Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SanyiSzabo

42 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pesti szakik Budapesti ablakos 2023.07.19 10:48:18
Vállaljuk műanyag ablakok (nyíló-bukó, fix üveges, nyíló), erélyajtók (kétszárnyú, nyíló-bukó, toló-bukó, bukó-emelő), bejárati és beltéri biztonsági ajtók legyártását és beépítését Pest megye területén. Több, mint 25 év tapasztalattal a hátunk mögött, kiváló szakemberekből álló csapatunkkal együtt…..
Cégünk vállalja redőnyök szerelését és beépítését Pest megye egész területén. Új redőnyét az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján 2 héten belül legyártjuk és beszereljük, amelyre 2 év garanciát vállalunk. Több, mint 25 év tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön…..
Több, mint 36 éves tapasztalattal rendelkező cégünk szívesen áll rendelkezésére Pécsen és környékén egyaránt. Széles választékban kínáljuk árnyékolástechnikai termékeinket, legyen szó redőnyről, szúnyoghálóról, garázskapuról, napellenzőről, zsalúziáról, pergoláról, reluxáról, szalagfüggönyről vagy…..
Pesti szakik Fűtés szerelés 2023.06.12 11:42:44
Több, mint 20 éves tapasztalattal állunk az ön rendelkezésére. Cégünk Pest megye egész területén vállalja a fűtés szerelés, bojler javítás, vízszerelés és kamerás csővizsgálatokat számlával, garanciával. Bízza a munkát szakemberekre, bízza ránk. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívja…..
Kiváló szolgáltatást nyújtunk Budapesten és környékén! Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy széles választékkal és kiváló árakkal tudunk szolgálni ügyfeleinknek a konténeres sittszállítás, épületbontás, valamint a szóródó anyagok szállítása terén egyaránt. Az elmúlt években megszerzett…..
Napellenzők, szúnyoghálók és redőnyök széles választékát kínáljuk önnek, melyet a megrendeléstől számított 2 heten belül felszerelünk. Az általunk forgalmazot árnyékolástechnikai termékek mindegyike magyar gyártású és fejlesztésű termékek, melyekre egységesen 2 év garanciát vállalunk. Redőnyök…..
Több évtized tapasztalattal rendelkezik a műanyag redőnyök és alumínium redőnyök beépítésében. Különösen fontosnak tartjuk a megbízhatóságot, ezért az általunk beépített alumínium árnyékolók mindegyike a prémium kategóriák képviselik. Cégünk mindamellett, hogy több évtized tapasztalattal…..
Zsírfogó, olajfogó tisztítás és karbantartás A zsírfogók és olajfogók által leválasztott szennyeződések veszélyes hulladékok, így a kezelésük is szigorú szabályozás alapján történik. Mint minden más veszélyes hulladékot, így a kitermelt olajat, zsírt, valamint ezek iszapos állagú keverékét is ennek…..
Vízvezeték szerelő Budapesten és környékén Megbízható vízvezeték szerelőt keres? Cégünk olyan szakemberekkel dolgozik együtt, akik magas képzettségük mellett nagy tapasztalatra tettek szert a szakmájukban. Munkavégzés közben mindig arra törekszünk, hogy az elvégzendő munkálatokat a lehető…..
Vízszerelés Budapesten és környékén Munkatársaink magasan képzett és több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező mesteremberek. Nincs olyan víz-, illetve vízvezeték szerelési feladat, melyet ne kiviteleznének professzionális színvonalon. Új vizes helység épül, melybe a komplett vízhálózatot…..
Pesti szakik Impulse tánciskola 2020.01.31 15:18:22
Dunaújvárosban található meg az Impulse tánciskola. Kicsik és nagyok számára egyaránt jó választás, hiszen gyerek és felnőtt táncoktatás is elérhető nálunk. Csoportban, párban, de magán táncórákon is részt lehet venni. Érkezhet hozzánk egyedül, de akár párjával, barátjával együtt is. A magán órák…..
Pesti szakik Burkoló Mester 2020.01.30 13:42:01
Burkoló Mester Budapesten és környékén! Cégünk vállalja a burkolatoknak a teljeskörű elkészítését. Foglalkozunk padló és falburkolatokkal egyaránt. Mivel foglalkozunk még? Többek között: konyha burkolás, fürdőszoba burkolás, wc burkolás, garázs burkolás, pince burkolás, padlás burkolás, nappali…..
Pesti szakik Redőny szerelés 2019.12.12 15:01:43
Több, mint húsz éve vagyunk már a szakmában, így pontosan tudjuk, hogy hogyan lehet gyorsan és hatékonyan redőnyt szerelni. Foglalkozunk redőnyök beszerelésével, valamint redőnyök javításával is. Beszerelésre vállalunk alumínium redőnyt, műanyag redőnyt, faredőnyt, motoros redőnyt, szúnyoghálós…..
