Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viktor900

0 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok! Régi hír, de most már 1000%-ra biztos, hogy az ötletekből és minőségből kifogyott Toei Animation a Dragon Ball és a Sailor Moon után most az eredeti Digimon Adventures sorozatot veszik elő újra a szekrényük mélyéből s erőszakolják meg a nyílt utcán. Elnézést a…..
Szegasztok! Elérkezett eme nap is! Örömmel közölhetem a hírt, hogy az Anime Manga Palota blog immáron 5 éves! Öt év.... b*sszus, az még fagylaltban is soknak számít, nem hogy egy blog fenntartásában! Amikor 2009-ben elindult a blog, nem hittem volna, hogy ilyen sokáig bírni fogja,…..
viktor900 2014.12.24 13:03:33
@Mangekyo22: jah értem, annyiért már érdemes ezt csinálni. lehet lesz több is
Sziasztok! Éppen a kövi kritikám alanyához kerestem képeket mikor is belebotlottam egy hírbe. Egy olyan hírbe aminek az elolvasása után a szívem majdhogynem megállt:FOLYTATÁST KAP MINDEN IDŐK LEGROSSZABB MAGYAR FILMJE AZ ÁLOM.NET! Reakció:   Tudjátok ez az a film…..
Sziasztok! Bocsi hogy már egy ideje nem volt bejegyzés csak az a helyzet hogy most egy nagy mangaolvasási láz lett úrrá rajtam  és már napok óta azt olvasom de hogy mi lesz az még meglepi. Viszont helyette egy olyan stúdióról fogok írni ami nem animéket gyárt hanem agyhalált. Ma…..
viktor900 2014.10.28 15:50:20
@Palacsintaxx: hát ez erős túlzás... egy visual novell olyan mint egy könyv kb, max a szexjelenetekre hajazó középszerű erogékra igaz amit mondasz, de pl angol nyelvet gyakorolni még az sem olyan rossz.

én pl a Sengoku Rance-ot végigjátszottam és marha jó volt, abba van stratégia is, komolyan ritka az ami ennyire érdekes.
Most meg az Aselia the Eternal-al játszom, az is majdnem olyan jó mint az előbbi.
Szegasztok! Mível úgy is nagyon benne vagyok a listáim újításában, ezért úgy döntöttem, hogy a legjobb animék lista után frissítem a legrosszabbakat is! Jó szórakozást! Figyelem: Ahogyan minden Top lista bárhol, eme lista is erősen szubjektív, mely ugyan tartalmaz objektív…..
Szegasztok! Elnézést, hogy még nem készült el az új anime bemutató videó, de ugye lassan kezdődik az új szemeszter s így kicsit bizonytalan vagyok az időmmel. Mindenesetre visszaolvastam "kicsit" a toplisták terén, s rá kellett jönnöm, hogy bizony kellene végre frissítenem a…..
viktor900 2014.08.26 12:04:19
Mind benne van a megnézném listába vagy már láttam :D nem rossz lista.

animeaddicts.hu/user.php?userpage.59876

Nekem
1. Kaiji
2. One Piece
3. Kodomo no Jikan
4. Needless

Kaijit nézd meg (ha még nem láttad) Member kedvence :D idegtépően izgalmas.
Szegasztok! Hamarabb meg lett, mint reméltem, de most már elkészült végre a legújabb anime bemutatóm, amiben az Urda The Third Reich nevű moslékot fogom bemutatni nektek! "Jó" szórakozást! ;)    ..
Sziasztok! Ma egy újabb ajánlás kerül bepótlásra hiszen már ajánlották egy páran ezt a sorozatot és többen is mondták hogy állítólag nagyon jó így aztán némi elvárással ültem neki ennek az animének. Ma tehát nem más lesz kritikám alanya mint a KamiNomi avagy ismertebb…..
viktor900 2014.06.11 00:03:15
@xxroland23: akkor minden lány dilis :D :)
Sziasztok! Nyár! Balaton,Vakáció,Strand,Forróság,Buli A Haverokkal stb....... Ugyanakkor ez azt is jelenti hogy jönnek a nyári szezonos animék,lássunk is belőle néhányat.     Bakumatsu Rock -Stúdió: Studio Deen -Rendező: Kawasaki Itsuro Újabb Deen-es bishounen agymenés…..
viktor900 2014.05.28 00:39:10
@xxroland23: levetítik ennek a felét, aztán meglátjuk hogy mennyire hasonlít (megkérdezek vkit mert az eredetit nem láttam)

