Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jumpin Jack Flash

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Neki én vagyok az első komolyabb kapcsolata, ezért vagyok figyelmesebb és türelmesebb vele, igyekszem mindenben támaszának lenni” - Posztolónk csaja elég naiv, a semmirekellő barátai inkább csak lehúzzák, ő meg nem akarja ezt észrevenni. Mivel a pasija szereti őt, segíteni…..
Jumpin Jack Flash 2019.10.31 11:31:46
@Captain Admin: "kezdd el leépíteni a viszony kapcsolat jellegét!"

ennek a viszonynak max egy elfuserált apa-lánya kapcsolat jellege van. a poszternek nem is ide kellett volna írnia, hanem valamelyik női magazin "hogyan hassunk kamasz gyerekünkre" topikjába.
                        Amikor a pasi bevall egy nyári félresiklást, a barátnő azonnal elhúz tőle és szakít vele. A friss ex nem érti, miért nem bocsátanak meg neki, hiszen csak alkalmi viszonyról volt szó. De Levélírónk akkor is ugyanígy reagált volna, ha azonnal bevallja, ráadásul azóta a másik…..
Jumpin Jack Flash 2019.10.22 11:39:34
@Daenerys Targaryen: te csak egyféle nőt ismersz, az ilyen barátnők pasijára rányomuló ribizli gizit, aki diadalittasan naplót vezet a trófeáiról?
nem azért, hogy a csajt védjem, mert ritka taplóság akárhogy is történt, de éppen történhetett akárhogy is. és van az úgy, hogy egy meggondolatlan dugást egyik vagy másik fél legszívesebben elfelejtene.
                       „Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a kölyök haverjai is megjelentek a közös albérletünkben, s egyikük összejött a harmadik lakótársnőnkkel” - Levélírónk bár nem közvetlen résztvevője ennek a kapcsolatnak, ő is kap a javából. Tanulságos történet arról, hogy a szerelem…..
Jumpin Jack Flash 2019.09.23 17:40:07
@Daenerys Targaryen: így igaz. a társadalom viszont akkor fog változni, ha benne az egyén változik. picsogástól még soha semmi nem változott, akkor sem ha férfiak csinálják.
egyébként félrement a diskurzus, mert eredetileg PPK megjegyzésére reagáltam, hogy "a férfiakból bólogató pincsikutyát csináltak a nők, mert az érdekeik úgy kívánták."
nyilván a nők intézték el, hogy ők foglalkozhassanak többet a gyerekkel, a pedagógusi pálya kontraszelektáltságát is ők befolyásolták, mert az érdekeik úgy kívánták és mindezek nem különböző társadalmi folyamatok következményei.
Jumpin Jack Flash 2019.09.23 19:54:17
@Daenerys Targaryen: akkor ezen nem fogunk összeveszni. kár :D
azt ennek ellenére tartom, hogy egy férfi is foglalkozhat érdemben annyit vagy legalábbis közel annyit a gyerekével, mint egy nő. sőt kell is, hogy foglalkozzon.
gáz, ha egy apa kivonja vagy hagyja kiszorítani magát a gyereke életéből aztán rinyál, hogy nők nevelték és puhapöcs lett belőle.
Jumpin Jack Flash 2019.09.24 00:48:17
@Captain Admin: ó apám... lökj már valami forrást erre az attenborough-i elméletre.

