Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scs

380 bejegyzést írt és 216 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a tudatos filmalkotásról kéne beszélni, az egyik példa biztos, hogy Tim Burton (Batman Visszatér, Charlie és a csokigyár) Frankenweenie (2012) című animációja lenne.  A történet szerint a fiatal Viktor Frankenstein egy kegyetlen balesetben elveszíti egyetlen…..
Mire jövő tavasszal elindul a Bubi, belvárosi 120 utcában és 30 főúton lesz majd könnyebb biciklizni. A belváros komplex kerékpárosbarát fejlesztése fedőnéven nagyszabású forgalmi átalakításokba kezd a BKK kilenc belső kerületben. A cég közleménye szerint változás lesz…..
Felvetődhet a kérdés, mit is kerestünk Amszterdamban pont most, tél végén? Nem kevesen keresnek új, élhetőbb helyet a világban kis hazánkból. Egy jó barát Amszterdamban kapott  állást, őt látogattuk meg. Három hónapja ismerkedik a várossal, annak hátrányaival is:…..
scs 2013.03.25 10:30:12
@vitamax: én Hollandiában élek, és még soha nem volt, hogy ne szolgáltak volna ki.
pl itt egy link, ami eléggé egyértelmű a témában: www.rookies.nl/
Ma kivételesen maradunk Magyarországon és nem is egy személyes történet következik, hanem egy vitaindító írás. Kiderült ugyanis, hogy már az érettségi előtt álló középiskolások egy igen jelentős része (egyes intézményekben akár az egyharmada!) tervezi, hogy külföldi…..
Sajátos tömegcsalogató eszközt vetett be a tavaly év végére kizárólag EU-támogatásból kiganajozott Lukács fürdő. Anita szerint becsúszott pár anomália, mint például a törpékre tervezett öltözőmagasság, a zárhatatlan szekrények, a koedukált öltöző és zuhanyzó,…..
Lila és rózsaszín esküvői dekoráció A múlt héten már bemutattam nektek a menyasszonyi csokrot, de most lássuk a teljes esküvői dekorációt. A szertartás a Petneházy lenti termének a teraszán volt - éppen hogy, ugyanis eléggé kétes volt az időjárás kimenetele. A…..
Lila és rózsaszín menyasszonyi csokor Szerintem teljességgel elkerülhetetlen az, hogy például a virágoknál megjelenjen a munkában a készítő stílusa is. Régebbi olvasóink megfigyelhették, hogy Kriszti jobban szereti a letisztultabb megoldásokat és formákat, teszem azt a…..
Színes nyári menyasszonyi csokor Íme egy igazi színes, nyárvégi menyasszonyi csokor és hozzát tartozó vőlegény kitűző. Ha jól emlékszem akkor erre az esküvőre csak ezt a két dolgot készítettük, így több képet nem tudok mutatni a témában, pedig imádom ezeket a színes…..
Krém és zöld menyasszonyi csokor Csokrozzunk ma egy picit! Ha jól emlékszem akkor fent a várban, a Budapesti Történeti Múzeumban lévő egyik esküvőnk menyasszonyi csokra volt. Ahogy keresgéltem a képek között sajnos a dekorációról nem találtam felvételt, de kárpótoljon…..
Színes esküvői dekoráció a szürke napokra Remélem, hogy ezen a szürke délelőttön fel tudom dobni picit a napotokat valami színessel. Valami igazán színessel! Nem is akarom felsorolni sem a virágokat, sem pedig a színeket ebből a menyasszonyi csokorból, hiszen mindenből…..
Esküvői dekoráció bemutató a Duna Palotában A mai és holnapi napon a belvárosban mutatkozik be Duna Palota, mint  megújult rendezvény helyszín. Felkértek minket, hogy dobjuk fel az eseményt, mutassunk be több stílusban asztaldekorációs megoldásokat. Összesen három…..
Természetközeli hangulatban - esküvői dekoráció Most már egészen nyugodtan ki tudom jelenteni, hogy az idei év slágerstílusa a természetközeli hangulat volt. Természetesen itt is vannak domináns színek, nem a föld barnáját meg a fű zöldjét kell elképzelni. Inkább csak…..
