Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NetPiac

57 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Már eltelt néhány év, amióta a járványhelyzet kezdődött. Ez idő alatt megszoktuk a rendszeres maszkviselést, a fertőtlenítőszer használatát, és az olyan apróságokat amik ma már a mindennapi életünk részévé váltak. Szinte már mindenki kívülről fújja azokat a járványügyi óvintézkedéseket, amiket be…..
Kutatóink pénzt és energiát nem kímélve alkották meg az eddigi leghatásosabb eszközt ahorkolás ellen!Ez pedig még nem minden, ez a kütyü nem csak a horkolást szünteti meg, hanem speciálispollenszűrőjének segítségével eltávolítja az allergiát okozó polleneket a levegőből. Mindezenfunkciók alkotják a…..
NetPiac Szuper cuccok akciósan 2020.05.03 18:54:38
MÁJUSI AKCIÓK A KÉSZLET EREJÉIG! LESZÚRHATÓ NAPELEMES LÁMPA - VALÓSÁGHŰ FÁKLYA EFFEKTUSSAL Automatikus be- és kikapcsolás - Beépített napelem és akkumulátor töltő: nappal töltődik, éjjel világítIdőjárásnak ellenálló kivitel - Földbe leszúrható KATTINTS IDE A VÁSÁRLÁSHOZ! N95 (FFP2+)…..
NAGYSZERŰ MASSZÁZS ESZKÖZÖK - MOST KEDVEZMÉNNYEL! SHIATSU MASSZÍROZÓ MELEGÍTŐ FUNKCIÓVAL A shiatsu masszázs japán eredetű, ujjnyomásos technika, mely terápiás jelleggel csökkentheti az izomfájdalmak széles skáláját. Megoldást nyújthat hát- és derékfájdalmak esetén a Shiatsu univerzális…..
AKCIÓS TERMÉKEK KEDVEZMÉNNYEL! SHIATSU MASSZÍROZÓ MELEGÍTŐ FUNKCIÓVAL A shiatsu masszázs japán eredetű, ujjnyomásos technika, mely terápiás jelleggel csökkentheti az izomfájdalmak széles skáláját. Megoldást nyújthat hát- és derékfájdalmak esetén a Shiatsu univerzális masszírozó, de hatékony…..
AKCIÓS TERMÉKEK KEDVEZMÉNNYEL! LÁBMOSÓ KEFE TAPADÓKORONGOKKAL Segítségével a fürdőkád vagy zuhanyzó aljára rögzíthető. Lehajlás vagy idegen segítség nélküli alapos lábmosást tesz lehetővé. KATTINTS IDE A KEDVEZMÉNYÉRT! KARÁCSONYI JÉGCSAP FŰZÉR Dekorációs jégcsap LED fényfüzér 180db nagy…..
LED karácsonyi füzér - Fantasztikus fények gazdaságosan   ✓ 180 db-os ✓ 7m hosszú ✓ Kül- és beltérre is ✓ Nagy fényerő  ✓ Kis fogyasztás  ✓ Rendkívül hosszú élettartam    LED JÉGCSAP FÉNYFŰZÉR - AKCIÓ A KÉSZLET EREJÉIG! Válaszd a LED jégcsap füzért, mely csodálatos, élénk fehér…..
OTTHONOD KARÁCSONYI FÉNYBE ÖLTÖZTETJÜK 7m-es KARÁCSONYI LED JÉGCSAP FŰZÉR - MEGA AKCIÓ A KÉSZLET EREJÉIG! Dekorációs jégcsap LED fényfüzér 180db nagy fényerejű hideg és melegfehér színű kivitelben KATTINTS IDE A KEDVEZMÉNYÉRT! 4DB-OS, NAPELEMES LED VILÁGÍTÁS SZETT Másodpercek alatt…..
ÍGY MARAD TISZTA A PADLÓ SARAS, LATYAKOS IDŐBEN IS   EGYEDI AJÁNLAT A CIKK VÉGÉN!   A Clean Step Mat-tel te is rengeteg vesződségtől kímélheted meg magad. Ez a forradalmian új varázsszőnyeg, mint egy erős mágnes, úgy vonzza magába az összes nedvességet, sarat, port és piszkot. Ezzel a…..
