Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bukee

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszméletlen, mik vannak... [A rögzítés miatt helyenként nagyon lelassult a játékmenet, ezért utólag gyorsítanom kellett. Ezért olyan a zene, amilyen]  A játék demója! És nem. Ez nem érdemel korhatáros besorolást..
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
Bukee 2009.12.07 15:50:19
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.11.23 23:23:24
Novemberben még elindul az új nyereményjáték. Szerintem benne van a pakliban, hogy ez lesz az eddigi legviccesebb. Igaz, ebbe is kell majd azért munkát fektetni. Ne siessétek el. Kell hozzá egy jó ötlet és némi videószerkesztési tapasztalat. A következő alany meg a "Mutasd…..
Bukee 2009.11.24 13:32:04
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..
Zoltán adta nekem át ezt a játékot, amely valahogy eddig kimaradt életemből. Nem is nagyon játszottam még Star Wars-os játékokkal, kivéve a Rebel Assault 2-vel, vagy az Episode 1-nal. LucasArts remek játékokat csinált (nem csak SW), de tudom, hogy adtak ki kifejezetten rossz dolgokat…..
Este 9 óra. Úgy gondoltam, hogy a két részes videóm első részével is foglalkozom (a második már félig kész, majd utólag megértitek), úgyhogy egy múltkori rövid betekintés után jobban kipróbálom ezt a csodálatos játékot, amiért 1 éve pénzt fizettem.Mit mondjak? Mindjárt 11…..
Nagyon fura eset ez a Mortyr. Többé kevésbé rendszeresen kapom az üzeneteket, hogy "Igen, többnyire egyetértek a videókban elhangzottakkal, de szerintem akkor is jó játék a Mortyr, régen nagyon szerettem". Nagyon meglepő ez a Mortyr ragaszkodás, mintha egy régi, kultikus…..
'Toxicity' küldte nekem és enyhén szólva unfair ez az endboss. Egy japán "Mushihimesama" nevű játékban ez az utolsó ellenség akit le kell győzni. Igen, a lilák azok az ő lövedékei.   Életerőt elnézve túl sokat nem vesznek le, de ha nincs baromi sok plusz életed…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Youtube "előfizetőim" észrevehették, hogy ha megjelenik egy új videóm, szoktam készíteni hozzá kis ajánlókat. Lehetőleg valami extra baromságot, ahogy ebben az esetben is. Szóval egy nem felhasznált jelenetet pakoltam fel, amit "Tecső" barátunk egy napra rá…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.01.30 09:28:48
Ember azt hinné, hogy több mint másfél év után végre megoldódnak ezek a hülye jelenet felvételes gondok, de mindig meglepnek ezek a fránya programok. Anarchy volt a mélypont, de Lula barátnőnk sem adta könnyen magát. Csinálhattam amit akartam, zöld felvételeket kaptam. Próbáltam…..
Még régebben akartam írni erről a cégről, ugyanis ő is alkalmazza a csúnya kis átverős trükköt, miszerint licensz nélkül próbálja eladni magát hivatalosnak.Ezt már mások is elsütötték, és tényleg nem egy szép dolog. Ez már majdnem olyan mint ezek a rémes Tribute zene cd-k,…..
ROFL-net Rovat: Partiarcok delüksz 2008.12.16 07:18:00
Háp HápWassup' bitches?CsöcsökDominóMenőŐ megtehetiŐ már nemSegítség! Szexiboj ..
Bizony, holnap este már meg is lesz a nyertes. A kérdés: Hány videómban látni a Herthás sálamat?Kis tipp: Clip Show, Szarjátékos zeneklipek is beleszámítanak!A helyes választ küldd el az e-mail címemre így:neved_kvízNyeremények: Heavyweight Thunder / Ski Park Manager / Grand…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.11.27 11:08:00
Most végre van időm, hogy a videóval foglalkozzak, úgyhogy a napokban érdemes a százalékokat lesni.Pár valós bejátszás már fel is van véve. Remélem majd átjön, hogy miért olyan epikusan rossz a játék. Törjön ki az anarchia, ha valaki erre azt mondja, hogy jó!Szerkesztve:…..
Akartál már valaha saját rúzsokat, parfümöket tervezni? Ugye? Én sem... De nézzük, mi a helyzet kedvenc lengyel játékfejlesztőinknél? Úgy látszik, bővítik repertoárjukat, mert a béna FPS-ek helyett kifejlesztettek egy lányoknak készült menedzserjátékot! Bizony. Ha a bal…..
ROFL-net Rovat: Partiarcok delüksz 2008.11.18 06:45:00
Subba anno beszűntette a közkedvelt iwiw rovatot, akkor valakinek pótolnia kell ezt az űrt. Nem is kell ilyen messzira menni, elég elnézegetni a partifotós képek közt és hatalmas arcokat látni. Ha találtok jó partiarcokat, akkor azokat küldjétek el nekem e-mailen (cím a másik…..
Kedves mindenki. Ahogy láthattátok a múlt héten, két játékot is ki kellett szelektálnom a páciensek közül (Road to Fame, Grand Touring), úgyhogy kis csúszásban vagyok emiatt. De sebaj, az ilyenekre tartogattam egy játékot, amit tavaly vettem 250 forintért.(Erről bővebben itt)…..
Ővé az utca! És nehogy más hozzá merjen nyúlni a cukorkákhoz!  ..
Bukee 2008.11.16 19:28:46
ROFL-net Legjobb filmes halálok 2008.11.03 05:47:00
Párat már láthattatok itt, de ezeket nem lehet elégszer megnézni  ..