megjegyzem volt férjes csajom, de nem azért izgultam rá, mert a férje is dugta. aztán volt olyan nőm is, aki félredugott, de az nem szexuálisan izgatott fel.
aztán pornóra felizgulni meg arra, hogy épp a nődet dugják, az nagyon nem ugyanaz.
aztán lehet izgató, ha egy társaságban észreveszed, hogy a csajodat más faszi is szexinek találja, kikezd vele, ebből simán lehet egy orbitális szex. de ha megtudom, hogy valaki levarrta a vécében, abból leginkább kibaszás lesz. (értsd: a csaj kibaszása.)
el nem tudom gondolni, hogy valaki arra gerjedjen, hogy más faszi spermájába dugja a farkát, de nem vagyunk egyformák.
           ...miért is? Társaságban nem túl kommunikatív, a csaj barátai butának tartják őt, és finoman szólva nem a Windsor-házból szalajtották. Posztolónk azon rágja magát, hogy fogadja el párját most már ilyennek, vagy kezdjen el a szakítás irányába mozgolódni, vagy egyáltalán ne törődjön mások…..
Jumpin Jack Flash 2019.09.14 11:53:45
@Diesunddas: a lehető legjobb helyen jársz! a cs&p köztudottan a rendkívül intelligens emberek gyűjtőhelye. a Mensa előszobája :D
                       „Jól bántam vele, valóban figyelmes voltam, segítettem mindenben, lestem minden óhaját, megígértem neki mindent” – a csipsz, kóla és plüssfüggő lány mégis hazacuccolt. A páros egyelőre csak szünetet tart, ami talán elég hosszú lesz ahhoz, hogy a pasi komolyan elgondolkodjon…..
                       „Nem csaltam meg, nekem a többi nő idegen, sosem voltam áruló kapcsolatban. Azt hittem, ami köztünk van, egy életre szól” - Amikor egy házasságban az egyik fél hirtelen megváltozik és már nem lehet vele beszélni, hiába szereted őt, valamit lépni kell, ha nem akarsz idegileg…..
Jumpin Jack Flash 2019.09.06 18:54:24
@PPK™: ok, vágom.
viszont nekem a posztból nem jön le, hogy a balfék pincsik vagy a középutasok közé tartozik a csóka. semmi olyat nem ír, amiből az derülne ki, hogy aláfeküdt a nőnek. más vonatkozásban persze aláfeküdne :D
Jumpin Jack Flash 2019.09.06 21:23:19
@PPK™: az éjjel suttyomban zsebhokizásnak is megvan a maga romantikája :D

@Bakter Anyósa: "Az szerintem nem titok hogy a nők java nem szeret szexelni, csak tudja hogy kell."

ez azért egy kicsit meredek így. szerintem a nők éppúgy szeretik a jó szexet, mint a férfiak, csak sokuknál a prioritások listáján kevésbé előkelő helyen szerepel.
Jumpin Jack Flash 2019.09.06 22:04:42
@Bakter Anyósa: ebben meg neked van igazad. részben :) oké, hogy a férfiak gyakorlatilag készen kapják az orgazmust, a nőknek meg tanulniuk kell. de ebben a tanulásban az is benne van, hogy felfedezi, megismeri a saját testét, kitapasztalja, hogy mi a jó neki. ezt lehet egyedül is gyakorolni :) de persze az tök jogos, hogy úgy teljes és kielégítő a sztori, ha van hozzá egy jó partner is, aki nem csak magára figyel. ebben egyetértünk.
„Mikor pedig végre hosszas munkával sikerült becsábítani, kiderült, ami addig is egyértelmű volt: hogy életem szerelme teljesen impotens” – És nem Levélírónk külleme miatt, ennél sokkal összetettebb a dolog. Mert hiába az összhang és a sok közös téma, ha egy dogmatikus vallás közétek áll.…..
Jumpin Jack Flash 2019.08.30 09:38:49
@Dolus directus: tök igaz, amiket írsz, csak az a 22-es csapdája, hogy hiába fókuszál(na) a normális faszikra, pont őket riasztja el ezzel a szélsőséges attitűddel.
Jumpin Jack Flash 2019.08.30 09:55:55
@Egy a KING: a she.hu-n elfogyott az olvasnivaló? gyökér-e vagy? :D
„ Lényegében ma egy nő mindent megtehet, és a férfiaknak kell alkalmazkodni, különben repülnek ” - Posztolónk még emlékszik azokra az időkre, amikor a nőkben még akadt egy kevés realitásérzék, lehetett velük hülyéskedni és szót érteni. Mára a barátságos Lányok eltűntek és megjelentek a Nők, akik a…..
Jumpin Jack Flash 2019.08.24 19:56:38
@Daenerys Targaryen: ezek társadalmi változások, tendenciák, amit ki-ki értékelhet jónak vagy rossznak, de mindezt leegyszerűsíteni arra, hogy egy titokzatos valakik (gonosz ballibek, illuminátusok, gyíkemberek) által irányított társadalmi kísérlet, na az a faék egyszerűségű gondolkodás. és tipikus hárítás.
Jumpin Jack Flash 2019.08.24 21:04:15
@Daenerys Targaryen: figyelj, ha szociológus végzettséggel annyit látsz a világból, hogy összeesküvés megy a férfiak kiherélésére és a családok szétbaszására, akkor nem hiszem, hogy én foglak meggyőzni arról, hogy a társadalmi változások nem titokzatos egyismeretlenes egyenletek, hanem kicsit komplexebb folyamatok.
itt nincs szükség occam borotvájára, mert ezek a folyamatok láthatók, tapasztalhatók, vizsgálhatók az összeesküvés-elméletedre viszont semmi bizonyíték nincs. ezzel az erővel állíthatnád azt is, hogy egy gigantikus sündisznó szarta a földet, mert ez sokkal egyszerűbb magyarázat, mint a világegyetem tágulása, a nagy bumm, meg egyéb bonyolult marhaságok.

