázattal terjesztette ki az online közösségi térre. A Fesztblogon és az Index egyéb felületein futó…..
Az Index Belföld rovatán sétáló éhes kisfiú - jobb híján - kiharapja a bal felső sarokban lévő Címlap és Belföld linkeket az oldalból, majd megjelenik a nekünk szánt jó tanács: "Ne falj fel mindent, ami az utadba kerül" és végül a TUC keksz logója. Az első…..
Egy kivételesen inspiráló prezentációt fordítottunk le a 2010-es AdAdge Digital konferencia előadásai közül. Ashley Ringhouse "A jó digitális kreatív 6 alapvető tulajdonsága" című prezentációjában a sikeres tervezéshez szánt ötleteit mutatja be látványos példákon…..
A Mazda megbízásából júniusban újra full-screen szponzorációs kampány futott a CEMP SH felületén, ám ez alkalommal nem a Sportgéza, hanem a Totalcar két oldalát színezte át  a hirdető. A kreatívok a Mazda 6-ot és az autógyár 90 éves jubileumát hirdették ezzel a…..
A videópályázatok tipikus kockázata, hogy hány videót fognak beküldeni a "júzerek", és mit fognak benne mondani a márkáról. Ebből a kérdésből pedig következik, hogy melyik hirdető fizetne milliókat egy kampányért, amiről nem tudja biztosan, hogy mit kap cserébe.…..
A különböző platformokra szánt videók közötti különbségekről szóló kerekasztal-beszélgetésen a CEMP kreatív igazgatója, Bazsó Gábor elmondta, hogy jelentősnek látja az eltérést az internetes és a tévés tartalomgyártás között. Bazsó meglátását Bárdos András azzal…..
A konferencia első előadásában Varga Károly (Medián) arra kereste a választ, hogy mi határozza meg egy online hírvideó látogatottságát. Ahogyan az írott cikkek esetében, úgy a videóknál is a következő paraméterek a legmeghatározóbbak: a hír témája a közlés…..
A bloggerek bevonása a vállalati kommunikációba a „korral haladó” pr-esek és marketingesek egyik nagy vágya. Kevesen tudják azonban, hogy hogyan szólítsák meg a bloggereket és főleg hogyan vegyék rá őket, hogy foglalkozzanak egy témával. Ennek egyik eszköze…..
Mint azt az elmúlt hónapban is olvashattátok, jelentős fejlesztésekbe kezdtünk az Fórumokon. Reményeink szerint Ti is tapasztaltátok, hogy a Fórumok jelentősen stabilabban, gyorsabban szolgált benneteket az elmúlt hónapban, mint annak előtte. Júliusban a teljes rendszer…..
Ma délután 12:00 kezdettel új rendszerkomponenst élesítünk a Fórumokon. Ez az első lépése annak a sorozatnak, mely a korszerűbb rendszerháttér megteremtése felé mutat. A komponensek beállításait csak az éles rendszeren tudjuk véglegesíteni, így az elkövetkező napokban…..
Átvágó Bezárt az Átvágó 2009.03.13 13:24:34
Kedves játékosok!Az Átvágó január 23-án bezárt. Nagyon izgalmas hónapok állnak mögöttünk, de sajnos a rendszer nem felelt meg minden elvárásunknak, amit az egyre alacsonyabb érdeklődés is jelzett számunkra. Köszönjük mindenkinek a részvételt és gratulálunk az…..
sandbox ip cim script.cmd 2008.10.28 17:34:00
@echo offrem ip cimek megjelenitesenetsh interface ip show ipaddressrem tcp kapcsolatok megjelenitesenetsh interface ip show tcpconnrem udp kapcsolatok megjelenitesenetsh interface ip show udpconnrem ip cim, maszk es atjaro setnetsh interface ip set address name="Helyi kapcsolat"…..
sandbox poll-r újra 2008.12.16 10:43:00
wtf ..
Zsigó Dávid 2008.12.18 16:34:30
Zsigó Dávid 2008.12.18 17:53:42
Blog.hu segítség Desk Diary 2008.12.03 16:54:00
Ezt a sablont nem tudod egyszerűen módosítani (a színeket természetesen lehet, de a grafikus elemeket nem érdemes). itt is igaz, hogy a módosításhoz előbb át kell másolni a sablont a saját sablonok közé, erről és általában a szerkesztésről itt olvashatsz. A jobb felső sarok…..
Zsigó Dávid 2008.12.05 14:25:47
Kedves résztvevők, drága bloggerek! Köszönjünk mindekinek a részvételt, most végre eljött az igazság pillanata. A sorsolás sikeresen befejeződött, megvannak a nyertesek. Tadaam! Az Ipod Classic-ot nyerte: photobox.blog.hu Az egyik Ipod nanot nyerte: nagymosoly.blog.hu A másik Ipod…..
A játék lezárult, a Szuperállást a mai nap folyamán levesszük a blogokról és az adminoldalról. Úgy tűnik a friss Ipodokra ráharaptatok, ugyanis sokan beszálltatok a nyereményjátékba. A sorsolásra október 3-án, pénteken 16:00 kerül sor. A nyertes blogok nevét itt a…..
A mai naptól a Fórum főoldalán már az IndaPassoddal is be tudsz lépni. Létrehozhatsz az IndaPassod alatt új fórumos nicknevet, vagy összekötheted korábban használt fórumos nickneveddel. Vagyis új fórumos életet is kezdhetsz, de a régit is folytathatod, immár az IndaPassod alatt.…..
A szerkesztő felületen keresd meg azt a részt, ameddig a bevezetőt szeretnéd látni, és nyomj rá a "Tovább gomb"-ra, amit fent, a szerkesztő eszközökben találsz vagy jobb gombot nyomva a szerkesztő felületen, a felugró menüben Fontos megjegyezni, hogy ezt csak a blog…..
A blogoláshoz hozzátartozik az is, hogy a bloggerek előszeretettel módosítgatják, csinosítgatják blogjukat. Ehhez pedig némi html/css ismeretre is szükség van. Összeállítottunk egy segédletet, melyben részletesen elmagyarázzuk, hogy hogyan működnek a blog.hu-s tagek. Tanulásra…..