eredetiből nem találom japán szinkronút, és nincs is kedvem ennyi shoujo részre :) de kíváncsi vagyok azért vártam rövidebb kiadásra
Sziasztok! Nos íme a legújabb videó, amiben a már előző videóban is említett Watamote című animét mutatom be nektek! Jó Szórakozást!   ..
Sziasztok! Nos tehát itt az alkalom hogy a 20 kedvenc filmem után most megosszam veletek azon filmek listáját amikre a ma napg rágondolva felteszem a kérdést hogy hogy tudtam ezt a szart megnézni! Kezdjünk is neki! 20.Helyezett-Hófehér és a Vadász Hogy mi a baj ezzel a filmmel?…..
Sziasztok! Jó régen volt már hónap témája rovat, talán azért mert már szinte minden animékkel kapcsolatos dolgot kiveséztünk amiket csak lehetett. Azért szerencsére akadnak olyanok, akik mindig tudnak szolgálni valami témával. Egy ilyen komment ötlet volt az is, hogy beszéljünk…..
Aki rendszeresen hallgatja a Filmbarátok-at, az már számíthatott rá, hogy elkészül a - ha 18-as nem is, de 16-os karikás - bemutató erről a rettenetes filmről. Egy rövid ideig most ne nagyon számítsatok tőlem videóra, ugyanis holnap elutazom "telelni", és jövő hét végéig nem is…..
Szegasztok! Mivel régen volt már Top listás összeállítás, de még nem akarom frissíteni a top 10 legjobb anime/manga listáimat, ezért úgy döntöttem, hogy ma bemutatom azt a 10 mangaka írót és rajzolót (pontosabban 12-őt, de majd rájöttök), akiknek a művei mindig letudnak engem…..
viktor900 2014.01.28 17:27:25
@Palacsintaxx: Hajime no Ippo az tervben van :D One Piecebe van pár jellegzetessége egyes karaktereknek, amikkel többször is poénkodnak (pl Zoro mindig eltéved :D), sztem megunhatatlan. :D
viktor900 2014.01.29 02:21:40
@Palacsintaxx: te aztán tudsz véleményt nyilvánítani :D olvastam a Member-Palacsintaxx Paks vitátokat xd

Animés vagyok, ha van anime azt nézem mindenképp :P mangát csak nagyon ritkán bújok.
One Pieceből eddig csak a time-warpig jutottam, vagy hogy hívják ezt amikor öregszenek egyet. Szünetet tartottam benne, gyűljenek a részek, de én a 20 éves fejemmel nem unom. Nem tom te mennyi vagy, bár nem teljesen ettől függ.

A csöcsök minden második mangába nőnek folyamatosan Xd
Lehet az igények miatt
viktor900 2014.01.30 14:00:36
@Palacsintaxx: én is az atomerőmű mellett vagyok. Jól leírtad az egészet, pár részlet is kitisztult előttem.
Az animékből meg a filler részeket kihagyom, kivéve ha ilyen 12 részesekbe belecsempésznek 1-2őt. Tudom hogy az eredeti sztori a legjobb, de én a mozgóképekért vagyok oda, ez van :) Igénytelen rajzolást én sehol nem veszek észre, a grafika mindig tetszik a maga módján, ilyen igényeim nincsenek.
Oda története van az animében is, ugyanaz, fillert úgysem nézek belőle, rajzolás is szinte ugyanolyan, apróságokon meg nem akadok fenn :)
De értem mit mondasz, valószínűleg nem vagyok olyan igényes mint te.

Anatómiailag a 19 éves Nami melle nőhet 2 év alatt még, főleg akkor ha a testzsír százaléka is növekszik (bár derékra így sem hízott :D xd).