"a ballibek eleve megbélyegzik a fehár hetero férfit és bűnösnek mondják ki."

erre a hülyeségedre még akartam mondani, hogy ezek szerint mégiscsak van pozitív a fejlődés, hiszen a kereszténység szerint minden ember bűnös (eredendően ugye), ma meg a ballibek (kik azok amúgy?) szerint már csak a fehér heteró férfiak találtatnak bűnösnek.
ez határozottan jó hír, nem? :D
Jumpin Jack Flash 2019.08.26 11:53:12
@Daenerys Targaryen: ne vegyél már minden ilyen komolyan. vicc volt.
„Bizonyos nők ma már jóval az átlag férfiak felett állnak, ő meg abban hisz, hogy még ekkor sem a pasiknak kell megfelelniük a nőknek, hanem fordítva” - Bár Posztolónk csak kívülállóként lát rá erre a fura kapcsolatra, akkor sem érti, miért marad egy pasi egy olyan nővel, akire csak panaszkodni…..
Jumpin Jack Flash 2019.08.16 12:59:42
@EGY a Queen: ne csináld bazmeg, vizuális típus vagyok! a lábszárközépig felhúzott frottír zokni, búvárruhával üt! :D

erről eszembe jut életem egyik legkínosabb élménye, amikor az első búvárleckémet vettem és a búvárközpont egy szálloda belső udvarán volt. két oldalról a hotel, szemben a tenger, középen egy gyerek medence. na, oda kellett kicsattogni teljes menetfelszerelésben, palackkal, miközben két oldalról lesték a szállóvendégek, hogy merülünk a fél méteres vízben. :D
Jumpin Jack Flash 2019.08.16 14:14:27
@EGY a Queen: hát kb, de rajtam legalább nem volt zokni :D
Jumpin Jack Flash 2019.08.16 16:03:05
@EGY a Queen: jó, hát végül is megértem, bár én csak akkor veszek fel szmokingot, ha a Pennybe megyek. :D
különben én is bírom az extremitásokat, de a búvárcucc fehér frottír zoknival azért leveri a biztosítékot :D
Vajon a minőségi időtöltés visszalopja a romantikát egy kihűlő félben lévő kapcsolatba? És mi a teendő akkor, ha a másik nem tud arról, hogy az érzelmeink már nem a régiek? Az illető az előző kapcsolataiban sokat sérült, átverték és kijátszották, a családja sem az a mintacsalád, így elég kényes a…..
Jumpin Jack Flash 2019.08.15 11:10:53
@Egy se kurva, mind kiralylany: a she.hu-t kiolvastad már ma? :D
Hogyan kell bánni egy érzékeny nővel, ha célt szeretnénk érni nála? Levélírónk jelenleg gőzerővel dolgozik a meghódítási projekten, mindenre odafigyelve próbálja kitapasztalni a lehetőségeket és feltérképezni a „Mit lehet és mit nem” zónákat. Ez azért nem egyszerű, mert a nő újabb és újabb…..
Jumpin Jack Flash 2019.08.12 12:53:11
@EGY a Queen: az is lehet. érezni még érezheti is, csak ne írná le :D
jó oké, le is írhatja, de erre meg csak annyit lehet mondani, hogy majd elmúlik.