Lila esküvői dekoráció Ez a menyasszonyi csokor is volt már a blogon, de most a komplett esküvői dekorációt meg tudjátok nézni. A meghatározó szín a lila volt, a menyasszonyi csokor is ennek a színnek több árnyalatában játszott. A szertartáshoz ívesre hajlított vasrudakra…..
Esküvői videó Íme egy cuki videó mára. Nem kapnak túl nagy szerepet a munkáink a kisfilmben, de azért érdemes megnézni! ..
Zöld? Szuperzöld! - esküvői dekoráció A menyasszonyi csokor már fenn volt a blogon, de inkább kétszer, mint egyszer sem. Jó tudom, hogy nem adekvált hasonlat, de kicsit olyan az az orchidea nekem a csokor tetején, mint amikor éppen egy alien készülődik kifelé a világra...…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Lexi 18+ 2011.09.13 16:21:00
A pornószínésznők tudják a legügyesebben fotózni magukat mobillalLexi Diamondról az is egyből tudja, hogy mivel foglalkozik, aki még az életben nem hallott róla. Ezzel a névvel mégis mi lehetne? Vájár? Persze van neki egy aranyos, kislányos arca is:Legtöbbször azonban inkább…..
scs 2011.09.13 20:10:42
@Magyarósi Csaba: naná, hogy érdekelnek a pornós csajok, de ez akkor is blikkes olvasóhajhászás.
Menyasszonyi csokor Csokrozzunk ma is egyet - szintén amolyan teljes esküvői dekoráció előzetesként! Ez a gyönyörűséges kerek menyasszonyi csokor a a lila különböző árnyalataiban pompázik. Forrás: Wedding Design ..
Szülőköszöntő csokor Tudom nem illendő, de akkor is annyira tetszik ez a szülőköszöntő csokor, hogy az csak na! :)   Forrás: Wedding Design ..
Lila és zöld - Esküvői dekoráció Lassan de biztosan haladok az ígért témák feldolgozásával, ebben a tempóban szerintem karácsonyig is eltart mire megmutatom Nektek az idei esküvő szezonban készült menyasszonyi csokor és esküvői dekoráció hadat. Ez a fehér menyasszonyi…..
Csupa szív! - esküvői dekoráció Csupa szín, csupa boldogság, csupa szív! Akár ez is lehetne az alcíme a mai bejegyzésnek, ugyanis a narancs, a lila és a zöld keverékéből állt össze ez az esküvő. A fő motívum mi más lehetne mint a szerelem szimbóluma, a szív, és ezt…..
Az esküvőről készült bejegyzésünket már láthattátok, amiben bemutattuk az esküvői dekorációt, illetve a virágokat, de a héten meglepett Nóri minket az esküvői videóval. Nagyon jót szórakoztunk a szertartás részen, ha megnézitek, akkor láthatjátok miért! Jó szórakozást…..
Az nem egy nagy állítás, hogy a vásárlási listák élére került a OS X 10.7-es a Mac App Store-ban: szétreklámozták, mindenki várta, ráadásul 24 euró, azaz körülbelül 6,5 ezer forint egy operációs rendszerért viccesen alacsony ár.Főleg, ha az ilyen jól sikerült: az amerikai…..
Előzetes - nyári menyasszonyi csokor Az miért van hogy végre van időm a bloggal foglalkozni - először a héten, azaz tegnap, vasárnap este kilenckor - de homokszem került a gépezetbe a blog.hu-nál és a gyönyörű barokkos kormondtatokkal átszőtt, logikusan kigondolt, majd…..
Még mindig zöld - esküvői dekoráció Talán valamikor ősszel fogom utolérni magunkat, ugyanis még mindig csak a májusi esküvők feldolgozásánál tartok és mivel május, ezért még mindig tulipán. A menyasszonyi csokor az előző csokorhoz hasonlóan tulipánokból lett kötve,…..