Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DJ SANYEE

0 bejegyzést írt és 253 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Már készült egy Doom 3 szinkron, amely szerintem ahhoz képest, hogy amatőr projekt volt, igen tetszetősre sikeredett. Én is részt vettem benne és szerintem remek móka volt. Örülök, hogy így döntöttem. A Doom 3 kiegészítőjéhez (Resurrection of Evil) szintén készülőben van…..
Nagy nehezen végre sikerüt döntést hoznom, de el kell mondanom az unalomig ismételt sablonszöveget, hogy sok ember megérdemelte volna... Az ugrás után láthatjátok az értékeléseket és végül a nyertest.   Összesen 52 videó érkezett, amelyeket itt megnézhettek 17 kép, a…..
DJ SANYEE 2011.01.18 12:43:29
@Rezső96: Nekem is volt egy rubikkockám amit sose bírtam kirakni, aztán egyszer véletlenül elejtettem az ABC-ben, és összeragasztottam rendesen.
DJ SANYEE 2011.01.09 01:00:43
@Mihalyovsky: Igen.
Na a nyereményjátéknak vége, kíváncsi vagyok szavazás lesz, vagy Freddy választ győztest.
Sokan e-mailen küldik el a videójukat, holott a felhívásban mondtam, hogy Youtube-os válaszvideóként kell pályázni. Gyanús volt ez nekem, hogy miért mondják olyan sokan, hogy nem találják és rákeresve nem is csodálkozom ezen.A video response kifejezés megszűnt, hanem lett…..
Amire én még nem vettem rá magam, azt megcsinálta 'kurtis2221', ugyanis Youtube-ra feltöltötte a teljes játékmenetet. Gratula. Bár a végső pályák élvezhetőbbnek néznek ki, mint ahol én abbahagytam, nem hinném, hogy így már én is nekiállnék. Itt a végső pálya, amely…..
ILYEN NINCS! Helló Freddy, Tomek vagyok!   A repülés taktikát alkalmazva próbáltam a háztetőkön keresztül eljutni a pálya végére és olyan "sormintát" láttam ami nagyon ismerős volt :D ..
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.11.17 21:22:00
Holnap este kikerül az új videó. Nem hiszem el, hogy már megint egy hónap telt el a legutóbbi óta... Ezúton is elnézést.A videóról nem kerül ki trailer, mert egyidőben felkerül Youtube-ra is az egész. A videó hossza majdnem 14 és fél perc.20:07: Későn értem haza, csak most…..
Dénes találta ezt a gyöngyszemet egy 2002-es kiadásból. Külön felhívnám a figyelmet a fenti szövegre (Rózsaszín oldalak) :D Tehát ezt a szerkesztők szerint a lányoknak ajánlják? Kép nagyítható  ..
Dénes küldte mindkét képet. Köszönöm! Képek nagyíthatóak   ..
DJ SANYEE 2010.11.12 08:43:54
@Dexter1981: Szerintem mert felrobbant benne a bomba.
Lehet jó sokat röhögni, de tényleg. Kösz a linkért Georgie  ..
Igen, még mindig tolom a 06-ot és egy Amica Wronki-Orlando Pirates meccsen már örültem, hogy gól, erre döbbenetemre a fantomkapus hárított...Igaz, csak elsőre Mielőtt kérdezné valaki, hogy mi a zene: H-Blockx - Move  ..
Tegnap valamelyik szupermarket reklámújságában láttam a következőt és azt hittem rosszul látok... Kérem szépen, most már Bungee Jumping szimulátor is van. Hogy valaki kukásautót, traktort (stb) akarna otthon kipróbálni, azt még úgy ahogy megértem. De hogy a túróba lehet…..
DJ SANYEE 2010.11.03 17:34:26
Legalábbis a visszajelzésekből ítélve a napokban megérkeztek a pólók a leendő tulajdonosaikhoz. Ugyebár ez volt a kukás motívum utolsó lehelete, többet már nem lehet belőle rendelni. A "Vérző Busz" még kapható egy ideig. Nagyon köszönök minden rendelést,…..