nekem valamiért a posztból egy olyan csávó képe jött le, aki 5 perc alatt beleszeret bárkibe, aki egyszer ránézett és onnantól aláfekszik a nőnek, lesi minden kívánságát és persze nem tud nélküle élni. de nyilván tévedhetek is.
Jumpin Jack Flash 2019.08.12 13:15:24
@mi szél hozott?: légyszi próbálj meg különbséget tenni aközött, hogy egy megfelelő társsal teljesebb az élet és aközött, hogy üres az életem egy nő nélkül, akit alig ismerek. köszi.
Jumpin Jack Flash 2019.08.12 20:11:53
@mi szél hozott?: nyugodtan folytasd a személyeskedést, akkor biztos igazad lesz, pedig csak annyi történt, hogy tökéletesen félremagyaráztad, amit írtam. ex chatedra nyilván - ezért írtam, hogy tévedhetek is. mindezt műmájer, macsó szotyiköpködés közben tettem, ofkorz. hát hajrá!
Posztolónk szerint a mai huszonéves pasik csak úgy elvannak, várnak valamire, és ha netán horogra akad valaki, semmit nem visznek bele a kapcsolatba, viszont rengeteg elvárásuk támad. Az előítéletek is erősen élnek bennük, így ha elérhetetlen nő kerül az útjukba, inkább lekezelőek lesznek…..
Jumpin Jack Flash 2019.08.08 21:20:09
@PPK™: nyilván nem minden nő számára alapvető, ezt én sem mondanám. általánosságban értettem, hogy vonzónak is kell lenni.
persze, létezik a nőknek egy rétege, akik a bankszámlára nedvesednek, függetlenül az adott férfi külső és belső tulajdonságaitól. itt legfeljebb arról lehetne vitatkozni, hogy ez a réteg milyen széles.
Jumpin Jack Flash 2019.08.08 21:56:27
@PPK™: ez a réteg mindig volt és mindig lesz, amiért most talán szélesebbnek látszik, az szerintem csak annyi, hogy jobban a kirakatban vannak, nagyobb a médiafelületük.
a csilivili insta meg face posztoknak persze lehet az a következménye, hogy egyre több csajnak válik vonzóvá ez a perspektíva.
Jumpin Jack Flash 2019.08.10 20:46:52
@Dolus directus: én két dolgot nem értek itt. az egyik, hogy férfi a világ felé mutassa meg a gondoskodást. nyilvánvaló, hogy egy férfinak az is a dolga, hogy biztonságot nyújtson a családjának, de miért kéne ezt a világ felé mutatni? ezt elég, ha a családja érzi/tudja. kifelé mutatni akkor kell, ha olyan helyzet van.

a másik: a nevelés szót nem tudom értelmezni két felnőtt ember kapcsolatában. két ember optimális esetben csiszolódik egymás mellett, fejlődnek, tanulnak. de nevelés? ha egy kapcsolatban felmerül, hogy a másikat nevelni kéne, ott már nagy baj van szerintem.
„Nem tudok csak létezni valaki mellett. Össze tudnánk költözni, simán megoldhatnánk, de neki az úgy nem megfelelő” - a barátnő szerint a pasija számára ez a kapcsolat csak egy társadalmi kellék, egy háttérben futó alkalmazás, így nem tud komolyabban tervezni vele.   Ha esetleg nem tudtad: a…..
Jumpin Jack Flash 2019.08.09 15:49:43
@Tata_: a szerelmes lánynak bármit beadhatsz. azt is, hogy a bugyit a szél fújta be az ablakon :)
Jumpin Jack Flash 2019.08.09 17:35:33
@Tata_: jó, oké, amúgy is görénység ilyet csinálni. de attól még működik :)
Létezik olyan, hogy egy nőt annyira elrémít az összeköltözés gondolata, hogy azonnal bontja is a kapcsolatot? Levélírónk erre gondol, ugyanis mióta bejelentette elképzelését, a barátnő bezárkózott és szinte elmenekült a helyszínről. Talán egy új autó majd megvigasztalja...   Ha esetleg nem…..
Jumpin Jack Flash 2019.08.06 21:15:50
@PPK™: nem vágtam a trollkodást, de ok, akkor nagy vonalakban egyetértünk.
Jumpin Jack Flash 2019.08.07 14:43:02
@Captain Admin: szerintem levegőt se vegyél, mert a homokosok is vesznek!
Jumpin Jack Flash 2019.08.07 16:59:50
@Captain Admin: neked nem jut elég nő vagy mi a probléma velük?
„Ennél röhejesebb szakítási szöveg pasiktól, hogy „Jobbat érdemelsz nálam” meg „Te túl jó vagy nekem” szerintem nincs” - És sokan nyilván azért vetik be, hogy kerüljék a konfliktust, még ha ezzel nem csak a hátrahagyottat veszik hülyére, de saját magukat is megalázzák.   Ha esetleg nem tudtad:…..
Anita nem érti, miért lécelnek le a férfiak mellőle 1 hónap után, és miért nem képesek gerincesen elmondani a problémájuk valódi okát? Ő tisztán játszik, már az elején elmondja, hogy gyereke van, és azt is, hogy ettől még nem halt ki belőle a romantika.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
Jumpin Jack Flash 2019.08.01 12:54:49
@Captain Admin: "A bizalom alapja az ellenőrzés. Ellenőrzés nélkül csak feltételezéseink lehetnek"