Pesti szakik Cirkó javítás 2019.12.09 14:17:37
Vállaljuk a cirkó javítást. Foglalkozunk nyílt égésterű cirkó javítással, turbós cirkó javítással, kondenzációs kazán javítással. Hosszú évek óta benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletesen lesz megjavítva a készüléke. A cirkó javítást mindig tapasztalt, rutinos…..
Pesti szakik Napelemes fűtés 2019.12.06 16:25:53
Ma már a napelemes rendszer kiépítésével együtt nem csak az áramellátásról tudunk gondoskodni, hanem a fűtésről is. Ehhez az kell, hogy a fűtésrendszer le legyen cserélve egy elektromos fűtésrendszerre. Ma már sok variáció közül lehet választani. Lehet infrafűtés, klíma, padlófűtés, norvég panelek –…..
Pesti szakik Vízszerelő mester 2019.12.05 14:35:01
Cégünk vállalja a vízszerelést! Teljeskörűen vállaljuk a vízszerelést, vállalunk javítást, karbantartást, beszerelést, beüzemelést, szerelést, cserét. A teljesség igénye nélkül vállaljuk ezeket a munkálatokat: csaptelep szerelés, kád javítás, vízóra csere, vízszivárgás keresés, csőtörés elhárítás,…..
Duguláselhárítás mester! – teljeskörűen vállaljuk a duguláselhárítást. Kinti és benti dugulásokkal is foglalkozunk. Professzionális felszerelésünknek hála könnyedén megtudjuk oldani a dugulásokat. Szívó-nyomó pumpa, gépi spirál, womás csatornatisztító van a felszereléseink között. Nálunk csak…..
Pesti szakik Nozo klímaszerelés 2019.12.03 11:50:47
Cégünk klímaszerelést vállal olcsón, jó minőségben! Klímaszereléssel, klíma karbantartással, klíma tisztítással, klíma javítással, klíma előcsövezéssel, klíma beszereléssel foglalkozunk többek között. Hosszú ideje benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk a jó munkát. Munkánkra minden…..
Pesti szakik Nozo gázkészülék 2019.12.02 12:47:02
Cégünk vállalja a gázkészülékek teljeskörű ellátását. Szolgáltatásaink között megtalálható: gázkészülék javítás, csere, karbantartás, beszerelés. Minden gázkészüléket vállalunk ellátásra. Vállaljuk az összes gázkészüléket, többek között a gázkazánt, gázkonvektort, gáztűzhelyt, gázbojlert,…..
Pesti szakik OXOX Klímaszerelés 2019.11.29 10:57:12
Cégünk vállalja a klímaszerelést. Szolgáltatásaink között megtalálható a klíma beszerelés, a klíma javítás, a klíma tisztítás, a klíma karbantartás, és a klíma előcsövezés. Több, mint húsz éve benne vagyunk már a szakmában, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletesen lesz ellátva a készüléke. Nálunk…..
Vállaljuk a burkolást és a parkettázást. Foglalkozunk épület burkolással, hidegburkolással, parkettázással, hagyományos parkettázással, hőszigeteléssel. A burkolás mellett vállalunk díszítőművész munkákat is. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. Cégünk hosszú évek óta foglalkozik burkolással és…..
Napelem rendszer kiépítésével foglalkozunk. Cégünk szakképzett szakembereket alkalmaz, akik tökéletesen végre tudják hajtani az előzetes helyszíni felmérést, valamint a kivitelezést. Mára már több, mint 3500 sikeres napelem rendszert építettünk ki, így garantálni tudjuk a jó munkát. Mérnöki…..
Pesti szakik Autóbérlés Budapest 2019.11.25 10:06:26
Autóbérlés Budapest! Cégünknek széles autóparkja van, amelyben sokféle autó érhető el. Többek között benzines, dízeles, kisebb, nagyobb, olcsóbb, drágább – mindenféle autó megtalálható nálunk, így garantálni tudjuk azt, hogy a céljához leginkább megfelelő autót fogja megkapni. Budapesten belül a…..
Pesti szakik Gáz gyorsszerviz 2019.11.22 10:38:11
Gáz gyorsszerviz cégünk vállalja a gázkészülékeknek a teljes ellátását. Kazán javítás, bojler javítás, konvektor javítás a fő profilunk, de vállaljuk a fűtéskorszerűsítést is, illetve specializáltan foglalkozunk kondenzációs kazánokkal. Nem csak a javítást vállaljuk, hanem a bekötést és a…..
Pesti szakik Vízitaxi Fonyód 2019.11.20 16:26:54
Cégünk balatoni hajókázást kínál Fonyód és környékén. Élményhajózás, hajókirándulás, naplemente túra, lánybúcsú, legénybúcsú, csapatépítés, randevú és további más események érhetőek el nálunk. A balatoni hajókázás egy rendkívül izgalmas, érdekes kaland. Hajóink Fonyódon, a Keresztes György kikötőben…..