DJ SANYEE 2010.09.10 21:56:09
Küldte: Gábor  ..
DJ SANYEE 2010.08.29 20:15:11
@h.ambrusz: Egyik ismerősöm lefejelt egy talicskát, és úgy tört ki az elülső foga.
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.08.24 16:07:00
Lennox újra készített egy szinkronos fanworkot, ahol Jack "Nem vagyok méltó, hogy az ő hangja legyek!" Bauer beszél meglehetősen ismerős hanggal ;) "24" fanoknak üzenném, hogy tartalmaz pár spoilert a harmadik és ötödik évadból, úgyhogy ha még nem tartanátok…..
DJ SANYEE 2010.08.24 21:10:12
@balukaaaa teh master: Azt mondja "rosszul etted ki a videót" xD
Csak egy rövid emlékeztető, hogy a kukás pólós motívumból már csak holnapig adhattok fel rendelést. Utána nem lesz már több lehetőség. A jobboldali bannerre kattintva eljuthattok a webshopra. Nem teljesen ehhez kapcsolódik, de Martin is elkészített 2 relikviát önmagának. A…..
Rossz PC játékok sorozat Kakia 2010.08.19 13:27:00
Régóta ígértem ezt a kiegészítőt, ahol az eddigi legdurvább harcos amazonnal kell megküzdenem. Próbálkoztam ellene sok különböző tündibündivel, de sikertelenül. Vagy talán most összejött? Az egészet egy szuszra vettem fel, úgyhogy tessék elnézni pár dolgot, a…..
 Bár én kénytelen leszek kihagyni, ez ne zavarjon senkit sem, aki akar egy jó kis közösségi élményt. Az ár nagyon korrekt és biztosan a társaság is az lesz, úgyhogy ajánlom nektek a tábor hivatalos oldalát, ahol megtaláljátok a szükséges infókat A kollégák…..
Gergő küldte a következőt. Azt mondja, nem piszkálta meg. De én azt mondom, ha még mod is volna, akkor is vicces  ..
Olyan élvezetes, amilyennek kinéz. Szigorúan csak mazochistáknak..
Tegnap optimistán közöltem, hogy ma kikerül az új videó. Mindezt taknyosan tettem, de úgy voltam vele, hogy náthásan/betegen még lehet videót készíteni (ahogy a Chronicles of a Vampire-nál is sikerült), úgyhogy nem láttam ebben komplikációt. Ma reggelre azonban a hangom is úgy…..
DJ SANYEE 2010.08.10 20:44:25
@starkp: Még jobb kérdés: hogy jön ez ide?
Nos, a webshoppal együtt úgy döntöttünk, hogy lassacskán beszüntetjük a RPCJS pólók árusítását. Azaz a tervek szerint, a mostani szériát még bevárjuk, utána a kukás motívumból már nem lenne több. Ennek oka egyszerű, ugyanis már (érthetően) csökken a kereslet és…..
Nem, nem szívtam semmit. 2009-ben jelent meg a "Stalin vs Martians" névre hallgató játék, amely szándékosan akart röhejesnek tűnni, ami nem is lett volna probléma, ha nem sikerült volna gagyira. Az IGN 2/10-et adott neki, a Gamespot 1,5/10-et, de gyakorlatilag sehol nem kapott…..
DJ SANYEE 2010.07.26 14:41:26
DJ SANYEE 2010.07.26 17:29:51
@Norgi7: S.C.H.W.E.I.N. Én nem vagyok benne biztos, hogy magyar, de abban igen, hogy van magyar szinkronos változata. Neten nem is találtam róla semmit.
DJ SANYEE 2010.07.26 17:34:24
@DJ SANYEE: Ja nem Scwein, S.W.I.N.E. írkálok itt hülyeségetek. Ezért nem találtam róla semmit.