időről időre hajtogatod ezt a faszságot. fogalmi zavarban vagy. a bizalom alapja a hit. az hogy ellenőrizgetés nélkül is megbízunk valakiben.
ha valakit ellenőrizgetni kell, ott már nincs bizalom.
Jumpin Jack Flash 2019.08.01 13:53:46
@Captain Admin: nem olvasgatnálak téged tovább, mert agyhalott leszek a hülye dumádtól.
Végre újból felpattanhatunk a nyolcvanas évek sci-fi/horror popkult nosztalgia hullámvasútjára. Lesz itt fodros hajgumi, fagyi színű cicanacikra húzott tanga, két ujjas szintipop slágerek, még nagyobb-még vérengzőbb upside down és tini romantika a köbön. A Netflix egyben pakolta fel a 8 részből álló…..
Jumpin Jack Flash 2019.07.24 11:42:03
@INDAGEBASZ: ja, így voltam vele én is. tulajdonképpen szórakoztató volt, de ez már nem az a Stranger Things, amit annyira szerettem. izgalom, atmoszféra nulla. nagyon gyenge, kiszámítható alaptörténet + az egészet elvitték vígjátékba a sok fölösleges poénkodással. ebben az évadban nincs már tétje semminek.
Nyugis nő pörgős pasival? Nem működik... Levélírónk nem vallja magát otthonülőnek, csak neki jóval kevesebb a mozgásigénye, míg exe napi szinten csapatta. Van, aki ezt elfogadja, és benne akar maradni egy ilyen kapcsolatban, de ha valaki már eljut arra a gondolatra, hogy jobb lenne ebből kikerülni,…..
Jumpin Jack Flash 2019.07.23 10:52:25
@Nyomasztó Fingszag: érdekes amit írsz, de ahhoz hogy működni tudjon, nagy fokú tudatosság szükséges mindkét fél részéről és az egó-játékokat is el kell felejteni.
amik ehhez kellenek (önismeret, önreflexió, önkontroll, stb) azt nem a szél hordja össze senkinek. hiába mondod valakinek, hogy legyen tudatos, ha nincsenek meg a szükséges feltételei, és hát a nagy többségnek nincsenek meg.
Jumpin Jack Flash 2019.07.23 12:23:52
@Nyomasztó Fingszag: ennyi. ennél többet én sem tudok hozzátenni.
Amikor a barátnő a saját lakásodat sem tiszteli, nagyjából elképzelhető, mit tesz majd a közös fészketekkel. Posztolónk letesztelte a csajt, és három napra rábízta a lakását, de amikor hazajött egy kisebbfajta szeméttelep várta. Utána nem sokkal vetette fel a csaj, hogy össze kéne…..
Jumpin Jack Flash 2019.07.21 19:33:41
@Reactor: A Khaleesi rosszul tudja, szigorúan a 9. randi után kell összeköltözni.

Szerintem különben nincs általános recept, amikor megismerik egymást annyira, hogy mindketten úgy érzik, működni tud a dolog. Ez viszont attól is függ, előtte mennyi időt tudnak együtt tölteni. Akik naponta találkoznak, azoknál nyilván gyorsabb lehet a folyamat, mint akik hetente vagy ritkábban futnak össze.
Összecuccolás előtt mindenesetre nem árt, ha több napot esetleg 1-2 hetet folyamatosan együtt töltenek, abból sok minden kiderül.
„Annyi előjele volt, hogy a közösségin egyetlen darab közös fotónkat sem rakta ki, csak egy egófal volt az egész profilja” – Posztolónk most már úgy gondol a történtekre, jobb is, hogy megszabadult a csávótól, mert így időben derült ki, milyen ember is ő. Inkább most, mint később, amikor már esetleg…..
Jumpin Jack Flash 2019.07.13 11:43:55
@Dolus directus: értem én az elméleteket, de a saját barátnőmet és a kapcsolatunkat engedd meg, hogy jobban lássam nálad :)
világos, hogy te a dominancia híve vagy. ez rendben van, nekem nincs ezzel gondom. ha olyan nőt találsz aki szintén erre vágyik, éljetek boldogan, ásó, kapa.
de van kölcsönösségen alapuló kapcsolat is (bár valószínűleg jóval kevesebb) nem vágom miért akarod megmagyarázni, hogy nincs.
Jumpin Jack Flash 2019.07.13 20:36:56
@Daenerys Targaryen: ugyan miért ne írhatnék a saját életemről, ha az éppen egy ellenpélda? különösen akkor ha olyat feltételezel rólam, ami nem igaz.
Neked is szabadságodban áll a gúnyos csúsztatás. A "nincs rossz világ" és a "béke lengi be a szakrális teret" között ugye azért te is érzed a nem egészen hangyafasznyi különbséget?

