Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gary-z

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amilyennek én képzelek egy driftedzést a Hangyásszal:   Amilyennek Scarlett Johansson képzel egy driftedzést a Hangyásszal:  Amilyennek anyám képzel egy driftedzést a Hangyásszal: És amilyen egy igazi driftedzés a Hangyásszal: A főnixek már csak…..
Persze, nincs olyan, hogy 10 legjobb C64-játék. Minden idők egyik legnépszerűbb személyi számítógépére több tízezer játék jelent meg fénykorában, és a platform rajongói ma is aktívak, az elmúlt években olyan játékok születtek, mint a Prince of Persia C64-verziója vagy akár…..
Sok rajongó panaszkodik napjaink Forma-1-es autóinak hangja miatt. Joggal teszik ezt, hiszen az élmény legalább felét – ha nem többet – az agresszív sivítás adja. Aki még nem hallotta élőben, az nem biztos, hogy érti, mert tipikusan arról a hatásról van szó, amit nem is annyira…..
Jajj,de csúnya! Shrek 2012.07.04 13:00:00
A robogó blog mindenható ura, kőbájker már tett említést egyik posztjában erről az autóról, valamint pár szót a tulajról is. Most álljon itt az autója. Ezer éve be akartam küldeni a zöld hányadékot, úgy látom még nem szerepelt. Bár a Winkler közzétette egyszer a…..
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
gary-z 2012.01.19 22:38:35
@Pierr Kardán: Érdekes....
Az autósportban is biztosan tévednek, amikor környezeti viszonyokhoz (mint pl.: eső vagy hó) választják a gumikat.

Ne vicceljünk.
gary-z 2012.01.19 22:49:54
@Pierr Kardán: Igen, veszek cáparuhát. Ergó: télen felteszem a téligumit.
Igazad van, más a sport és más a hétköznapi szituáció, ezért van "csak" téli és nyári gumi (a 4 évaszakost hagyjuk) és nincs eső, jég, sbt...
gary-z 2012.01.19 23:07:16
@Pierr Kardán: Bár nem nekem címezted, de sajnos ez nem teljesen igaz.

Ameddig nincs gond, és pl. nem kell fékezni, addig minden rendben. De ha mégis, és én megállok 10 méteren te pedig (ha nem lenne fent a téli gumid) mondjuk 15 méteren (mert mondjuk kő kemény a nyári gumi és alig tapad), akkor az nem lenne kellemes egyikünknek sem.
Sajnos jártam már így...
Figyelmeztették Robert Kubicát a Kanadai Nagydíj után, mert Adrian Sutilt is veszélyeztetve állt ki egyik kerékcseréjére. A német támadta a lengyelt a depókijárat előtti egyenesben, kívülről meg is előzte. Kubica viszont a boxba tartott, így jóval később kellett fékeznie,…..
f1 Schumacher feladta a szezont 2010.06.11 11:14:00
A német elismerte, hogy az idei Mercedes nem elég jó, és nem is lesz az, már 2011-re koncentrál. "Mindig a bajnokság a cél, de egy bizonyos ponton rájössz, hogy ennyid van. Az év még hosszú, de nem igazán vagyok abban a helyzetben, hogy vb-t nyerjek, vagyis a szezon inkább már…..