Félévente azért megnézek 1 hentait én is, nem gond nekem a rajzolt élvezet, csak már leszokóban vagyok xD
Sziasztok! Vegyünk egy csapat különleges képességű gyereket,zárjuk össze őket egy fantasy világba,adjunk a történetükhöz jó sok misztikumot és különleges lényeket majd egy nagy adag romantika hozzáadásával meg is kapjuk mindezek egyvelegét, a Shinsekai Yori-t! A…..
Szegasztok! Elnézést, amiért sokáig nem voltam, de ugye vizsgák, zh-k, suli ect. ;) Viszont most megosztom véleményemet a 2013-as japán manga eladásokról, melyekhez évről évre egyre csalódottabban állok hozzá. Ugyanis egyre jobban beigazolódik az az elméletem, miszerint az…..
viktor900 2013.12.04 23:04:39
@SSJKenny: Jól leírtad ami a One Piece-ről tény és való :D

Mangekyo:
Én nem értem a Naruto fikázásod, a Ninja háború kezdetéig láttam, majd befejezem ha vége lesz. De eddig sztem kitűnő a sztori, nem tom utána milyen mondjuk :D most kezdett kicsit lemenni a szinvonal arra emlékszem.

Silver Spoon-ról meg nem is gondoltam volna hogy TOP10-es lesz, igaz hogy zsír sorozat volt de semmi nagy extra. O.o
Magiról szintúgy gondolom mint a Silver Spoonról, király volt de ennyi.
viktor900 2013.12.04 23:43:49
@Palacsintaxx: Jesszusom! Nah majd meglátjuk, azért remélem nem lett nézhetetlen. Fillereket eddig sem néztem meg egyet sem, szal azokról nem tudok nyilatkozni :D
Szegasztok! Úgy döntöttem, hogy írni fogok nektek egyik legjobban utált anime stúdiómról, mely joggal pályázhat minden idők legrosszabb anime stúdiója címéért. Ma a legendásan rossz anime stúdióról, az ARMS-ról, teljes nevén ARMS Production-ről fogok írni…..
Sziasztok! Nos tehát, ahogy ígértem ma a Top 20 Worst anime listám 2-ik helyezettjéről fogok nektek írni egy kis irományt. Ha jobban belegondolok ez inkább megmagyarázás les,z hiszen úgyis tudjátok már az értékelést meg a végeredményt. Valójában videót akartam készíteni…..
Szegasztok! Mint tudjátok, most 2013 szeptember 7-én debütál a híres Captain Harlock anime új filmje, melyet CGI-vel készítettek el. Ahogyan az augusztusi hónap témájában is említettem/utaltam, nem csak Magyarországon, hanem mindenhol egyre több a "lekalózkodjuk torrent-re oszt…..
Sziasztok! Épp fent bóklásztam az Animeaddictson ahol is egy érdekes lista került kiposztolásra. A Weekly Shounen Jump 3 kategóriára osztva listázta a korosztályok szerinti legnépszerűbb mangákat,a korosztályokat pedig gyümölcsök nevével jelezte. Íme a listák: Banán…..
viktor900 2013.08.21 18:47:46
@Palacsintaxx: szerintem OP-t húzza minél tovább :D túl jó ahhoz hogy azt mondjam ne húzza :D (fillerek más tészták, az nem kell, úgyse nézi meg senki) Dragon Ball az sokkal rosszabb úgy tudom :) ott tökölnek
Szegasztok! Gondolom már sokan hallottatok a "derelyékről", de persze nem az ételről, hanem a főleg romantikus animékben található lánykák (s nagy ritkán férfiak) szerelmi megnyilvánulásairól. Ha nem, akkor foglalkozzunk most ezzel a hónap témájában! Mi is valójában…..
Sziasztok! Nos ez is ki lett végezve,ugyan már egyszer nekiálltam de  akkor eléggé "fos" lelkiállapotba voltam és nem tudtam értékelni. Aztán elolvastam Kvakond kritikáját róla és úgy döntöttem hogy mégegyszer megpróbálkozok vele. Mai alanyom a Hayate No Gotoku ami nem kis…..