egyébként nyilván jóval kevesebb a kölcsönösségen, mint a dominancián alapuló kapcsolat, de marginálisnak azért nem nevezném. az ismeretségi körömben is több ilyet tudok. Bocs hogy megint a saját életemből merítettem, csak reménykedni tudok, hogy nagyon nem zavar meg. El lenne rontva az estém.
Jumpin Jack Flash 2019.07.13 21:00:59
@Béci_ma_ne_lécci: hát nincs garancia semmire, ami ma jól működik, holnapután elromolhat, ez ilyen. kérdés, hogy javítható-e vagy kuka. (sajnálom, hogy nálatok nem jött össze)
Amit a dominanciáról írsz, azzal egyetértek. Valószínűleg a dominancia és a domináns viselkedés között csúszott félre itt a kommunikáció. Erre céloztam, amikor azt írtam valakinek, hogy egyenrangú kapcsolatban is lehet egy férfi határozott, erős, vonzó. Vagyis a nő számára domináns.
„Mindig nyitva előtte a Facebook, így neki könnyű bármikor lőni egy üzenetet, nekem meg olyan a munkám, hogy folyton úton vagyok” – Ennek a kapcsolatnak könnyen vége lehetett volna korábban, ha a barátnőben nincs annyit türelem, és a pasiban annyi hajlandóság, hogy leüljenek…..
Jumpin Jack Flash 2019.07.01 16:33:12
Amikor megkapod egy csajtól, hogy normális vagy, helyes és kedves fiú, ám mégis dob, a legtermészetesebb dolog, ha egy kicsit kiakadsz. Posztolónk egyik korábbi nője úgy tartotta, hogy a jó pasi az nem csak úgy van, hanem a nő faragja magának amilyenre akarja, és ez talán még…..
Jumpin Jack Flash 2019.06.25 10:37:47
@Torokhang: "az a férfi, akinek a génjeire kb. minden nő pályázik, soha nem fog tutujgatni egy nőt sem, hiszen bármikor, az engedetlenség legkisebb jelére lecserélhetné."

na most egyfelől összemosod a tutujgatást a gondoskodással (az előző kommentedben még gondoskodásról volt szó), másrészt európában ill. az euro-atlanti kultúrkörben a párkapcsolat nem katonaság, ahol a csend, rend, fegyelem és az engedelmesség a kulcsszavak.
harmadrészt oké, hogy reklámozod itt az ázsiai nőket, de amiket írsz az alapján semmi különbség nincs köztük és az európaiak között. isteníted őket, hogy a náluk a személyiség a döntő, nem a pénz, aztán leírod, hogy ugyanolyan érdekvezéreltek, mint az európaiak, csak más a motivációjuk.
„Ha olyan helyre megyünk, ahol férfiak is vannak, és nem ismeri őket, 1 óra múlva kiveri a hisztit, hogy ő menni akar” - A kapcsolat szépen indult, majd lassan bekúszott a féltékenység és az irányításmánia. Posztolónk egyre inkább kifelé tartana ebből a dologból, mert néha…..
Jumpin Jack Flash 2019.06.17 15:36:13
@Rita Vrataski: ja, vagy nagyon is jól tudják, de az önfelmentő hazugság felülír mindent. ezekre azért van szükség, hogy együtt tudjon élni magával az illető és ne kelljen szembe köpnie magát reggelente, ha a tükörbe néz.
persze, ha valaki mer őszinte lenni magához, nincs szüksége ezekre az önfelmentésekre.
Jumpin Jack Flash 2019.06.17 17:47:24
@Beátrisz: értsd már meg, hogy ha elmennek kirándulni és a faszi fizeti a hévet Pomázra, akkor ő egy balfasz, aki ki van használva. az igazi tökös férfi ezért otthon marad, nem hagyja magát kizsákmányolni :D