NÉZD VÉGIG A MAI NAP LEGJOBB, VALÓDI AKCIÓS AJÁNLATAIT! 7m-es KARÁCSONYI LED JÉGCSAP FŰZÉR - MEGA AKCIÓ A KÉSZLET EREJÉIG! Dekorációs jégcsap LED fényfüzér 180db nagy fényerejű hideg és melegfehér színű kivitelben KATTINTS IDE A KEDVEZMÉNYÉRT! PRÉMIUM TARTÁSJAVÍTÓ ERGONÓMIKUS MASSZÁZS…..
Erre készülj az ide "Black Fridayen": Kamu leárazás, durva felárazás (az akció előtt persze), percek alatt kifogyó készletek (az akciós termékekből), ugyanaz a termék különböző áron (nyilván az akciós épp nincs készleten), lefagyó oldalak, "elveszett" visszaigazoló emailek. Az elmúlt évek…..
MA LEJÁRÓ AKCIÓS AJÁNLATOK! 10"-os GPS + TABLET AKCIÓ - INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL Quad-Core 1.3GHz (4 magos processzor) - GPS vevő, Bluetooth és Dual SIM kártya foglalat - 3G - WIFI - Ha épp nincs szükséged a GPS-re, akár TABLET-ként is használhatod! KATTINTS IDE A KEDVEZMÉNYÉRT! 7"-os…..
AKCIÓS TERMÉKEK KEDVEZMÉNNYEL! KREATÍV ÉTELTÁROLÓ TÁLCA 1+1 AKCIÓ Praktikus dobozok az ételek tárolására és megőrzésére. Ráadásul a használatuk igazán előnyös, mivel egymásba illeszthetők, így kevesebb helyet foglalnak használatuk vagy tárolásuk közben. KATTINTS IDE A KEDVEZMÉNYÉRT! 20…..
NAPI AKCIÓS TERMÉKEK KEDVEZMÉNNYEL! VILÁGÍTÓ CSERESZNYEFA DEKORÁCIÓ A cseresznyefa virágzására emlékeztet. Kültéri és beltéri használatra is alkalmas! KATTINTS IDE A KEDVEZMÉNYÉRT! KARÁCSONYI JÉGCSAP FŰZÉR Dekorációs jégcsap LED fényfüzér 180db nagy fényerejű hideg és melegfehér színű…..
NAPI AKCIÓS TERMÉKEK KEDVEZMÉNNYEL! VILÁGÍTÓ CSERESZNYEFA DEKORÁCIÓ A cseresznyefa virágzására emlékeztet. Kültéri és beltéri használatra is alkalmas! KATTINTS IDE A KEDVEZMÉNYÉRT! KARÁCSONYI JÉGCSAP FŰZÉR Dekorációs jégcsap LED fényfüzér 180db nagy fényerejű hideg és melegfehér színű…..
VISSZAPILLANTÓ TÜKÖRBE ÉPÍTETT MENETRÖGZÍTŐ KAMERA + TOLATÓKAMERA A visszapillantó tükörbe épített full HD kamera bizonyíthatja igazadat egy esetleges balesetnél, míg a tolatókamera segítségével sokkal biztonságosabban és pontosabban tolathatsz. KATTINTS IDE A KEDVEZMÉNYÉRT! ÚJDONSÁG - NANO…..
A NAP LEGJOBB AKCIÓS AJÁNLATAI! ÚJDONSÁG - NANO LED-ES KARÁCSONYI FŰZÉR SZETT Ha igazán lenyűgöző karácsonyfa világítást szeretnél 40%-al kisebb fogyasztás - Ultra kis méretű nano ledek - Biztonságos, elemes működés - Kültéren is használható! KATTINTS IDE A KEDVEZMÉNYÉRT! LÁTÁSSEGÍTŐ…..
HŐSUGÁRZÓK - JÁTÉKOK + TOVÁBBI AKCIÓK A MAI NAPRA: KÉSZÜLJ A TÉLRE A LEGJOBB HŐSUGÁRZÓKKAL Halogéntől, a legmodernebb szénszálas és kerámia a hősugárzókig mindent megtalálsz! KATTINTS IDE A KEDVEZMÉNYÉRT! JÁTÉK AKCIÓK MINDEN MENNYISÉGBEN Robotok, drónok, autók, munkagépek és egyéb…..
NÉZD ÁT A MAI AKCIÓS AJÁNLATOKAT AKUPRESSZÚRÁS MÁGNESES GYÓGY TALPBETÉT Enyhíti a könnyű vagy közepes kényelmetlenség érzetet és megfiatalítja az egész testet Serkenti a láb vérkeringését, így enyhíti a fájdalmakat is KATTINTS IDE A KEDVEZMÉNYÉRT! MÁGIKUS RAJZTÁBLA GYERMEKEKNEK A…..
NÉZD ÁT A MAI AKCIÓS AJÁNLATOKAT MÁGIKUS RAJZTÁBLA GYERMEKEKNEK A Mágikus Rajztábla egy szórakoztató, világító tábla, amelyen tündökölhetnek a kis művészek! Ez egy új, izgalmas módja a rajzolásnak, vázlatolásnak és egyáltalán az alkotásnak! Az év egyik legkreatívabb játéka, amely életre…..
SZUPER TERMÉKEK - MOST AKCIÓSAN: SCHIELD NÉGYÉVSZAKOS SZÉLVÉDŐ TAKARÓ Lassan beköszöntenek az erős fagyok, mikor a reggeli készülédés akár 10-20 perccel is tovább tarthat, míg autónk bemelegszik.  Spórolj időt és óvd meg szélvédőd a fagyoktól KATTINTS IDE A KEDVEZMÉNYÉRT! MICRO TOUCH…..
NÉZD VÉGIG A MAI NAP LEGNAGYOBB AKCIÓIT!  HAVIT i93 VEZETÉK NÉLKÜLI ÉRINTÉS ÉRZÉKELŐS VÍZÁLLÓ FÜLHALLGATÓ Tökéletes választás, ha igazán profi fülhallgatókat szeretnél KATTINTS IDE A KEDVEZMÉNYÉRT! NUTRIBULLET - AZ IGAZÁN SOKULDALÚ TURMIXGÉP 600W-os motorjának és pengéinek köszönhetően a…..
Jövő hét vasárnapján elkezdődik a téli időszámítás. A délutáni sötétség beköszön a mindennapokba. Ezért elhoztunk nektek ma 10 akciót, amivel fényt hozhatsz a sötét estékbe: A NIGHT SAFE MOZGÁSÉRZÉKELŐS KÜLTÉRI LED LÁMPA  – AKKOR VILÁGÍT, AMIKOR SZÜKSÉG VAN RÁ!   ✔ NAGY FÉNYERŐ ✔ TAKARÉKOS…..
Jövő hét vasárnapján elkezdődik a téli időszámítás. A délutáni sötétség beköszön a mindennapokba. Ezért elhoztunk nektek ma 10 akciót, amivel fényt hozhatsz a sötét estékbe: A NIGHT SAFE MOZGÁSÉRZÉKELŐS KÜLTÉRI LED LÁMPA  – AKKOR VILÁGÍT, AMIKOR SZÜKSÉG VAN RÁ!   ✔ NAGY FÉNYERŐ ✔ TAKARÉKOS…..
MA ISMÉT LENYOMTUK AZ ÁRAKAT - NÉZD CSAK VÉGIG!EGYSZERŰEN FELPATTINTHATÓ LOMBFOGÓ HÁLÓ ERESZCSATORNÁRA  VIGYÁZAT, LEVÉLHULLÁS KÖZELEG! Az őszi-téli szezonban rengeteg bosszúságot tud okozni az eltömődött eresz. Ha az esővíz túlbukik a csatorna peremén, károsíthatja a homlokzatot. Nem beszélve a…..